Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Chlorella Tabletter

3000 mg 600 Tabletter | Alge tilskud med B12 & Omega-3

Oversigt

Nyd naturens kræfter med Chlorella Alge Kapsler! De er perfekte til dem, der ønsker en skånsom daglig detox, der fjerner de urenheder, vi alle akkumulerer. Ud over at have det højeste klorofyl indhold af samtlige planter, indeholder de utrolige mængder af vitaminer, mineraler og omega-3. Den er i særdeleshed unik blandt alle planter pga. det ellers svært opnåelige indhold af vitamin B12, der sigter mod at aktivere og revitalisere, samtidig med at reducere træthed.

  • Top kvalitets biotilgængelig Chlorella
  • 45-60% top veganske proteiner
  • Rigere på klorofyl end nogen anden plante
  • Fyldt med mikronæringsstoffer og vitamin B12
  • Nemme, enkle afmålte portioner
  • Ren 3000 mg styrke

Detox er blevet et 'It' ord i velvære produkter - i en verden, hvor det bliver sværere og sværere at vide præcist, hvad der kommer ind i vores kroppe gennem vores kost og miljøet, ønsker mange af os, at vi skånsomt og kontinuerligt kunne fjerne toksiner. Med Chlorella; en spektakulær kraftfuld alge i en nem at indtage og absorberende kapsel-form, kan du nyde dens rensende virkninger hver dag.

  • Certificeret høj kvalitet

En antik natur hemmelighed

Chlorella er del af et elite udvalg af dyre- og plantearter, kendt som 'levende fossiler', der ikke har udviklet sig i årtusinder, der overlever jordens utrolige forandringer uforandret. Der kan kun være en grund til dette - det er perfekt fremstillet fra starten! Chlorella stammer fra Taiwan og Japan, og blev opdaget af en hollandsk mikrobiolog i 1890. Under fødevaremanglen under Anden Verdenskrig blev den fremlagt som en potentiel ny fødevarekilde, specielt fordi den har et så højt proteinindhold og vokser sig fire gange større i døgnet. I mere moderne tider bliver den betragtet som særlig nyttig i udrensningen af kroppen, medhjælpende til at fjerne giftstoffer, der findes i opbyggede, forurenede områder. Dette er i særdeleshed sandt i Japan, hvor det siges at fantastiske 200.000 tons forbruges hvert år!

Derfor skal vi detoxe

Vi akkumulerer allesammen forskellige toksiner i vores kroppe over tid, da vi står over for mange stoffer gennem kost og miljø. For eksempel: lækre og ellers nærende fisk som tun, makrel og sværdfisk, har ofte et højt indhold af kviksølv. Mere almindeligt bliver meget af vores mad udsat for pesticider og herbicider, med risiko for tilbageblivende rester. Disse omfatter ikke-økologisk kød, en bred vifte af forskellige frugter, kartofler, blad-grønt og mejeriprodukter. Selvom vi alle forsøger at tage ansvar for vores kost, er det næsten umuligt at lave alt vi spiser fra bunden – derfor er vi alle uundgåeligt underlagt at indtage nogle af disse uønskede stoffer. Derfor kunne et helt naturligt produkt, der kan hjælpe med at rense og rengøre vores systemer for disse toksiner være et perfekt supplement til vores daglige procedure.

Fantastiske Chlorella

Chlorella har et bemærkelsesværdigt højt indhold af klorofyl, og det anses for at have mest af denne naturlige forbindelse (ansvarlig for planternes indsamling af energi fra sollys gennem fotosyntese ) end nogen anden plante, hvilket gør den til en top kilde. Klorofyl er kendt for at binde toksiner i kroppen, hvilket hæmmer deres udvikling videre gennem systemet. Chlorella er også kendt for at være en usædvanlig, sjælden kilde rigt på vitamin B12 for veganere. Det findes ellers udelukkende i kødprodukter, hvor oksekød lever indeholder næstmest, hvilket gør, at veganere oplever et underskud. Det har også et højt indhold af jern, kendt for at bidrage til immunsystemet, der hjælper til med at aktivere kroppen, samt at rense og nære.

Det indeholder også naturligt vitaminerne A, C og E, som er kendte for at have en bred vifte af egenskaber, herunder at bidrage til opretholdelsen af normal hud og syn, dannelsen af blodkar og beskyttelsen af celler mod oxidativ stress. Chlorella har også et højt indhold af protein, 45-60%, især for veganer, som ofte mangler disse fysiske byggesten. Og helt altoverskyggende er samtlige essentielle aminosyrer inkluderet, hvilket betyder at du ikke behøver at indtage forskellige kosttilskud for at få dem alle. Det indeholder også mineraler, såsom calcium, magnesium, zink, fosfor og kalium. Og sidst, men ikke mindst, mikroalger, som betragtes som en koncentreret kilde til omega 3, der er udslagsgivende for fiskenes naturlige høje indhold af disse essentielle fedtsyrer. Med det sagt er chlorella perfekt for din krops sundhed!

Chlorella Kapsler - Udnyttelse af algernes energi

Chlorellas unikke næringsstoffer er tæt bundet ind i et tæt fiberhus af cellulose, der skal ”ødelægges” for at det kan fordøjes ordentligt, når det indtages. En særlig proces, der udelukker varme og lys for at bevare den næringsmæssig integritet, revner og pulveriserer den ydre vægskal. Dette frigiver alle Chlorellas utrolige værdier i en let fordøjelig form, klar og afventende på at gøre sit strålende arbejde på din krop. De er fremstillet til små kapsler du nemt bør kunne sluge, som kan de give dig en enkel, tidsbesparende og præcis afmålt dosis. Med 4g om dagen, og uden yderligere ingredienser, kan du nyde den perfekte mængde på en markedsførende styrke. Du kan altså nyde alle af algens fantastisk stærke næringsstoffer i en bekvem, let at inkorporere form.

Benyttelse af Chlorella

De små, men kraftige kapsler giver dig en stærk, ren dosis af Chlorella's egenskaber hver dag, der perfekt går i spænd med resten af din regelmæssige wellness rutine. To gange dagligt, med et stort glas vand og før du spiser, tag fem Chlorella kapsler. For at få det meste ud af kapslerne anbefaler vi, at tage dem i mindst tre måneder, samt at fortsætte med langvarigt brug.

Råd angående Chlorella

Da Chlorella Alge Kapsler er lavet på én naturlig ingrediens uden tilsætningsstoffer, har de ingen kendte bivirkninger. Kapslerne er egnede til veganere og vegetarer, og er gluten- og mælkefri. Hvis du er gravid, ammer eller tager medicin, konsulter venligst en læge før brug. Skal ikke benyttes af nogen under atten år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.25% baseret på 15 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker som jeg havde håbet

L Lars R
Bekræftet køb

Jeg kan helt klart mærke og se at jeg får ekstra vitaminer. Mit hår og begle er blevet stærkere, mit energiniveau er øget, jeg er mere frisk og min krop har det dejligt indeni. Kan helt sikkert anbefalde dem :-)

F Fie Lassen
Bekræftet køb

Jeg har problemer med hård mave, men disse piller har virkelig hjulpet mig og jeg spiser dem hver dag. Tak for nogle gode naturlige piller. Gode priser og stort udvalg af produkter.

G Gitte
Bekræftet køb

Min veninde anbefalede disse, og nu anbefaler jeg dem til jer. De er bare super gode, dejligt produkt. Det bedste er at de er økologiske

A Annette Madsen
Bekræftet køb

Nem hjemmeside med hurtig levering uden problemer. Fik min pakke hurtigt

L Lene
Bekræftet køb

Jeg købte dette produkt for ca. 3 måneder siden (købte 3 glas), og jeg kan mærke en forskel. Jeg føler mig mere sund, min hud er blevet mere ren og jeg oplever mindre stress. Derfor vil jeg personligt anbefale dette produkt til alle og enhver, fordi det har virkelig hjulpet mig!

M Mikkel Emil Thomasen
Bekræftet køb

Jeg elsker virkelig disse tabletter! Min kostvejleder fortalte mig, at med dette produkt får jeg det daglige anbefalede vitaminforbrug

C Christina Frederiksen
Bekræftet køb

Jeg elsker virkelig disse tabletter! Min kostvejleder fortalte mig, at med dette produkt får jeg det daglige anbefalede vitaminforbrug

C Christina Frederiksen
Bekræftet køb

Jeg ville ønske at produktet indeholdt flere kapsler til den pris, selvom jeg ved det er af høj kvalitet

J Jonathan T. Andersen
Bekræftet køb

Dette pulver er virkelig nemt at bruge og fantastisk til min morgen smoothie

D Darren
Bekræftet køb

jeg besluttede at prøve dette og derefter skære ned på noget af sukker og salt. Jeg er ikke sikker på, om det er nedskæringen eller dette eller begge dele, men jeg føler mig meget mindre træt, og min hud er meget klarere.

R Rita
Bekræftet køb

Er ikke vild med smag, men ellers fine

J Jackie
Bekræftet køb

Lugter ikke så godt, men gode at tage som kapsler, go størrelse

R Ruth
Bekræftet køb

Rigtig gode for mig, men kan ikke lide at man skal tage så mange om dagen

A Abby
Bekræftet køb

For mange kapsler

T Theodora

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide