• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Slankepiller uden recept vs. slankepiller på recept

Hvad er forskellen på slankepiller uden recept sammenlignet slankepiller på recept. Virker de lige så godt, og kan alle bruge dem eller er der noget man skal være særligt opmærksom på. Læs med her

Slankekure er blevet en national besættelse og en endeløs jagt, som for mange er et livslagt projekt. Faktisk næsten en fjerdedel af alle danskere siger, at de i øjeblikket er på en eller anden form for diæt. I betragtning af at næsten 47% af den voksne befolkning i Danmark er overvægtige (BMI≥25) og omkring 13% af den samlede befolkning er svært overvægtige (BMI>30) (ifølge den nationale sundhedsprofil i 2010) er den måske ikke så sært, at de fleste af os hele tiden er på jagt efter en vægttabsstrategi som kan få os i den normale vægttab klasse.

Mange af de slankekure på markedet kan desværre gøre mere skade end gavn. Men det kan være svært at lade være, når de så populært praler med et vægttab på få dage! – det kan få selv den bedste, til at overveje at give netop denne kur en chance.

Så hvordan udvælger man de gode slankepiller frem for de knap så gode?

Ja det er et svært spørgsmål. For der findes mere end et dusin receptpligtig medicin og hundredvis af receptfrie slankepiller og kosttilskud til vægttab . De arbejder på flere måder: ved at undertrykke din appetit, øge dit stofskifte eller holde din krop i at optage fedt du spiser. Her er din guide til nogle populære valg og hvad du behøver at vide for at spille det sikkert.

Receptfrie slankepiller

Neroli har været anvendt i mange år i store dele af verden. Meget ligesom naturligt frigivet kemiske synephrine, øger det din energi og reducerer din appetit. Frigivelsen af synephrine udløses naturligt i kroppen, når kroppen føler fare og skal reagere hurtigt og præcist. Men synephrine kan være fagligt over en længere periode. Særligt hvis du har problemer med for for højt blodtryk er Neroli ikke noget for dig.

Konklusion: Det anbefaler vi ikke!

Hoodia kan findes i flydende, kapsleform eller brusetabletter. Oprindeligt er Hoodia brugt af afrikanske stammeledere, når de var går i gang med en lang rejse for at jage eller føre krig. Dette stof øger mængden af energi i hjernen, som fortæller din krop, du har nok brændstof og derfor ikke behøver energi (sukker og kulhydrater) fra føde. Det stof er blevet så populær i USA, at Hoodia sidste år var et af de bedst sælgende vægttabstilskud.

Konklusion: Det anbefaler vi!

Orlistat er det eneste produkt, der er godkendt af FDA til vægttab. Produktet stopper de enzymer, der normalt fordøjer fedtet i kroppen, og får vores kroppe til at absorbere og lagre på dette fedt. Ved at stoppe disse enzymer, kan Alli hjælpe med at blokere fedtlagringer i kroppen. Hvis du ikke absorberer fedt, kan du ikke optage kalorier.

Husk at Alli udelukkende er til personer med et BMI over 28. Ligeledes er det vigtigt at følge de foranstaltninger som stilles fra Alli, hvis dette tilskud skal tages sikkert og effektivt for kroppen.

Konklusion: Det anbefaler vi!

Før du køber receptfrie slankepiller

Du tror måske, at tilskud som du finder i en butik, må være sikkert og effektivt. Men det er ikke altid tilfældet. Læs indholdet i de produkter du køber, er det naturligt, nogle kendte bivirkninger eller FDA godkendt. Bland aldrig nogle former for vitaminer og kosttilskud med hinanden. Hvis du er i tvivl, så konsulere med din læge før du går i gang. Læs og få tips om fedtforbrænding piller her.

Receptpligtig slankepille

Disse medikamenter er reguleret af FDA, men læger er stadig forsigtige med at ordinere dem. De er kun givet til folk, der har et body mass index (BMI) større end 30 eller et BMI på 27. Før brug af receptpligtig slankepiller kigger lægen på andre kropslige faktorer; sundhedsproblemer såsom diabetes, højt blodtryk eller højt kolesterol. Det er fordi disse stoffer som anvendes i receptpligtig medicin, kan manipulere det meget komplicerede system, der driver os til at spise, og kan således være forbundet med flere risiko end ikke receptpligt slankepiller.

Receptpligt medicin skal tage som følge af din læges instruktioner!