FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*
Bliv super sund og super glad med superfood - propfyldt med næringsstoffer, vitaminer og mineraler

Superfoods

Super glad - super sund - superfood!

Er du endnu ikke hoppet med på den populære bølge af superfoods, eller vil du gerne vide mere om alle de mange superfoods og deres unikke egenskaber, som kan bidrage til din sundhed og helbred? Så er du kommet til det helt rette sted!

Hvad er superfoods?

Superfoods er en kategori af naturlige frugter, grøntsager og krydderier, som er særligt effektive og kendt for at have særdeles virkningsfulde egenskaber for kroppen. De er spækket med antioxidanter, vitaminer, mineraler, proteiner, fytokemikalier og essentielle næringsstoffer – som er næringsstoffer, vi har brug for, men som din krop ikke selv kan danne ud fra din diæt. Netop derfor er de særligt ideelle at tilføje din kost for at give dit velvære og helbred et naturligt boost i en travl og hektisk hverdag, hvor det kan være svært at få nok af de rigtige næringsstoffer gennem kosten.

Der er mange forskellige superfoods, og du kan vælge det superfood-tilskud, der passer til netop dig.

Som du nok har regnet ud, kommer superfoods fra hele verden, og er derfor blevet anvendt på forskellige måder i flere hundrede år. I dag bliver de ikke kun brugt i flere forskellige kosttilskud eller superfood pulver, men også i kaffe, bagværk, madretter og hud- og hårplejeprodukter. Flere af disse superfoods er du med garanti allerede stødt på og indtager allerede jævnligt i din kost uden nødvendigvis at vide det – men der er god grund til at forsøge at indtage flere af dem i din dagligdag.

Forskellige former for superfoods med forskellige egenskaber

Der findes som sagt et utal af forskellige superfoods, som på hver deres måde bidrager til naturlig sundhed – nogle er lettere at inkludere i din kost end andre, men alt afhængigt af hvilke sundhedsmæssige fordele, du gerne vil opnå, kan du vælge specifikke superfoods. Her nedenfor finder du en liste med superfoods, som du med fordel kan inkludere i din kost for at give dit helbred og sundhed et naturligt boost:

 • Resveratol (Rødvinsekstrakt)
 • Blåbær
 • Kål
 • Nødder
 • Olivenolie
 • Ingefær

Udnyt de forskellige egenskaber og smage fra de forskellige superfoods, og inkluder dem i smoothies, juices eller hvad end du kan finde på

De er alle lette at inkludere i din kost, enten gennem opskrifter på f.eks. salater, smoothies, eller bagværk, men du kan også vælge en nemmere vej og sikre indtaget af disse superfoods ved at tage naturlige kosttilskud, som kan hjælpe med dine specifikke og unikke behov. Superfood i deres rene og naturlige form er lette at anvende. Blandt de ovennævnte kan du tilføje gurkemeje til dine gryderetter, bruge blåbær og nødder som en snack i løbet af dagen, hælde lidt olivenolie over salaten og vælge grøn kaffe frem for almindelig sort kaffe. Det behøver altså ikke være svært eller tidskrævende at vælge de sunde alternativer!

Fordele ved at indtage superfoods på daglig basis

Og netop derfor er der mange, der tyer til superfood kosttilskud, enten i form af kapsler eller pulver, netop fordi de er så lette og hurtige at inkludere i kosten, og fordi du kan finde et kosttilskud, der er målrettet det, du har brug fro hjælp til. Gå selv på opdagelse og afprøv, hvordan du kan nyde godt af disse superfoods – blandt de mange fordele du kan opnå ved at tilføje superfoods til din kost, kan du opleve at de kan:

 • Bidrage til energiniveau
 • Bidrage til smuk og glødende hud
 • Bidrage til at vedligeholde hår og negle
 • Bidrage til at håndtere symptomer i overgangsalderen
 • Bidrage til at vedligeholde normal hukommelse og koncentrationsevne
 • Bidrage til vægttab og vægtkontrol
 • Bidrage til at give dit immunforsvar et naturligt boost
 • Bidrage til at vedligeholde et normalt stofskifte
 • Bidrage til at vedligeholde led og knogler

Et godt alternativ på et naturligt superfood er eksempelvis Matcha Te Pulver, som er udviklet til at give dig et dagligt energiboost og til at vedligeholde dit immunforsvar. Matcha er derudover et meget alsidigt produkt, der kan bruge i alt fra smoothies, kaffe, te, morgenmad, pandekager og bagværk. Ja, det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge superfood-pulver til, som derudover er en praktisk og velsmagende måde at få flere vitaminer og mineraler ind i din daglige rutine.

Andre interessante artikler