Fri fragt på alle ordrer over 499kr
2 Års Garanti

WeightWorld Vibrationsplade

Apparat | Træningsredskab med vibration

Oversigt

Oplev en helkropstræning på bare 15 minutter i dit eget hjem med Vibrationspladen. Denne avancerede vibrerende træningsplade virker på dine arme, ben og mave muskler ved simultant at styrke & tone musklerne, booste stabiliteten og angribe fedt. Den giver dig en træning, du kan mærke, enten mens du bevæger dig eller står stille. Den kommer med indbyggede Bluetooth højtalere, træningselastikker, en smart fjernbetjening og 2 års garanti. Prøv denne vibrerende plade i dag!

 • Til muskler og fedt
 • Fjernbetjening
 • Indbyggede Bluetooth højtalere
 • Med træningselastikker
 • Eksklusiv 2-års garanti
 • CE-certificeret

Hvad er WeightWorlds Vibration Træningsmaskine?

WeightWorlds Vibrationsplade er en oscillierende træningsplade, der er designet til brug derhjemme. Denne kraftfulde træningsplade bruger helkropsvibrationer til at stimulere dine muskler og er specielt gavnlig for dine mavemuskler, ben, balder, hofter, ryg og nakke. Som resultat af stimulationerne, kan du nemt opnå adskillige fordele som fx toning af musklerne, angreb af fedt og støtte til din generelle core kropsbalance. Hver session tager kun 15 minutter om dagen.

Hvem er dette redskab til?

FFor at gøre det endnu bedre, er denne Vibrationsplade ideel til alle former for motionsentusiaster. Den virker fremragende, mens du træning, fx når du laver squats eller press-ups, men den er også ideel, hvis du bare gerne vil have en simpel træning uden for meget anstrengelse - du kan bare sidde eller stå på redskabet og stadig få fuldt udbytte!

Derudover er den, med sit kompakte design, ideel til hurtigt brug derhjemme og kommer med en smart fjernbetjening, så du nemt kan vælge dine personlige indstillinger. Redskabet har også unikke indbygget højttalere, som du nemt kan forbinde via Bluetooth, så du kan nyde din egen musik, mens du træner.

Den kommer endda med 5 træningselastikker i 5 forskellige farver, der repræsenterer forskellige trækstyrker, hvis du virkelig vil have mest muligt ud af din træning! Hver elastik giver en modstand, der passer til en lang række sportsgrene som fx fitness, yoga og generel træning.

Elastikkerne er bløde og farverige og er lavet af premium naturligt latex materiale for overlegen holdbarhed. Træningselastikkerne kommer også med ekstra længde på 600mm x 50mm, så de er lange nok til, at du kan strække din krop helt ud for at styrke dine ben-, hofter- og ryg.

Hvordan virker den?

WeightWorlds Vibrationsplade virker ved at stimulere musklerne takket være den oscillerende vibrationsplade. Når du står eller sidder på redskabet, virker vibrationerne på en høj (men sikker) frekvens for at sende energi gennem kroppen. Dette hjælper musklerne med at trække sig sammen og slappe af på samme måde, som når du træner.

Som resultat, er maskinen ideel, hvis du leder efter en simpel hjemmetræning, eller hvis du gerne vil multitaske, mens du bruger redskabet, præcis som når du ser fjernsyn. Virkningerne af maskinen kan blive forstørret, hvis du laver øvelser, mens du er på pladen og er super bekvem, hvis du leder efter en mere intens træning af hele kroppen.

Vejledning

Før du begynder at bruge redskabet, skal du sørge for, det er placeret på en flad overflade, og at du har masser af plads omkring dig (mindst 1 meter). Indsæt 2xAAA Alkaline batterier i fjernbetjeningen og sæt træningselastikkerne på, hvis du vil bruge den - du kan sætte dem på ved at forbinde karabinhagerne med metal indsatserne, som du kan finde nederst på forsiden af redskabet (under displayet).

Sørg for, at karabinhagerne er sat godt fast ved at skrue låsen på plads for at sikre, at spænderne ikke bliver løse ved brug. Du kan også spille din egen musik via de indbygget højttalere ved at forbinde det til et kompatibelt Bluetooth Apparat. Nu er du klar til at starte!

 1. Forbind Vibrationspladen til en stikkontakt og tænd på hovedkontakten. LED-displayet vil herefter vise "- - -". Dette betyder, at redskabet er på standby.
 2. Tryk nu på “Tænd/Sluk”-knappen for at tænde apparatet. Displayet vil nu vise “10.0”.
 3. Med “Vælg Program”-knappen kan du skifte mellem de forskellige forudindstillede træningsprogrammer, der er markeret med “P”. Efter du har valgt et program, kan du starte din træning ved at trykke på “Start”-knappen. Tid og intensitet kan ikke ændres i de forudindstillede træningsprogrammer.
  Forudindstillede Træningsprogrammer
  Hastighed Intensitetsniveau (Højere tal = Højere Intensitet)
  Hastighed Ændres hver 10. sekund P1 P2 P3 P4
  S1 10 15 20 25
  S2 30 25 40 45
  S3 40 20 60 50
  S4 50 30 80 85
 4. I træningstilstand, kan du indstille træningstiden og intensiteten selv. For at indstille tiden, skal du trykke på en af Timer-knapperne (max 20 minutter er muligt). Start træningen ved at trykke på “Start”-knappen. Nu kan intensiteten justeres ved at bruge hastigheds knapperne “Høj” og “Lav” under træningen.
 5. For at øge hastigheden, skal du trykke på M knappen for at øge hastigheden op til 25/50/80 og de tre sidste knapper for 30/60/90 i manuel tilstand.
 6. Med “Stop”-knappen kan du standse træningen.
 7. Med “Tænd/Sluk”-knappen kan du sætte redskabet på standby-tilstand efter træningen.
 8. Med hovedkontakten kan du slukke Vibrationspladen fuldkommen.

Foreslåede positioner

Helkropstræning

Stå på pladen med skulderafstand mellem dine fødder. Dette vil sikre, at vibrationerne kommer igennem hele din krop for at støtte din overordnede muskeltræning og styrke.

Squats

Stå på pladen med skulderafstand mellem dine fødder og squat ved at bøje dine knæ i en 90 graders vinkel og hold. Dette er fremragende for dine ben og dine core muskler.

Press Ups

Placer dine hænder på linje med dine skuldre og lav press-ups. Hvis du gerne vil træne musklerne mere, kan du bøje dine albuer 90 grader (planke) og holde denne position.

Underben

Placer dine underben som vist på pladen med dine hænder som støtte bag dig på gulvet. For en dybere træning, kan du løfte dine balder fra gulvet og presse ned på dine lægge.

Bøje i taljen

Placer dine ben langt fra hinanden, bøj dig fremover i taljen og sæt dine hænder på pladen. Bøj i dine albuer for en dybere træning.

Enkelt fod

Placer én fod på fodpladen og den anden på gulvet. For en dybere træning, kan du lægge mere kropsvægt på pladen.

Siddende stilling 1

Sid med dine balder på Vibration Træningsmaskine. Sid behageligt og hold din ryg rank.

Siddende stilling 2

Hvil dine ben på redskabet, mens du sidder på en stol. Dette er en god metode til at løsne for spændinger og kan hjælpe med at støtte cirkulationen i benene.

Råd inden første brug

Læs brugervejledningen for fuldstændig rådgivning, inden du bruger redskabet. Placer altid pladen på en flad overflade og hold den væk fra kæledyr og børn. Vi anbefaler, at du ikke bruger denne plade, hvis du; er blevet opereret for nyligt, er kommet slemt til skade med en muskel eller en knogle, eller er gravid. Tal med en læge før brug, hvis du lider af nogle medicinske sygdomme.

Tekniske Specifikationer

 • Nominel Spænding: 220V-240V/50-60Hz
 • Nominel Effekt: 200W
 • Nominel Frekvens: 50/60 Hz
 • Anbefalet brugstid: 15 minutes
 • Maksimal belastning: 120KGS
 • Dimensioner: 56 X 34 X 13.5 cm
 • Fjernbetjening batteri: 2 x AAA

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

82.67% baseret på 14 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har brugt denne maskine i et par måneder nu, og jeg har fået en mere tydelig six-pack :D

J Jacob
Bekræftet køb

Jeg bruger denne ca 3 gange om ugen, fordi jeg elsker den!

R Robert
Bekræftet køb

Kan mærke vibrationerne, men vil ønske den var mere effektiv. Dog har den hjulpet

T Thomas T.
Bekræftet køb

Hjemmetræning er altid lækkert, i stedet for altid at gå til træningscenteret

M Mike
Bekræftet køb

Den er fed at have sammen med min træning når jeg spiller fodbold

B Benjamin
Bekræftet køb

Jeg bruger dette hele tiden og elsker det! Laver de øvelser, de foreslår, men når jeg er doven, står jeg bare på det!

J Jenna
Bekræftet køb

Jeg er lidt doven, så jeg købte dette for at hjælpe. Jeg sidder bare eller står på det og færdig! det er værd at investere i

P Pratik
Bekræftet køb

Føles lidt underligt at bruge det, men jeg kan godt lide, hvordan jeg bare kan stå på den

S Sarah
Bekræftet køb

Tog lidt tid på at finde ud af det, men nu har jeg fået fat i det, og jeg bruger den meget

E Elias
Bekræftet køb

Jeg var ikke sikker pga prisen først, men det er af god kvalitet, og når du først har fået fat på det, er den let at bruge

F Finn
Bekræftet køb

let at bruge og fungerer (har brug for længere tid først) men lidt dyrt

R Rayner
Bekræftet køb

Den er dyr, men stadig meget billigere end et gym medlemskab

Q Quentin
Bekræftet køb

Dette tog en uge ca for virkelig at få fat på. Jeg var nødt til at finde ud af, hvordan det fungerer, og derefter finde de rigtige øvelser til mig. Da jeg havde vænnet mig, elsker jeg den virkelig! Jeg kan godt lide at udføre en række øvelser nu, squats, extensions og planker. Nogle gange sidder jeg bare på det og føler at jeg stadig laver noget

E Erica
Bekræftet køb

Var ikke sikker i starten, men nu er jeg kommet efter det, og jeg har fundet den bedste måde at bruge den, til mig

R Rita

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide