Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Økologisk Spirulina Pulver

200 g Pulver | Propfyldt med vitaminer & mineraler

Oversigt

Dette organiske Spirulina pulver er perfekt til en sundere livsstil, på grund af at det er enkelt at bruge - kun 2-3 teskefulde af pulver om dagen - og så er det propfyldt med vitaminer og mineraler! Spirulina er faktisk en af de mest eftertragtede superfoods i verden for talrige årsager. Først og fremmest består spirulina af 70 % protein og indeholder alle 8 essentielle aminosyrer, og det indeholder også et hav af vitaminer, herunder A, B, C, D, E, F & K. Vores organiske spirulina pulver indeholder også magnesium, calcium og jern, og så har det ingen tilsætnings- eller sødestoffer for at bidrage til kroppens sundhed bedst muligt.

 • Med 70 % protein & 8 aminosyrer for muskelopbygning
 • Med multivitaminer for kroppens immunforsvar
 • Beriget med calcium og magnesium for knoglerne
 • Fyldt med naturlig kilde af jern for blodet og hjertet
 • Naturligt pulver nemt at blande, ingen smags- eller sødestoffer
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • Laktosefri

Kraften i Spirulina

Førhen blev Spirulina brugt i aztekernes retter, men er i løbet af få år er det blevet berømt takket være både FN og NASA. National Aeronautics and Space Administration, bedre kendt som NASA, har udført detaljeret forskning og siger nu, at du kan opnå næringsværdien af ca 1000 kg frugt og grøntsager med kun 1 kg Spirulina. Det er derfor helt klart et ideelt Superfood, uanset om du er tilfreds med at bo på jorden eller du er en astronaut der forbereder sig på at tage ud i rummet. Derudover dyrkes det i fattigdomsramte områder i Afrika for at bidrage til at supplere en utilstrækkelige kost. FN samarbejder ofte med humanitære organisationer for at udnytte fordelene ved Spirulina-tilskud til børn der lider af underernæring og de anbefaler, at det anvendes som et redskab mod verdens sult. Med næsten utrolige mængder vegansk protein og to verdenskendte organisationer, der anbefaler brugen af det, findes der ikke noget som kunne betragtes mere som et Superfood end dette.

Algens egenskaber

 • Ydeevne
 • Blod
 • Kolesterol
 • Udmattelse
 • Hjerte
 • Muskler
 • Hjerne
 • Hår

Flere undersøgelse tyder i stigende grad på at inddragelsen af Spirulina i din daglige kost kan hjælpe med at genoplive, stimulere og styrke den fysiske form. Dets mange og kraftfulde næringsstoffer hjælper perfekt med til styrke din krop på forskellige måder. Den har været videnskabeligt forbundet med øget præstation under træning, blandt andet at perioden før udmattelse forlænges. Der er også blevet opdaget en tilknytning til en forbedret modstandsdygtighed for musklerne. Der er fundet en indvirkning på kolesterol, såvel som styringen af både blodtryk og blodsukker niveauerne. Forskere har endda knyttet det til en styrkelse af hjernen og hukommelsen! Du kan få fordelene fra dette superfood, som eksperter anser for at være revolutionerende næringsrig og som kunne have et utroligt potentiale med for kroppens reaktion på fysisk anstrengelse.

Styrkerne i dette Superfood

De forbløffende mængder protein var en af de vigtigste faktorer i Spirulinas voksende popularitet. Op til 70% af Spirulina-algerne er lavet af protein - hvilket gør det til en virkelig fantastisk kilde, især da de er helt økologiske og 100% veganske. Selv når man sammenligner med andre veganske proteiner, har den en fordel: kun 43% af ristet sojabønne, 26% jordnødder og 24% linser er udgjort af protein. Derudover indeholder den alle otte essentielle aminosyrer og er dermed en komplet kilde, så du har alt hvad din krop behøver for at syntetisere proteiner. Disse elementer arbejder sammen for at give dig følelsen af kropslig styrke, støtte og næring indefra.

Hemmeligheden bag Spirulinas succes

Høje mængder af de primære forbindelser der findes i Spirulina, herunder vitaminer og mineraler, er meget vigtige for at give energi til din krop. Du får et næsten uforståeligt antal fordele, herunder A, B, C, D, E, F og K-vitaminerne! De er kendt for at støtte kroppen på mange måder, lige fra tandkødet, synet og blodet til nervesystemet og et energigivende stofskifte. Listen fortsætter da den også omfatter store mængder jern, som er kendt for at hjælpe de røde blodlegemer og immunsystemet, magnesium, til at fremme den psykologiske funktion og proteinsyntese og calcium til knogler og muskler. Den kemisk ansvarlige for fotosyntesen, klorofyl, er kendt for at hjælpe kroppen med at afgifte. Med Spirulinas hjælp kan hele din krop føles forfrisket og stærkere, med en fornemmelse af øget energi hver dag.

Super Spirulina pulver

Spirulina kan vokse naturligt i det tropiske klima i Mellemamerika, men pulveret er resultatet af en omhyggelig styret dyrkning. Når den er høstet tørres, knuses og pakkes den, så den er perfekt til dit køkken. Uden tilsatte ingredienser er det 100% vegansk og vegetarisk og det er helt ideelt til at blande i de opskrifter du elsker. Det er perfekt til dem, der elsker at eksperimentere og tilpasse sig og dem der gerne vil dele deres livsstil med andre. Her er et par af vores favoritopskrifter!

Anvendelse af Spirulina

Dette bløde, finmalede pulver giver dig en regelmæssig, daglig styrkelse. Det kan let indarbejdes i dit normale indtag af andre sunde fødevarer og understøtte din nuværende sunde livsstil. Den foreslåede anvendelse er en ske ad gangen, op til tre gange om dagen. For at få det bedste resultat anbefaler vi langvarig brug, minimum tre måneder til at starte med.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Økologisk Spirulina Pulver
Økologisk Spirulina Pulver

200 g Pulver | Propfyldt med vitaminer & mineraler

139 kr.

+
Økologisk Spirulina & Chlorella
Økologisk Spirulina & Chlorella

750 mg 180 Kapsler | Superfood-tilskud med veganske proteiner

249 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hud, led & velværet

139 kr.

1 Vare

139 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(19)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.63% baseret på 26 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

jeg syntes at produktet lyder godt, men jeg kan ikke klare smagen.

H Helen S
Bekræftet køb

fremragende den product spirulina

C Constantin A
Bekræftet køb

Det smager ikke godt, men det er SÅ sundt🙏💪 rigtig gode produkter🙏

A Anita
Bekræftet køb

Har været meget tilfreds med spirulina fra weightworld.

B Britt M
Bekræftet køb

En hidsig farve, men hvad gør man ikke for sin sundhed

S Susanna H
Bekræftet køb

Et af mine bedste køb denne måned. Det lever op til alle forventninger jeg har. og det bedste er at prisen er billig taget i betragning af at det er økologisk og gratis fragt

V Vibeke jacobsen
Bekræftet køb

Perfekt webshop! elsker weightworld... og dette produkt er ikke en undtagelse. Skide lækker kvalitet

T Tina Pedersen
Bekræftet køb

Alletiders produkt. Det er nemt at bruge og utrolig godt. Jeg bruger det på min morgenmad og det fylder min krop med en rigtig god balance og energi

C Cecilie Joe
Bekræftet køb

Super lækker kvalitet! Jeg er meget tilfreds med produktet. Det lever op til mine forventninger - 100%. Hurtig levering også. Alt i alt meget tilfreds

S Sabine
Bekræftet køb

helt som det skal være

C Christina Danielsen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide