Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Chlorella Tabletter

3000 mg 600 Tabletter | Alge tilskud med B12 & Omega-3

Oversigt

Vores Chlorella-tilskud er et ideelt alternativ til fiskeolie, da tabletterne indeholder klorofyl, sunde fedtsyrer, B12-vitamin, omega 3, essentielle aminosyrer og fibre til et bedre velvære, energi og forkælelse af kroppen indefra og ud. Chlorella-alger er fra naturens side propfyldt med en masse sunde mikronæringsstoffer, vitaminer samt mineraler som magnesium, zink og calcium til bedre velvære, iltoptagelse, detox, toksiner, oxidativ stress og produktion af røde blodlegemer. Vi anbefaler at tage 6 kapsler dagligt for at få det bedste ud af dette superfood-tilskud, der har en potent 3000mg daglig dosis.

  • Rig på veganske proteiner
  • Naturligt tilskud med mikronæringsstoffer og B12-vitamin
  • Indeholder mere klorofyl end nogen anden plante
  • Til velvære, energi og detox
  • Rig på vitaminer, mineraler og aminosyrer
  • Certificeret høj kvalitet

Chlorella - en urgammel naturhemmelighed

Chlorella tilhører en unik gruppe af dyre- og plantearter kendt som 'levende fossiler', der ikke har udviklet sig i årtusinder. Det er der potentielt en rigtig god grund til - de behøver ikke at udvikle sig yderligere, da de allerede fra starten var perfekte! Chlorella findes naturligt i Japan og Taiwan, og blev opdaget af en hollandsk mikrobiolog i 1980. Under fødevaremanglen under 2. Verdenskrig blev den brugt som en potentiel ny fødevarekilde, da den har et højt proteinindhold og vokser sig fire gange større i døgnet. I dag bliver chlorella betragtet som nyttig til detoxing af kroppen til at fjerne giftstoffer, og især i Japan er man storforbruger af den lille alge, da man bruger over 200.000 tons hvert år.

Forkæl din krop ved at detoxe

Over tid er det meget normalt at akkumulere forskellige toksiner i kroppen, da vi i løbet af hverdagen udsættes for mange forskellige affaldsstoffer gennem kost og miljø. For eksempel: lækre og ellers nærende fisk som tun, makrel og sværdfisk har ofte et højt indhold af kviksølv. Mere almindeligt udsættes meget af vores mad for pesticider og herbicider med risiko for tilbageblivende rester. Disse omfatter ikke-økologisk kød, en bred vifte af forskellige frugter, kartofler, blad-grønt og mejeriprodukter. Selvom vi alle forsøger at tage ansvar for vores kost, er det næsten umuligt at lave alt mad fra bunden – derfor er vi alle uundgåeligt underlagt at indtage nogle af disse uønskede stoffer. Derfor kunne et helt naturligt produkt, der kan hjælpe med at rense og rengøre vores systemer for disse toksiner, være et perfekt supplement i vores dagligdag.

Chlorella - propfyldt med mineraler, vitaminer og aminosyrer

Chlorella har et bemærkelsesværdigt højt indhold af klorofyl, og algerne anses for at have mest af dette naturlige element (ansvarlig for planternes indsamling af energi fra sollys gennem fotosyntese ) end nogen anden plante, hvilket gør den til en fantastisk kilde. Klorofyl er kendt for at binde toksiner i kroppen, hvilket hæmmer deres udvikling videre gennem systemet. Chlorella er også kendt for at være en usædvanlig, sjælden kilde rig på B12-vitamin til veganere. Det findes ellers udelukkende i kødprodukter, hvor kolever indeholder næstmest, hvilket gør, at veganere ofte oplever et B12-vitamin-underskud. Chlorella har fra naturens side også et højt indhold af jern, kendt for at bidrage til immunsystemet, der hjælper med at aktivere kroppen, rense og nære.

Chlorella indeholder også naturligt A-, C og E-vitamin kendt for en bred vifte af egenskaber, herunder at bidrage til opretholdelsen af normal hud og syn, dannelsen af blodkar og beskytte celler mod oxidativ stress. Men vigtigst af alt så indeholder algen alle essentielle aminosyrer, hvilket betyder, at du ikke behøver at indtage forskellige kosttilskud for at få dem alle. Indeholder også mineraler, såsom calcium, magnesium, zink, fosfor og kalium. Og sidst, men ikke mindst, mikroalger, som betragtes som en koncentreret kilde til omega 3, der er udslagsgivende for fiskenes naturlige høje indhold af disse essentielle fedtsyrer. Alt dette gør Chlorella til et ideelt superfood-tilskud til at forkæle din krop og dit velvære!

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 6 Chlorella-tabletter dagligt for at få det optimale ud af tilskuddet. 3 tabletter før frokost og 3 før aftensmaden, begge gange med et stort glas vand. Bør tages minimum dagligt i tre måneder for at få de bedste resultat til velvære og sundhed.

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, indeholder ingen tilsætningsstoffer, og har ingen kendte bivirkninger. Er et velegnet kosttilskud til veganere og vegetarer, og er derudover gluten- og laktosefri. Hvis du er gravid, ammer eller tager medicin, anbefaler vi at rådføre med egen læge før brug. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.16% baseret på 18 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker som jeg havde håbet

L Lars R
Bekræftet køb

Jeg har problemer med hård mave, men disse piller har virkelig hjulpet mig og jeg spiser dem hver dag. Tak for nogle gode naturlige piller. Gode priser og stort udvalg af produkter.

G Gitte
Bekræftet køb

Jeg kan helt klart mærke og se at jeg får ekstra vitaminer. Mit hår og begle er blevet stærkere, mit energiniveau er øget, jeg er mere frisk og min krop har det dejligt indeni. Kan helt sikkert anbefalde dem :-)

F Fie Lassen
Bekræftet køb

Min veninde anbefalede disse, og nu anbefaler jeg dem til jer. De er bare super gode, dejligt produkt. Det bedste er at de er økologiske

A Annette madsen
Bekræftet køb

Jeg kan helt klart mærke og se at jeg får ekstra vitaminer. Mit hår og begle er blevet stærkere, mit energiniveau er øget, jeg er mere frisk og min krop har det dejligt indeni. Kan helt sikkert anbefalde dem :-)

F Fie Lassen
Bekræftet køb

Jeg har problemer med hård mave, men disse piller har virkelig hjulpet mig og jeg spiser dem hver dag. Tak for nogle gode naturlige piller. Gode priser og stort udvalg af produkter.

G Gitte
Bekræftet køb

Min veninde anbefalede disse, og nu anbefaler jeg dem til jer. De er bare super gode, dejligt produkt. Det bedste er at de er økologiske

A Annette Madsen
Bekræftet køb

Nem hjemmeside med hurtig levering uden problemer. Fik min pakke hurtigt

L Lene
Bekræftet køb

Jeg købte dette produkt for ca. 3 måneder siden (købte 3 glas), og jeg kan mærke en forskel. Jeg føler mig mere sund, min hud er blevet mere ren og jeg oplever mindre stress. Derfor vil jeg personligt anbefale dette produkt til alle og enhver, fordi det har virkelig hjulpet mig!

M Mikkel Emil Thomasen
Bekræftet køb

Jeg elsker virkelig disse tabletter! Min kostvejleder fortalte mig, at med dette produkt får jeg det daglige anbefalede vitaminforbrug

C Christina Frederiksen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide