Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
2 Års Garanti
Silk’n Silhouette - Apparat mod appelsinhud - Produkt
Silk’n Silhouette - Apparat mod appelsinhud - Produkt
Silk’n Silhouette - Apparat mod appelsinhud - Produkt tændt
Silk’n Silhouette - Apparat mod appelsinhud - Produkt tændt
Silk’n Silhouette - Produkt i brug på mave - Kvinde
Silk’n Silhouette - Produkt i brug på mave - Kvinde
Silk’n Silhouette - Apparat mod appelsinhud - Produkt i brug på ben
Silk’n Silhouette - Apparat mod appelsinhud - Produkt i brug på ben

Silk’n Silhouette mod appelsinhud

Bekæmper synlig appelsinhud

Oversigt

Vil du også gerne have en hud fri for slap hud og appelsinhud? Silk'n Silhouette er en revolutionerende nyskabelse med formålet at hjælpe på at bekæmpe cellulite og opstramme huden uden nogle former for kirurgisk indgreb. Takket være Silk'n Silhouette og HT™-teknologien kan du nu med tre lette driftsformer af styrke og afbalancere nu hjælpe med at forbedre din huds struktur. Apparat målretter områder i kroppen, herunder bagdel, overarme, mave samt indre og ydre lår.

 • Revolutionerende HT™ teknologi
 • Vinderen af Victoire de la Beaute 2014-2015
 • Styrker de dybere lag af huden
 • LED-lysterapi
 • Hjælper med at reducere appelsinhud
 • Forbedrer elasticitet og hudens struktur
 • Sikker anvendelse og klinisk testet
 • 2 års produkt garanti

Den utrolige teknologi som Silk'n Silhouette tilbyder er det hidtil mest innovative tiltag af hud og hjemmepleje. Silk'n Silhouette kan give imponerende resultater. Denne enhed målretter sig problemområder, som selv kan være vanskeligt at håndtere; såsom bagdel, overarme, hofter, indre og ydre lår. Prøv dette innovative apparat i dag, nemt og hurtigt, når du har tid og er hjemme i dine trygge omgivelser.

 • CE-certificeret
 • ISO

Hvad Silk'n Silhouette?

Silk’n er verdens førende inden for professionelle hjemme apparater. Silk’n Silhouette er en ny form for teknologi der i sit lille fine apparat kan hjælpe med at reducere appelsinhud og former din hud. LED-strålerne fra Silk’n Silhoutte giver balance og genopretter hudens struktur, hvilket gør at din hud vil føles blødere og mere smidig. Din hud vil føles fornyet og -ynget. Du kan let anvende din Silk’n Silhouette på din bagdel, overarme, hofter samt indere og ydre lår.

Hvordan virker det?

Silk'n Silhouette et unikt og innovativt apparat med forskellige indstillings muligheder. Silk’n Silhouette er fremstillet for at hjælpe med at reducere synligheden af appelsinhud og opstramme slap hud. Den revolutionerende HT™-teknologi (Home Tightening) er en kombination af tre forskellige radiofrekvens energikilder; Bi-Polar RF energi, LED-lysenergi og IR-varmeenergi. HT-teknologien tackler problemer indvendigt fra og ud. Din hud vil blive strammet op, føles og se yngre ud.

 • Bi-Polar energien strammer huden effektivt indefra og ud. Apparatet når helt ned til 10 mm inde i huden og hjælper på at reducere appelsinhud.
 • LED-lys energien hjælper med at afbalancere huden og genopretter den naturlige balance indefra
 • IR varmeenergien kan give en dramatisk forbedring af hudens struktur på grund af varmen, der udsendes af Silk'n Silhouette

Hvordan bruger jeg Silk'n Silhouette?

Silk'n Silhouette tilbyder 3 forskellige typer af behandlinger. Disse tre behandlinger er let genkendelige takket være de 3 kontrollamper på forsiden af enheden. Disse tilstande er komplementære og ville ideelt set bruges sammen. For at skifte fra den ene tilstand til en anden skal du blot trykke flere gange på knappen ”Vælg tilstande” og vælge den ønskede tilstand.

Nedenfor her ser du de områder hvorpå du let kan anvende Silk’n Silhouette mod appelsinhud og slap hud:

For første behandling af et område, er det tilrådeligt at bruge niveau 1. Men du kan derefter gå til det næste energiniveau.

Behandling, trin for trin

 • Før behandlingen påbegyndes, skal du sikre at din hud er ren og tør for at opnå de bedste resultater.
 • Påfør et tyndt lag gel Slider (følger med din enhed) på det område, du ønsker at behandle - du kan anvende gelen direkte på enheden eller på overfladen hvorpå du ønsker at behandlingen skal foregå.
 • Vælg behandlingsform.

Før enheden på huden - du kan nu føle en behagelig følelse af varme på din hud. Ved udførelsen af lineære bevægelser, skub enheden på det område, der skal behandles. Forsøg ikke at haste behandling og tage god tid til at glide Silk'n Silhouette på hele området, meget langsomt.

Hvor ofte skal jeg bruge den?

For en mere effektiv behandling, anbefales det ,at bruge af Silk'n Silhouette to gange om ugen i ti uger for at reducere appelsinhud og slap hud. Efter dette kan du allerede se forandringer i strukturen af din krop, og det drejer sig nu om at opretholde det opnåede resultat. Forsæt regelmæssigt med behandling hver 2. uge.

Er det sikkert at bruge Silk'n Silhouette?

Apparatet er anbefalet af læger og dermatologer verden over. Silk'n Silhouette har en unik sikkerhedsmekanisme for at beskytte din hud., nemlig dens termiske sensorer. Denne indbyggede varme stabilisator måler temperaturen på din hud under behandlingen. Alt du skal gøre er at flytte enheden over kropsdelen som du behandler i ca 20 minutter, hvor du i dette tidsrum vil føle, at din hud bliver varmere. Hvis du overskrider den anbefalede varmegrænse, og den termiske sensor måler en temperatur over 41° stopper Silk’n Silhoutte automatisk med at udsender varme. Først når huden er tilstrækkeligt afkølet kan behandlingen fortsættes. Derved sikres det, at din hud aldrig bliver overophedet og skadet.

Spørgsmål til produktet?

Hvis du har spørgsmål om produktet eller om fordelene ved at bruge din Silk'n Silhouette, kan du downloade manualen på dansk her. Vores kundeservice er også til din rådighed for yderligere information, mandag til fredag, på tlf: 69960391.

*Resultater kan variere fra person til person.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(41)
4 Stjerner
(15)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.41% baseret på 57 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Alt super....... Let overskuelig hjemmeside. Fragt fri lev på 8 dage. Alt i alt - super !!!!!

J J. Kjer
Bekræftet køb

Føles lidt underligt at bruge, men gør ikke ondt og er virkelig let. Jeg bruger den bare, mens jeg ser tv !!

E Emily
Bekræftet køb

jag rekommenderar,super bra.👍👍👍👍

K Katarzyna M
Bekræftet køb

Det är bra och jag har märkt en liten skillnad i hur mycket jag använde den

M Maysaa A
Bekræftet køb

Mina celluliter har nästan försvunnit efter 3 veckors användning. Ett bra köp för de som har liknande problem.

C Carina Eriksson, 34
Bekræftet køb

Började med silk''n silhouette för 1,5 månad sen och har använt den nästan varje dag sen dess. Det har funkat mycket bra för mig. Var välldigt lätt att använda och enkla instruktioner medföljde. Har nästan blivit av med alla celluliter sen min graviditet i höstas. +++++

C Camilla
Bekræftet køb

Jag har haft problem med celluliter i flera år och min vännina rekommenderade den här produkten.. Ser framemot att få mitt paket från er!

M Michelle, 31, Ystad
Bekræftet køb

Snabb leverans och en bra produkt!! Rekommenderas om du har problem med celluliter som jag brukade ha.

R Rahma, Ystad
Bekræftet køb

Just beställt Silkn silhouette och jag ser fram emot att prova produkten då jag hört så mycket bra om den! Beställde även garcinia cambogia så jag hoppas på att gå ner i vikt och bli av med mina celluliter lagom till sommaren:)

J Joelle
Bekræftet køb

Non ci credevo...ma poi l'ho provato ed ho cambiato idea. facile da utilizzare!

G Gea

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide