Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
2 Års Garanti

U-Neck® Nakkemassageapparat

Lindrer spændinger i nakken

Oversigt

  • Apparat til nakkemassage
  • Med varmefunktion, der kan tændes og slukkes
  • Afhjælper stivhed, smerter og spændinger
  • Ergonomisk og trådløst design
  • Designet til at passe behageligt rundt om nakken

U-Neck® er et revolutionerende massageapparat, der er designet til at passe behageligt rundt om nakken, og bruger elektrisk muskelstimulering til at give lindring til spændte muskler

Har en indbygget varmepude-funktion, så du kan få opvarmet nakken, mens du modtager en behagelig nakkemassage. Det trådløse og praktiske design gør, at du kan tage apparatet med dig over alt, og du kan nyde en 50 minutters nakkemassage på en enkelt opladning.

  • Certificeret høj kvalitet
  • ISO
  • Klinisk bevist

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

U-Neck® - effektiv og behagelig nakkemassage

Med det nye nakkemassageapparat fra U-Neck® kan du nu få behandlet dine nakkesmerter derhjemme, uanset om de er forårsaget af stress, skader eller spændinger. Alle former for nakkesmerter vil blive væsentligt lindret, uanset om du er vågnet op med hold i nakken eller har brug for lindring efter en skade.

Massageapparatet har en indbygget varmefunktion, og kan ligeledes hjælpe dig af med en hovedpine forårsaget af spændinger i nakken. Dette eksklusive apparat fra U-Neck® kan med andre ord spare dig for mange udgifter til massører, smerter og små ubehageligheder, du ellers ikke ville have gjort noget ved.

Hvad er U-Neck® - massageapparat?

Har du, ligesom så mange andre danskere, smerter i nakken? Så kan U-Neck® være løsningen for dig. Med sine varmende og terapeutiske massageegenskaber kan du på kort tid opleve en betydelig forbedring ved at bruge dette revolutionerende produkt.

Massageapparatet kan tidindstilles i 5-30 minutters intervaller, så du kan i praksis bruge den, mens du spiser morgenmad og er på vej ud ad døren, men også i sofaen en stille aftenstund. Har 6 forskellige 6 massageniveauer, hvilket giver dig som bruger mulighed for selv at vælge din nakkemassages intensitet. Varmefunktionen i nakkemassageapparatet kan give dig massage ved op til 48 grader. Har et ergonomisk og trådløst design, og er udviklet til at passe behageligt rundt om din nakke for at give lindring til spændte muskler.

Hvad kan U-Neck®-nakkemassageapparatet?

Det revolutionerende U-Neck® massageapparat kan alt det, som en massør kan tilbyde af nakkemassage. Den kan lindre spændinger, stivhed og generel smerte gennem almindelig massage, men har også en indbygget varmepude, der kan optimere massagen, hvis du ønsker. Kan bruges i eget hjem, og kan derved spare dig penge til en fysioterapeut eller massør. Udover at være praktisk i forhold til skader og smerter, kan den også bruges, hvis du blot nyder en omgang nakkemassage.

u-neck-disc

Sådan virker U-Neck®

Gennem behandlinger på 5-30 min. kan du ved et simpelt tryk på fjernbetjeningen få bugt med dine nakkeproblemer. Inden du sætter U-Neck® omkring nakken, bør du duppe med et fugtigt håndklæde på både nakke og indersiden af nakkemassageapparatet. Ved at pege fjernbetjeningen mod apparatets infrarøde felt er det muligt at vælge netop det program, du ønsker. Da apparatet masserer gennem lavfrekvens elektrisk stimulering, er der ingen risiko for at muskler og nerver påvirkes negativt. Der er derfor ingen smerter forbundet med brug af dette nakkemassageapparat

Anbefalinger

Vi anbefaler, at du højest bruger nakkemassageapparatet 5-30 minutter to gange dagligt. Hvis du har eksisterende nakkeskader såsom piskesmæld eller lignende, anbefaler vi, at du rådfører med egen læge før brug. Bør ikke bruges i badekar eller under bruseren.

Ofte købt sammen

B-Vitamin Complex
B-Vitamin Complex

365 Tabletter | Tilskud til immunforsvar og energi

199 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og hud

139 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(61)
4 Stjerner
(34)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.00% baseret på 101 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg bruger den hver dag og er meget tilfreds. Kan virkelig mærke at den løsner mine spændinger i nakken efter en lang arbejdsdag

L Lone
Bekræftet køb

Bruger dette apparat, fordi jeg havde ondt i min nakke og det har vist sig at virke, så det er super godt!

M Mads hansen
Bekræftet køb

Jeg bruger dette apparat flere gange om ugen, fordi jeg synes virkelig det hjælper...

T Thomas madsen
Bekræftet køb

For et stykke tid siden fik jeg en masse smerter i nakken, så jeg valgte at købe dette produkt fordi jeg har hørt gode anmeldelser omkring det. Det viser sig faktisk at være virkelig godt for nakken, da jeg ikke længere har smerter

E Emil madsen
Bekræftet køb

Føles dejlig at bruge

M Malai
Bekræftet køb

Min kæreste ville altid have massage af mig men nu har jeg købt den her til hende så jeg kan få en pause haha

H Hans
Bekræftet køb

Virkelig godt apparat der løsner mine spændinger i nakken uden problemer

A Aisha
Bekræftet køb

Vibrationerne er virkelig behagelige men samtidig virker de

S Simone
Bekræftet køb

Synes godt massagen måtte være endnu hårdere. lidt for blid til mig

L Line
Bekræftet køb

Jeg får tit hold i nakken men U-neck fjerner det hurtigt og nemt! elsker især varmemassagen

R Rasmus

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide