Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Active T5 Plus Koffeinpiller

180 Kapsler | Støtte til fedtforbrændingen

Oversigt

Dette kraftfulde tilskud er en unik kombination af 11 aktive ingredienser, der arbejder sammen i perfekt synergi for at skabe denne kraftfulde aktive T5 Plus-formel. Nøglen til dette naturlige tilskud findes i dens termogeniske egenskaber, der ikke blot hjælper med at øge kroppens forbrænding, men giver også mental fokus og motivation.

  • Stimulation til kroppens varmeproduktion
  • Med koffein og Guarana frø
  • For et boost i energi, vitalitet og udholdenhed
  • Med Vitamin B6 til kroppens forbrænding
  • Beriget med bioperin fra sort peber

Kapslerne er nemme at sluge og kombinerer hovedingredienserne, som koffein, aminosyrer og capsicum på en bestemt måde og i deres optimale mængder for at gøre dette tilskud så effektivt som muligt. Dette hjælper med at få kroppen til at arbejde den bedst mulige måde for at kontrollere vægten.

  • Vegansk
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • Mænd & kvinder
  • Laktosefri

Hvorfor bruge et termogenisk produkt?

Termogenese er, som navnet antyder, et særligt slags kosttilskud, der er designet specielt til at hjælpe med at stimulere kroppens varmeproduktion, og er for det meste baseret på ingredienser, som giver kroppen energi, udholdenhed og drive. De er generelt også forsynet med aminosyrer og vitaminer, der er kendt for at styrke kroppen og bidrage til at reducere træthed. De er også inkluderet for at hjælpe med motivation og mental fokus, så det bliver nemmere at nå ens mål inden for fitness og velvære.

Hvordan man bruger det

Tag 2 kapsler dagligt med vand, helst i forbindelse med et måltid. Prøv at undgå at tage Active T5 Plus tilskud om aftenen, da koffein kan påvirke dit søvnmønster. Hver flaske indeholder 180 kapsler og vil holde 3 måneder (90 dage). For at korrekt vurdere de fulde virkninger af tilskuddet foreslår vi, at du bruger det i mindst 3 måneder.

Advarsel: Overstig ikke den daglige anbefalede mængde. Kosttilskud må ikke anvendes som erstatning for en varieret og balanceret diæt og en sund livsstil. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under en læges opsyn, bør du tale med din læge før brug af dette. Stop brugen af kapslerne hvis du oplever nogen bivirkninger, og søg lægehjælp. Disse kapsler er ikke tiltænkt individer under 18 år. Indedeholder 83mg koffein per servering.

Opbevaring: Opbevar disse et køligt og tørt sted. Hold dem uden for børns rækkevidde.

Ingredienser

Komplet liste af ingredienser

Vitamin B6 (Pyridoxine HCL), Chrom Picolinat, L-Tyrosin, Grøn kaffe (Coffea) ekstrakt, Guarana Frø (Paullinia Cupana) ekstrakt, Kola nød (Cola Nitida) ekstrakt, Cayenne frugt (Capsicum Frutescens) ekstrakt, Grøn te (Camellia Sinensis Ekstrakt, vandfri koffein, Fyldstof: Dicalciumphosphat, Vegetabilsk kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Sikkert og naturligt tilskud

Active T5 Plus tilskuddet er udviklet med de fineste naturlige ingredienser og har derfor ikke nogen kendte bivirkninger. Som med andre tilskud anbefaler vi, at du læser hele listen over ingredienser for at se, om du er allergisk over for noget i formlen. Du bør ikke tage dette tilskud, hvis du er gravid, hvis du ammer eller er følsom over for koffein. Dette produkt er ikke beregnet til dem under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(40)
4 Stjerner
(17)
3 Stjerner
(12)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

86.86% baseret på 69 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ganske udmærket. Det kan anbefales

M Mathilde B
Bekræftet køb

Mærkbar nedsat lyst til kaffe og trang til søde sager.

P Pernille
Bekræftet køb

de virker til at sætte forbrændingen op og sulten ned, men har kun taget dem i 2 dage

h henriette
Bekræftet køb

har ikke en så voldsom sult. Men tror de skal prøves over lidt længere tid. Ind de 2 uger jeg har brugt dem.

R Randi
Bekræftet køb

skulle bruge pillerne til at få lidt mere energi, dog uden at overdrive så det ville gå udover søvnen. de virker efter min hensigt og jeg kan sagtens sove om aftenen og holde mig vågen om dagen, helt perfekt

M Michaela
Bekræftet køb

Jeg tror det er et super produkt, men da jeg tager noget medicin, må jeg desværre ikke indtage disse, da de indeholder noget, som ikke må kombineres med min medicin. Æv!

H Helle K
Bekræftet køb

Tabte 4 kg i december, hvis ikke jeg havde spist T5 havde taget det kilo på 👍🏻😃

F Frederikke B
Bekræftet køb

Kun taget en uge pr, så har endnu ikke set den optimale effekt... Men sulten kan jeg lede efter i vejviseren👍

S Sarah B
Bekræftet køb

Kjempebra produkt , holder det den lover , blir smalere

H Heidi K
Bekræftet køb

Jeg fornemmer det har en lille effekt men havde måske forventet lidt mere af produktet i forhold til beskrivelsen

I Iben J

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide