Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Økologiske Spirulina Tabletter

3000 mg 600 Tabletter | Energigivende Superfood rig på proteiner

Oversigt

Spirulina Alger er en kraftigt Superfood, der er godkendt selv for dem der rejser ind i rummet ... og nu kan du benytte det i dit eget hjem! De er fyldt med energiforøgende og styrkeforbedrende forbindelser. Disse omfatter genoplivende, energigivende vitaminer og mineraler samt ekstraordinært store mængder vegansk protein, som alle vil hjælpe dig med at få mere ud af dine fitnessaktiviteter. Med Bio Spirulina kapsler kan du nemt indpasse et kraftfuldt og stærkt tilskud i din daglige rutine.

 • Markedsførende daglig styrke på 3000 mg
 • Rig, varieret multivitamin sammensætning
 • Op til 70% kraftigt vegansk protein
 • Indeholder essentielle mineraler
 • 100% naturligt
 • Velegnet til veganere og vegetarer

Nu kan du let og bekvemt udnytte den utrolige kraft i naturen maksimalt. Tilskuddet indeholder kraftige veganske proteiner, alle de essentielle aminosyrer, bemærkelsesværdige mængder vitaminer og kropstimulerende mineraler. Bio Spirulina kapsler er klar til at øge din daglige vitalitet, så du kan føle dig stærkere og sundere.

 • Vegansk
 • Økologisk
 • Glutenfri
 • GMO Free

Kraftfuld Spirulina

I løbet af få år har Spirulina gået fra at være en gammel azteker ingrediens til at være et FN-støttet og NASA-godkendt proteinrigt levnedsmiddel. NASA, eller National Aeronautics and Space Administration, har foretaget forskning og hævder nu, at 1 kg Spirulina har næringsværdien af ??1000 kg andre frugter og grøntsager. Dette gør det til et ideelt Superfood, for både astronauter og de af os der er glade for at blive på jorden! Desuden dyrkes det i stigende grad (med sin naturlige hurtige hastighed!) i fattige dele af Afrika, som en måde at opfylde ernæringsbehov på. De Forenede Nationer (FN) arbejder ofte sammen med humanitære organisationer for at bringe dets fordele til underernærede børn og har anbefalet dets mulige anvendelse til at afhjælpe sult i verden. Især i pulverform er det en stærkt koncentreret, fødevarekilde af høj styrke som nyder international anerkendelse blandt ernæringseksperter.

Spirulina & din krop

 • Ydeevne
 • Blod
 • Kolesterol
 • Udmattelse
 • Hjerte
 • Muskler
 • Hjerne
 • Hår

Stigende forskning har vist at have Spirulina som en del af ens kost hver dag kan bidrage til at styrke, stimulere og genoplive din krop, takket være dens utroligt kraftfulde udvalg af næringsstoffer, der arbejder sammen i harmoni for at booste din krop på mange måder. Ekspertstudier har forbundet Spirulina med øget træningsevne, herunder at det tager længere tid før man bliver træt, samt at det har betydning for en øgning af musklernes robusthed. Det menes at have en indvirkning på kolesterolniveauet, foruden styringen af blodsukkeret og hjælp til blodtrykket. Forskere har endda fundet ud af at det forøger hjernens funktion og hukommelsen! Med Spirulina kapslerne kan du tage et superfood, som eksperter anser for at være både utroligt nærende men også at have en bemærkelsesværdig indvirkning på din krops respons på motion.

Styrkende Superfood

Spirulina blev især berømt for sit bemærkelsesværdige høje proteinindhold. Mellem 60-70% af Spirulina-algerne er sammensat af protein hvilket gør det til en utrolig kilde, især da det er rent, naturligt og fuldstændigt vegansk. Selv i sammenligning med andre veganske proteinkilder er den topscorer da tør ristede sojabønner indeholder 43%, jordnødder 26% og linser 24% protein. Derudover er den, med alle de otte essentielle aminosyrer, en komplet kilde der giver din krop det den har brug for til at syntetisere dens egen protein. Når de kombineres kan disse forbindelser hjælpe med at styrke, støtte og opretholde din krop indefra, så den kan fungere bedst muligt.

Næring per dosis: Energy 48.48 kJ / 11.58 kcal, Fedt 0.22 g, Mættede fedtsyrer 0.1 g, Kulhydrater 0.31 g af disse er sukker 0 g, Kostfibre 0.26 g, Protein 2.08 g, Salt 0.06 g, Calcium 4.65 mg, Kalium 45.81 mg, Jern 1.86 mg, Magnesium 7.35 mg, B1-Vitamin 0.13 mg, B2-Vitamin 0.20 mg, B3-Vitamin 0.18 mg, B6-Vitamin 0.55 mg, B12-Vitamin 4.56 µg, C-Vitamin 0.05 mg, D-Vitamin 7.17 IU, Folsyre 8.55 µg

Hemmeligheden bag Spirulinas succes

Vitaminer, mineraler og andre vigtige forbindelser er afgørende for at give kroppen energi og Spirulina er fyldt med dem! A, B, C, D, E, F og K-vitaminerne giver et næsten ufatteligt udvalg af fordele. Disse vitaminer er kendt for at hjælpe kroppen på rigtig mange måder, lige fra det energigivende stofskifte til nervesystemet, såvel som tandkødet, synet, blodet ... listen fortsætter! Der findes også store mængder jern, der er kendt for at bidrage til immunsystemet og de røde blodlegemer, magnesium for proteinsyntese og den psykologiske funktion og calcium til muskler og knogler. Klorofyl, den forbindelse der forarbejder sollys til energi, er kendt for at hjælpe kroppen med at afgifte og fjerne skadelige faktorer. Ved hjælp af Spirulina kan hele kroppen føles styrket og forfrisket, hvilket resulterer i en følelse af energi og formål i alle dele af livet.

Bio Spirulina Algae Kapsler

Algen vokser naturligt i tropiske og subtropiske regioner i Mellemamerika, men de alger du kan få igennem Bio Spirulina Algae kapsler dyrkes omhyggeligt i et kontrolleret miljø for at producere den højeste kvalitet. Derefter høstes og komprimeres de til individuelle små kapsler, der er lette at indtage, hvilket giver dig en nem, tidsbesparende og præcis afmålt dosis. Da der ikke er andre ingredienser er de en helt ren kilde. Om en dosis på 4000mg om dagen kan du få fordelen af en perfekt mængde med en markedsledende styrke.

Brugsanvisning

For at opnå en ren og kraftfuld dosis af spirulina og de medfølgende egenskaber, anbefaler vi at du giver disse potente kapsler en god chance. De er perfekte til at komplimentere dine nuværende rutiner for velvære, og samtidig lette at inkludere i dine daglige rutiner. Tag blot 3 kapsler to gange om dagen med et glas vand. Tag de første 3 kapsler 30 minutter før enten morgenmad eller frokost, og tag de sidste 3 kapsler 30 minutter før frokost eller morgenmad, således at du får de 2x 3 kapsler fordelt før to måltider.

For at få mest muligt ud af dette naturlige tilskud anbefaler vi at du benytter det i mindst tre måneder, for at lade det virke indefra.

Anvisning

Bio Spirulina Algae kapsler har ingen kendte bivirkninger, da de er fremstillet med en naturlig ingrediens uden tilsætningsstoffer. Kapslerne er velegnede til veganere og vegetarer og er gluten og laktosefri. Hvis du tager medicin, er gravid eller ammer skal du kontakte en læge inden du begynder på et nyt tilskud. De er ikke beregnet til brug af personer under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.56% baseret på 17 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fin levering, var lidt længe undervej, men spm forventet

L Lau R
Bekræftet køb

Det er min nye favorit!!!

J Jacques M
Bekræftet køb

Super tilskud. Det booster min krop op til maksimum. Føler mig sund og frisk! klassseee!

J Jonas
Bekræftet køb

helt som planlagt! - 1000 tak

t tilfreds kunde
Bekræftet køb

Hurtig fragt og god service. Ingen problemer. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

L Louise Frue
Bekræftet køb

Nemme at tage og sikke en energi jeg får. Min krop føles 10 år yngre

H Henrik
Bekræftet køb

fremragende service! tak weightworld

J Julie klune
Bekræftet køb

ikke modtaget endnu. Men de må være lige på trapperne. Jeg smider en anmeldelse når jeg har prøvet dem

R Rikke
Bekræftet køb

Hurtig levering og god service!

L Lukas J.
Bekræftet køb

ingen problemer. gratis fragt og hurtig levering!

A Amalie
Bekræftet køb

Faktisk har jeg oplevet en synlig forskel på hvor meget jeg bliver syg, hvor jeg nu bliver mindre syg efter at have taget produktet i få måneder!

J Janne Madsen
Bekræftet køb

Min læge fortalte mig at mit kolesterolniveau er for højt og at jeg bør tage mindre energidrikke. valgte at købe dette produkt og nu er det blevet bedre

A Achraf
Bekræftet køb

Jeg kan ikke lide at bruge spirulina pulver, da det er lidt rodet, så jeg gik efter disse, da de er meget lette at tage !! 5 stjerner !!!

H Hillary
Bekræftet køb

Jeg kan ikke lide smagen, så ville ikke have et pulver og fandt disse kapsler!

C Courtney
Bekræftet køb

Jeg finder det lettere end tabletterne, og selvom det ikke smager godt, er det okay i en shake eller smoothie.

K Kassandra
Bekræftet køb

Man skal tage ret meget, men super godt for mig

R Robert
Bekræftet køb

Jeg kan ikke lide at man skal tage mange tabletter om dagen, men jeg kan godt lide, hvordan de virker

S Sabina

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide