Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Økologisk Spirulina Pulver

Propfyldt med vitaminer & mineraler

Oversigt

 • Spirulina-tilskud til energi og udrensning
 • God kilde til jern til blodet og hjertet
 • Beriget med calcium og magnesium til knoglerne
 • 200 gram - nok til 1 måneds forbrug
 • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Økologiske spirulinapulver er et komplet kosttilskud propfyldt med alle 8 essentielle aminosyrer, veganske proteiner samt en bred vifte af vitaminer som A, B, C, D, E, F og K.

Pulvertilskuddet er ligeledes beriget med mineraler som magnesium, calcium og jern. Tilsæt blot 1 teskefuld spirulinapulver til din juice, danskvand eller bagværk for at nyde godt af næringsstoffer til kolesterol, energi, muskler, hjerne, hjerte og meget mere.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • Laktosefri

Spirulina - blågrønne alger brugt af NASA på rummissioner

Spirulina blev for alvor populært som kosttilskud, efter at NASA med stor succes gav deres astronauter spirulina-kosttilskud på rummissioner. FN bruger ligeledes de blågrønne-alger i forbindelse med deres humanitære arbejde i Afrika til underernærede børn, da spirulina har en meget høj næringsværdi i forhold til mange andre frugter og grøntsager.

Men selvom spirulina som tilskud og næring er steget i popularitet, har de små alger også været flittigt brugt i et historisk perspektiv. Kilder viser blandt andet, at de gamle aztekere indtog spirulina som en måde til at booste udholdenhed samt energi, og det er derfor ikke uden grund, at den lille alge i dag betragtes som en superfood og en rig kilde til thiamin (B1-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), niacin (B3-vitamin), kobber, jern, veganske proteiner, magnesium og meget mere.

Fordele ved spirulina

Spirulina er en naturlig kilde til proteiner, vitaminer, mineraler og essentielle aminosyrer, og er ideelt til at få vigtige næringsstoffer på en bæredygtig måde. Næringsstofferne bidrager blandt andet med:

 • Naturlig støtte til immunforsvaret
 • Booster din naturlige energi
 • Normal kognitiv funktion
 • Optimal velvære og vitalitet
 • Vedligeholdelse af normal hud
 • Vedligeholdelse af normalt syn
 • Vedligeholdelse af normalt blodtryk
 • Vedligeholdelse af normalt kolesterol
 • Bidrager til restitution efter træning

Spirulina – en god kilde til plantebaserede proteiner

Foruden essentielle vitaminer, mineraler og aminosyrer er det høje naturlige proteinindhold en af grundene til, at både FN og NASA bruger spirulinatilskud. Op mod 70% af spirulina-alger er nemlig rent plantebaseret protein, og sammenlignet med andre veganske proteinkilder er det et meget højt niveau, da sojabønner kun indeholder 43% protein, jordnødder 26% og linser 24%. Kort sagt har den lille blågrønne alle de næringsstoffer, som du har brug for i løbet af hverdagen til at give dig den nødvendige støtte og næring til at pleje din krop indefra og ud.

Propfyldt med sunde næringsstoffer

Spirulina er velkendt for sine superfood-egenskaber, og tages i dag som kosttilskud verden over. Algen indeholder fra naturens side mange sunde mineraler, vitaminer, proteiner og aminosyrer til at forkæle din krop og velvære. A-, B-, C-, D-, E-, F- og K-vitamin, der er kendt for at bidrage til alt fra tandkød, syn, blodsundhed, nervesystemet og energistofskiftet. Tilskuddet indeholder også jern, der bidrager i produktionen af røde blodceller, til immunforsvaret samt din kognitive funktion. Derudover indeholder spirulina også calcium til dine knogler og muskler.

Inspiration til brug af spirulinapulver

WeightWorlds spirulinapulver kan bruges i alt fra din juice, kaffe, te, bagværk, sodavand, ja, det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser! Giv din yndlingsdrik et vitaminboost med en teskefuld spirulinapulver, og hvis du mangler inspiration giver vi dig her nedenfor et par af vores yndlingsopskrifter!

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager en skefuld spirulinapulver om dagen - enten ved at blande pulveret i din juice, smoothie, te, kaffe eller lignende. Kun fantasien sætter grænser. Tilskuddet bør tages dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at kunne vurdere effekten.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Økologisk Spirulina & Chlorella
Økologisk Spirulina & Chlorella

750 mg 180 Kapsler | Superfood-tilskud med veganske proteiner

249 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og hud

139 kr.

1 Vare

249 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(67)
4 Stjerner
(25)
3 Stjerner
(9)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.59% baseret på 101 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

jeg syntes at produktet lyder godt, men jeg kan ikke klare smagen.

H Helen S
Bekræftet køb

fremragende den product spirulina

C Constantin A
Bekræftet køb

Det smager ikke godt, men det er SÅ sundt🙏💪 rigtig gode produkter🙏

A Anita
Bekræftet køb

Har været meget tilfreds med spirulina fra weightworld.

B Britt M
Bekræftet køb

En hidsig farve, men hvad gør man ikke for sin sundhed

S Susanna H
Bekræftet køb

Hvad er bedst - Spirulina eller Chlorella? spirulina!!

S Søren
Bekræftet køb

Jeg har ikke modtaget endnu, men er sikker på at jeg nok skal blive meget tilfreds. Jeg har handlet hos weightworld 2 gange før, og jeg har altid været super tilfreds !!

I Isabella
Bekræftet køb

Alletiders produkt. Det er nemt at bruge og utrolig godt. Jeg bruger det på min morgenmad og det fylder min krop med en rigtig god balance og energi

C Cecilie Joe
Bekræftet køb

Det er virkelig fedt at se hvor meget det egentlig kan bruges til, både smoothie, juice osv... får mere energi om morgenen når jeg hælder lidt pulver ned i min jordbær og bannan smoothie :-)

K Karl Johansen
Bekræftet køb

Dette er uden tvivl mit yndlings superfood og jeg har også tænkt mig at købe mere inden så længe. Det virker godt til at få udrenset min krop og give et energiboost :)

Y Yvonne E.

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide