Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

U-Neck Elektronisk nakkemassage

Af: U-Neck

699 kr.
799 kr.
Du sparer:  100 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

U-Neck® giver dig mulighed for at opleve den bedste form for nakkemassage og -stimulation derhjemme. Om du er til klassisk nakkemassage eller en varm behandling, så kan det nye apparat fra U-Neck® give dig det. Det er både billigt, nemt og fleksibelt.

  • Varmebaseret massage samt almindelig massage
  • Vibrationer der sikrer blodcirkulation
  • Kan bruges overalt
  • Tidsløst design
  • Afhjælper stivhed, smerte og spænding
Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

U-Neck® - effektiv og behagelig nakkemassage

Med det nye nakkemassage apparat fra U-Neck® kan du nu få behandlet dine nakkesmerter derhjemme, uanset om de er forårsaget af stress, skader eller spændinger. Al form for ondt i nakken vil blive reduceret væsentligt. Det kan også være, at du simpelthen bare har sovet skævt og derfor vågner med hold i nakken. Igen kan dette apparat afhjælpe problemet, mens du spiser morgenmad. I og med at massagen er varmeproducerende kan den ligeledes hjælpe dig af med en hovedpine forårsaget af spændinger i nakken. Dette eksklusive apparat fra U-Neck® kan med andre ord spare dig for mange udgifter til massører, smerter og små ubehageligheder, du ellers ikke ville have gjort noget ved.

Hvad er U-Neck®?

Har du som så mange andre problemer med smerter i nakken? Så kan U-Neck® være løsningen for dig. Med sine varmende og terapeutiske massageegenskaber kan du på kort tid opleve en betydelig forbedring gennem brug af dette revolutionerende produkt. Den kan indstilles på 5-30 minutters programmer, så du kan i praksis bruge den, mens du spiser morgenmad og er på vej ud ad døren, men også i sofaen en stille aftenstund. Den indeholder 6 massageniveauer, hvilket giver dig som forbruger bred mulighed for selv at vælge, hvordan du vil have nakken stimuleret. Varmefunktionen i vores nakkemassage apparat kan give dig massage ved op til 48 grader celsius. Ydermere er produktet fremstillet i et tidsløst og simpelt design.

Hvad kan U-Neck®?

Kort sagt kan det nye nakkemassage apparat alt det en massør kan tilbyde af nakkemassage. Den kan lindre spændinger, stivhed og generel smerte gennem almindelig massage, men også ved varmebaseret og stimulerende behandling. Dette kan i nogle tilfælde gøres på få minutter, hvorfor den fuldt ud kan erstatte udgifterne til en fysioterapeut eller massør. Udover at være praktisk i forhold til skader og smerter, kan den også bruges, hvis du blot nyder en omgang nakkemassage.

Sådan virker U-Neck®

Gennem behandlinger på 5-30 min. kan du ved et simpelt tryk på fjernbetjeningen få bugt med dine nakkeproblemer. Inden du påfører nakken U-Neck®, duppes der med et fugtigt håndklæde på både nakke og indersiden af nakkemassage apparatet. Ved at pege fjernbetjeningen mod apparatets infrarøde felt er det muligt at vælge netop det program, du ønsker. Da apparatet masserer gennem lavfrekvens elektrisk stimulering, er der ingen risiko for at muskler og nerver påvirkes negativt. Der er derfor ingen smerte forbundet med brug af dette nakkemassage apparat

Forholdsregler i forbindelse med brug af U-Neck®

Som det er med alting, er der visse forholdsregler, som man skal tage, inden man bruger produktet. I dette tilfælde er det, at man højest bruger det to gange dagligt imellem 5 og 30 minutter. Desuden skal man, som med alt elektronik, ikke bruge den i badet.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 734 )

  • * Jeg bruger den hver dag og er meget tilfreds. Kan virkelig mærke at den løsner mine spændinger i nakken efter en lang arbejdsdag
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev