Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Teflaske med filter & thermo

500 ml Flaske | Perfekt infuserflaske til rejsebrug

Oversigt

Har du nogensinde prøvet at tage din urtete på farten kun for at opdage at den er løbet ud, blevet kold og smagløs? Tea Infuser Bottle fra WeightWorld giver dig mulighed for at tage din favorit blanding med dig og stadig bevare smagen, varmen og kvaliteten af infusionen. Perfekt til arbejdet, rejser eller bare til brug hjemme, denne Tea Infuser Bottle er et must-have for teelskere overalt!

  • Termoflaske af høj kvalitet
  • Perfekt til både varme og kolde drikke
  • Aftagelig infuser i rustfrit stål
  • Dobbelt beskyttelse mod ridser
  • Let at rengøre og velegnet til opvaskemaskine
  • Genanvendelig og miljøvenlig

Denne unikke flaske, som er fremstillet med dobbelt fotokromatisk glas der også er ridsesikkert, samt et dobbeltsidet filter for nem rengøring, er perfekt til en travl livsstil. Derudover har den et stilfuldt skandinavisk inspireret design, der er simpelt men samtidig elegant og med et skruelåg i bambus af høj kvalitet, ser den ikke kun godt ud men hjælper også med at holde teen varm og tæt forseglet. Oven i det kan du, når du er færdig med din drink, bare putte den i opvaskemaskinen!

  • BPA-fri

Hvad er Tea Infuser Bottle?

Som navnet antyder, er Tea Infuser Bottle en stilfuld og bekvem termoflaske designet specielt til at drikke lækre te på farten. Takket være denne handy flaske har det aldrig været lettere at drikke te, når du er ude. Har du nogensinde haft et ønske om at tage din foretrukne infusion med dig når du forlader huset, men har oplevet at andre flasker er utætte eller ikke holder din drik varm længe nok? Du skal normalt vælge mellem enten en te-infuser for at få god smag eller et termokrus til at holde den perfekte temperatur, men det behøver du ikke længere.

Tea Infuser Bottle fra WeightWorld er lavet af højkvalitetsmaterialer og er perfekt til at bevare temperaturen for både varm og kold te og kan bruges med den type du foretrækker, hvad enten det er en tepose eller løse blade. Aldrig mere behøver du at bære rundt på et krus eller stresse over din infusion. Med denne flaske undgår du rodet og får mulighed for at tilberede din lækre favorit urte- og frugtte på perfekt vis!

Brugsanvisning

Vælg først den type te du gerne vil lave ved brug af enten en tepose eller løse blade. Når du har valgt en smag skal du, hvis du ønsker en mild smag, blot skrue låget af og lægge teen i filteret øverst i flasken. Tilsæt næsten kogende vand og lad det trække. Mængden af tid til dette vil afhænge af den anvendte te og din personlige smagspræference. Fjern derefter filteret og så er det klar til at drikke. For en stærkere smag kan du putte tebladene direkte ned i flasken og lade sien sidde mens du drikker. Du kan også blande det lidt op og putte dine yndlingsfrugter og andet i flasken, såsom citron, honning eller jordbær. Godt tip - denne Tea Infuser Bottle fungerer perfekt sammen med sortimentet af WeightWorld te!

Vedligeholdelse af din infusionsflaske

For at få mest muligt ud af din teflaske skal du sørge for at passe på den! Sørg for at låget er skruet tæt fast for at undgå at spilde varme drikkevarer ved et uheld, og vask den mellem brug; En af de gode ting ved denne flaske er, at den er nem at rengøre og passe på. Du kan enten bare vaske den i hånden med varmt sæbevand eller putte den i opvaskemaskinen.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.33% baseret på 14 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ikke så praktisk , holder kun kort tid varme

o oksana H
Bekræftet køb

Har ikke haft chancen for at prøve den endnu

S Susu
Bekræftet køb

Super nem at bruge og alt i alt en rigtig god kvalitetsflaske

L Line
Bekræftet køb

Super praktisk og god kvalitet

P Pernille
Bekræftet køb

Meget letanvendelig og god pris

A Amalie
Bekræftet køb

Super praktisk og god kvalitet

P Pernille
Bekræftet køb

Meget letanvendelig og god pris

A Amalie
Bekræftet køb

Super nem at bruge og alt i alt en rigtig god kvalitetsflaske

L Line
Bekræftet køb

Super praktisk og god kvalitet

P Pernille
Bekræftet køb

Meget letanvendelig og god pris

A Amalie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide