Hamp Protein Pandekager

Ingredienser

  • 240 ml usødet mandelmælk ELLER kokosmælk
  • 3 spsk hørfrø
  • 1 spsk Kokosolie
  • 1/2 tsk vanilje ekstrakt
  • 70g Hamp Protein Pulver
  • 70g fuldkornsmel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • En knivspids kanel
  • En lille smule kokosolie til at steget

Forberedelse

  1. Forvarm en pande til 360 grader.
  2. Pisk mælk, hørfrø og kokosolie sammen i en skål.
  3. Pisk hamp protein pulver, mel, bagepulver og kanel sammen i en anden skål.
  4. Tilføj proteinpulver blandingen til det andet og bland det godt for at skabe en glat tekstur.
  5. Smelt lidt olie i panden.
  6. Hæld lidt dej i den forvarmede pande. Mængden af dej kommer an på, hvor store du vil have dine pandekager!
  7. Steg indtil pandekagen er brun på den ene side, og vend den så, så den kan blive brun på den anden side.
  8. Lad den køle i et par minutter, før du serverer den.
  9. Nyd den!

Serveringstip: Dekorer med blåbær og kakaonibs, eller din favorit sunde toppings