FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Økologisk Spirulina Tabletter

Energigivende Superfood-tilskud med proteiner

Oversigt

Spirulina-alger er et superfood, der har et højt indhold af veganske proteiner, energigivende vitaminer, mineraler og essentielle aminosyrer til dit immunforsvar, hjerne, blodsukker og kolesterol. De små alger blev virkelig populære som kosttilskud, da NASA godkendte det til astronauter på deres rummissioner, og bruges i dag af FN i deres humanitære arbejde i Afrika til underernærende børn grundet spirulinas egenskaber. Forkæl din krop, velvære og sundhed ved at tage 6 økologiske spirulina tabletter dagligt.

 • 100% naturligt spirulina-tilskud
 • Rig på proteiner, mineraler, vitaminer og aminosyrer
 • Velegnet til veganere og vegetarer
 • Til immunforsvar, hjerne, blodsukker og kolesterol
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • GMO Free

Spirulina - blågrønne alger brugt af NASA og FN

Spirulina blev for alvor populært som kosttilskud, efter at NASA med stor succes gav deres astronauter spirulina-kosttilskud på rummissioner. FN bruger ligeledes de blågrønne-alger i forbindelse med deres humanitære arbejde i Afrika til underernærede børn, da spirulina har en meget høj næringsværdi i forhold til mange andre frugter og grøntsager.

Men selvom spirulina som tilskud og næring er steget i popularitet, har de små alger også været flittigt brugt i et historisk perspektiv. Kilder viser blandt andet, at de gamle aztekere indtog spirulina som en måde til at booste udholdenhed samt energi, og det er derfor ikke uden grund, at den lille alge i dag betragtes som en superfood og en rig kilde på thiamin (B1-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), niacin (B3-vitamin), kobber, jern, veganske proteiner, magnesium og meget mere.

Spirulina - et superfood-tilskud til din krop og velvære

Forskning indikerer, at man ved at implementere spirulina i sin daglige kost kan give kroppen de nødvendige byggesten til styrke og energi grundet den lille alges indhold af vigtige næringsstoffer. Studier viser blandt andet, at spirulina giver et energiboost, og at det tager længere tid at blive træt, og har en betydning for en øgning af musklernes robusthed, hvilket gør tilskuddet ideelt til at optimere din træning. Spirulina siges også at have en positiv effekt på kolesterolniveauet, blodsukker og naturlig støtte til blodtrykket. Forskere har også fundet frem til, at spirulina øger hjernefunktionen og hukommelsen.

Hemmeligheden bag den lille alges succes i kosttilskud

Vitaminer, mineraler og aminosyrer er afgørende for kroppens energiniveau, og det er også hele hemmeligheden bag spirulinas store succes, da den lille alge er propfyldt med essentielle næringsstoffer! Spirulina indeholder blandt andet A, B, C, D, E, F og K-vitaminer, som hjælper kroppen på mange forskellige måder til alt fra det energigivende stofskifte til nervesystemet, tandkød, syn, blodsundhed... ja, listen er lang! Spirulina indeholder også store mængder jern, der er kendt for at støtte et naturligt immunsystem og røde blodlegemer, magnesium til proteinsyntese og kognitive evner samt calcium til muskler og knogler. Klorofyl er kendt for at hjælpe kroppen med at afgifte og fjerne skadelige frie radikaler. Ved hjælp af Spirulina kan hele kroppen føles styrket og forfrisket, hvilket resulterer i en følelse af energi og velvære.

Næringsttofferne er med andre ord mange, og de essentielle aminosyrer, vitaminer og mineraler i spirulina er blandt andet kendt for at give støtte til:

 • Energiniveau
 • Blodsundhed
 • Kolesterol
 • Præstationsevne
 • Hjerte
 • Muskler
 • Hjerne
 • Hår

Økologiske Spirulina-alge kosttilskud

Spirulina vokser naturligt i tropiske og subtropiske regioner i Mellemamerika, men de alger, vi bruger i vores spirulina-tilskud, er dyrket i et kontrolleret miljø for at kunne sikre dig den højeste kvalitet. Algerne høstes og laves herefter om til små kapsler, der er lette at tage, så du kan tage en daglig dosis spirulina-tilskud til at opfylde dine behov. Indeholder en potent daglig dosis på 4000mg om dagen, hvilket er stærkere end noget andet rent spirulina-tilskud på markedet.

Brugsvejledning

For at få det optimale ud af spirulina-tilskuddet og dets fordele anbefaler vi, at du tager 3 kapsler dagligt to gange om dagen med et stort glas vand i en periode på minimum tre måneder. Tag de første 3 kapsler 30 minutter før enten morgenmad eller frokost, og tag de sidste 3 kapsler 30 minutter før frokost eller aftensmad. Hvilket hovedmåltid, du tager dem, er op til dig, vi anbefaler dog, at de 2x3 kapsler fordeles over to måltider.

Anbefaling

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser uden tilsætningsstoffer, og har ingen kendte bivirkninger. Er velegnet til veganere og vegetarer, er gluten- og laktosefri. Hvis du tager medicin, er gravid eller ammer skal du kontakte en læge inden du begynder på et nyt tilskud. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Økologisk Spirulina & Chlorella
Økologisk Spirulina & Chlorella

1500 mg 180 Kapsler | Superfood-tilskud med veganske proteiner

225 kr.

+
Marine Kollagen
Marine Kollagen

1170 mg 120 Kapsler | Anti-aging tilskud til huden

210 kr.

1 Vare

225 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(89)
4 Stjerner
(57)
3 Stjerner
(12)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.18% baseret på 158 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fin levering, var lidt længe undervej, men spm forventet

L Lau R
Bekræftet køb

Det er min nye favorit!!!

J Jacques M
Bekræftet køb

Super tilskud. Det booster min krop op til maksimum. Føler mig sund og frisk! klassseee!

J Jonas
Bekræftet køb

helt som planlagt! - 1000 tak

t tilfreds kunde
Bekræftet køb

Hurtig fragt og god service. Ingen problemer. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

L Louise Frue
Bekræftet køb

fremragende service! tak weightworld

J Julie klune
Bekræftet køb

ikke modtaget endnu. Men de må være lige på trapperne. Jeg smider en anmeldelse når jeg har prøvet dem

R Rikke
Bekræftet køb

Hurtig levering og god service!

L Lukas J.
Bekræftet køb

ingen problemer. gratis fragt og hurtig levering!

A Amalie
Bekræftet køb

Faktisk har jeg oplevet en synlig forskel på hvor meget jeg bliver syg, hvor jeg nu bliver mindre syg efter at have taget produktet i få måneder!

J Janne Madsen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide