Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Spirulina Kombipakke

Med vegansk protein & essentielle animosyrer

Oversigt

Spirulina er virkelig er værdigt til at kalde sig Superfood - det er så kraftfuldt at både NASA og FN har godkendt dets brug. Nu kan du få glæde af det i dit eget hjem! Spirulina Super Pack indeholder både pulver og piller, der er perfekte til daglig brug, så du kan få fordelene fra denne alges rige sammensætning af opfriskende vitaminer og mineraler, op til 70% proteinindhold og alle de essentielle aminosyrer. Disse to produkter er fremstillet med det formål at hjælpe dig med at blive endnu mere fysisk aktiv og de kan være den perfekte måde at give din krop daglig energi.

 • To rene, økologiske former for Spirulina
 • Op til 70% vegansk protein af høj kvalitet
 • Indeholder alle essentielle aminosyrer
 • Lagdelt multivitamin- og mineralsammensætning
 • Praktiske, opmålte piller
 • Pulver, der er nemt at tilpasse til opskrifter

Du kan få gavn af alle de utrolige fordele ved de fantastiske Spirulina-alger, som i disse to former kan tilpasses perfekt til din livsstil og rutine. Med Bio Spirulina Alga Tablets kan du nemt og bekvemt få fordelene uden at bekymre dig om at skulle måle eller blande. Med Super Spirulina Pulver kan du blande det med din daglige kost præcis som du ønsker for at lave din yndlings mad eller drikke. Med Spirulina Super Pack behøver du ikke at vælge hvad der er den bedste metode for dig - du kan selv eksperimentere med det!

Kraften i Spirulina

I løbet af blot nogle år er Spirulina gået fra at være en ingrediens for Aztekerne til at være et verdensberømt levnedsmiddel, der anbefales af både FN og NASA. Detaljerede undersøgelser, udført af National Aeronautics and Space Administration - også kendt over hele verden som NASA, konkluderede at 1000 kg af andre frugter og grøntsager ernæringsmæssigt svarer til kun 1 kg Spirulina. Det kan ikke benægtes at det er en utrolig kraftfuld Superfood, uanset om du er bosat på Jorden eller tager ud til stjernerne! Den dyrkes også i fattigdomsramte afrikanske regioner, hvor den er udviklet med det formål at supplere kosten for underernærede børn. FN samarbejder regelmæssigt med humanitære organisationer for at tilbyde fordelene ved denne fantastiske Superfood til mennesker i nød og de anbefaler at den bruges globalt til at hjælpe med at bekæmpe sult i verden. Med en andel af protein der skal ses før man kan tro på det og anbefalinger fra to prestigefyldte organisationer, er det svært at finde en mere markant Superfood.

En utrolig alge

 • Ydeevne
 • Blod
 • Kolesterol
 • Udmattelse
 • Hjerte
 • Muskler
 • Hjerne
 • Hår

En stadigt mere interesseret gruppe af videnskabsfolk har opdaget at Spirulinas inddragelse i kosten kan hjælpe med at genoplive, stimulere og styrke kroppen takket være det betydelige og brede udvalg af næringsstoffer, der kombineres for at forbedre din krops indre funktion. Forskere har forbundet indtaget med forhøjet træningsevne, hvor der går længere tid før man føler sig træt. Der er også fundet en tilknytning til en bedre modstandsdygtighed i musklerne. Kolesterol menes at blive påvirket positivt, samt styring af blodet, både med hensyn til blodtrykket og blodsukkerniveauerne. Det er endda blevet forbundet med en øget hukommelse og hjernefunktion! Du kan nu indtage et superfood, som eksperter anser for at have både store nærende kvaliteter og som potentielt kan hjælpe dig med at forbedre din krops reaktion på motion.

Super-Stærk Superfood!

De spektakulære mængder protein der findes i Spirulina bidrager helt klart til dens voksende popularitet. Med et proteinindhold på op til 70% er Spirulina virkelig en fantastisk kilde, især når du husker på at det er 100% økologisk og helt vegansk! Selv når du sammenligner det med andre veganske proteiner, slår det nemt dem alle sammen. For eksempel indeholder tørristede sojabønner 43% protein, jordnødder 26% og linser 24% af dette stof som er essentielt for fysikken. Det er en komplet kilde til alle de aminosyrer som din krop behøver for at proteinet kan syntetiseres korrekt. Alle disse forbindelser arbejder sammen i perfekt harmoni for at give dig følelsen af ??mere styrke, der er støttet og opbygget indefra!

Spirulinas skjulte kvaliteter

Du kan finde bemærkelsesværdige mængder af vitale forbindelser i Spirulina, der vil tilføre energi og vitalitet direkte til dit system. A, B, C, D, E, F og K-vitaminerne hjælper hver især kroppen på forskellige måder, så du kan høste fordelene på tværs af det fysiske spektrum! Fra tandkød og synet til et energigivende stofskifte, blodet, nervesystemet og knoglerne, der er for mange fordele til at nævne dem alle. Med hensyn til mineraler er der jern, der menes at bidrage til sunde blodlegemer og immunsystemet, magnesium, der hjælper på proteinsyntese og den psykologiske funktion samt calcium til knogler og muskler. Klorofyl, som er ansvarlig for planternes indtag af energi, kan medvirke til at afgifte kroppen. Hele kroppen kan føle sig stærkere og genoplivet ved hjælp af Spirulina!

Spirulina piller & pulver - et Dream Team!

Spirulina kan findes i den tropiske varme i Mellemamerika hvor det vokser naturligt, men både Spirulina-pulveret og pillers der findes i Super Pack bliver produceret med omhyggelig og samvittighedsfuld omsorg. Efter at den er blevet høstet, tørres og knuses den, hvorefter det enten presses til piller eller forsegles i en foliepakke. Selvom du ikke kan få en overdosis af Spirulina, kan kroppen kun absorbere en vis mængde. Derfor foreslår vi at fordele dit indtag mellem piller og pulver, afhængigt af dine daglige behov. Vi anbefaler at produkterne kombineres i mindst tre måneder og at man satser på et langsigtet indtag, så man får maksimalt fordel af dem.

Anvisning

Da Bio Spirulina Algae Tablets og Super Spirulina Powder kun indeholder en ren ingrediens, har de ingen kendte bivirkninger. De er ideelle til en vegansk og vegetarisk livsstil og er helt fri for laktose og gluten. Kontakt venligst din læge inden du begynder på at tage et tilskud, hvis du er gravid, ammer eller tager nogen medicin. Pillerne er ikke beregnet til folk under 18.

Ofte købt sammen

Økologisk Spirulina & Chlorella
Økologisk Spirulina & Chlorella

750 mg 180 Kapsler | Superfood-tilskud med veganske proteiner

249 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og hud

139 kr.

1 Vare

249 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(32)
4 Stjerner
(28)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.38% baseret på 64 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Min kæreste introducerede disse produkter til mig for ca en måned siden og jeg valgte så at købe begge produkter i en pakke. Jeg vil personligt foretrække tabletterne, fordi jeg er god til at sluge dem, men pulveret er også virkeligt lækkert at tilsætte i smoothies og morgenmad. Og så bliver det endnu mere sundt!!

F Frederik N. Larsen
Bekræftet køb

Begge produkter nyder jeg

J Jonathan H
Bekræftet køb

Er glad for de mange vitaminer og mineraler, som jeg ellers ville have gået glip af

R Rikke Nielsen
Bekræftet køb

Naturligt, økologisk og vegansk er perfekt til min livsstil

N Nina M
Bekræftet køb

ALLE burde seriøst tage spirulina. det er den mest fantastiske ingrediens

C Celia
Bekræftet køb

Pillerne og pulveret er virkelig gode sammen. Bruger pulveret i min smoothie om morgenen

L Lærke
Bekræftet køb

Tager normalt kun pillerne men tænkte jeg også ville smage pulveret og se, hvad det kan

M Mette
Bekræftet køb

Bryder mig ikke specielt meget om pulveret men tabletterne er da fine nok

K Kristina
Bekræftet køb

Ved ikke helt om det virker. det er svært at sige om det har haft en virkning på mig

S Sannie
Bekræftet køb

Synes det er smart man kan skifte mellem pillerne og pulveret alt efter hvad der lige passer bedst

C Camilla

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide