WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

2 Års Garanti

U-neck

Apparat | Apparat til nakke massage U-Neck

U-Neck® giver dig mulighed for at opleve den bedste form for nakkemassage og -stimulation derhjemme. Om du er til klassisk nakkemassage eller en varm behandling, så kan det nye apparat fra U-Neck® give dig det. Det er både billigt, nemt og fleksibelt.

  • Varmebaseret massage samt almindelig massage
  • Vibrationer der sikrer blodcirkulation
  • Kan bruges overalt
  • Tidsløst design
  • Afhjælper stivhed, smerte og spænding
  • Certificeret høj kvalitet
  • ISO
  • Klinisk bevist
124.83
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

U-Neck® - effektiv og behagelig nakkemassage

Med det nye nakkemassage apparat fra U-Neck® kan du nu få behandlet dine nakkesmerter derhjemme, uanset om de er forårsaget af stress, skader eller spændinger. Al form for ondt i nakken vil blive reduceret væsentligt. Det kan også være, at du simpelthen bare har sovet skævt og derfor vågner med hold i nakken. Igen kan dette apparat afhjælpe problemet, mens du spiser morgenmad. I og med at massagen er varmeproducerende kan den ligeledes hjælpe dig af med en hovedpine forårsaget af spændinger i nakken. Dette eksklusive apparat fra U-Neck® kan med andre ord spare dig for mange udgifter til massører, smerter og små ubehageligheder, du ellers ikke ville have gjort noget ved.

Hvad er U-Neck®?

Har du som så mange andre problemer med smerter i nakken? Så kan U-Neck® være løsningen for dig. Med sine varmende og terapeutiske massageegenskaber kan du på kort tid opleve en betydelig forbedring gennem brug af dette revolutionerende produkt. Den kan indstilles på 5-30 minutters programmer, så du kan i praksis bruge den, mens du spiser morgenmad og er på vej ud ad døren, men også i sofaen en stille aftenstund. Den indeholder 6 massageniveauer, hvilket giver dig som forbruger bred mulighed for selv at vælge, hvordan du vil have nakken stimuleret. Varmefunktionen i vores nakkemassage apparat kan give dig massage ved op til 48 grader celsius. Ydermere er produktet fremstillet i et tidsløst og simpelt design.

Hvad kan U-Neck®?

Kort sagt kan det nye nakkemassage apparat alt det en massør kan tilbyde af nakkemassage. Den kan lindre spændinger, stivhed og generel smerte gennem almindelig massage, men også ved varmebaseret og stimulerende behandling. Dette kan i nogle tilfælde gøres på få minutter, hvorfor den fuldt ud kan erstatte udgifterne til en fysioterapeut eller massør. Udover at være praktisk i forhold til skader og smerter, kan den også bruges, hvis du blot nyder en omgang nakkemassage.

u-neck-disc

Sådan virker U-Neck®

Gennem behandlinger på 5-30 min. kan du ved et simpelt tryk på fjernbetjeningen få bugt med dine nakkeproblemer. Inden du påfører nakken U-Neck®, duppes der med et fugtigt håndklæde på både nakke og indersiden af nakkemassage apparatet. Ved at pege fjernbetjeningen mod apparatets infrarøde felt er det muligt at vælge netop det program, du ønsker. Da apparatet masserer gennem lavfrekvens elektrisk stimulering, er der ingen risiko for at muskler og nerver påvirkes negativt. Der er derfor ingen smerte forbundet med brug af dette nakkemassage apparat

Forholdsregler i forbindelse med brug af U-Neck®

Som det er med alting, er der visse forholdsregler, som man skal tage, inden man bruger produktet. I dette tilfælde er det, at man højest bruger det to gange dagligt imellem 5 og 30 minutter. Desuden skal man, som med alt elektronik, ikke bruge den i badet.

Læs mere
U-neck Apparat | Apparat til nakke massage

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

80.00% baseret på 6 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg bruger den hver dag og er meget tilfreds. Kan virkelig mærke at den løsner mine spændinger i nakken efter en lang arbejdsdag

L Lone
Bekræftet køb

Bruger dette apparat, fordi jeg havde ondt i min nakke og det har vist sig at virke, så det er super godt!

M Mads hansen
Bekræftet køb

Jeg bruger dette apparat flere gange om ugen, fordi jeg synes virkelig det hjælper...

T Thomas madsen
Bekræftet køb

For et stykke tid siden fik jeg en masse smerter i nakken, så jeg valgte at købe dette produkt fordi jeg har hørt gode anmeldelser omkring det. Det viser sig faktisk at være virkelig godt for nakken, da jeg ikke længere har smerter

E Emil madsen
Bekræftet køb

Føles dejlig at bruge

M Malai
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter