Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Active T5 Plus Kapsler 60 Kapsler | Forbrænding af fedt og kulhydrater

Af: maxmedix™

299 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Active T5 Plus+ er slankepiller, der kan hjælpe dig med at øge dit stofskifte og fedtforbrænding samt hjælpe dig med at give dig et boost af energi, så du bliver mere motiveret til at træne. Synes du, at det er svært at komme i form? Så skulle du prøve Active T5 Plus+ fedtforbrændende kapsler.

 • Kan øge din fedtforbrænding og stofskifte
 • Hjælpe med at fedtforbrænde. Især mave, baller og lår
 • Active T5 Plus+ kan hjælpe dig med at komme hurtigere i form
 • Højt indhold af koffein, 200mg
 • 100% naturligt
 • Velegnet for vegetarer og veganere
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Active T5 Plus+ fedtforbrændende kapsler er en storsælger indenfor vægttab og slankepiller. Det er et naturligt kosttilskud bestående af nøje udvalgte ingredienser, som er kendte for, at de kan medvirke til vægttab. Hvis du kombinerer T5 med regelmæssig motion og en sund kost, kan du komme til at se hurtigere resultater end ved din slankekur alene. Bestil i dag og kickstart din fedtforbrænding.

Supplementet består af fedtforbrændende kapsler, som effektivt kan hjælpe dig med at nå din drømmevægt og komme i form. Active T5 Plus+ kan skyde din fedtforbrænding i vejret ved hjælp af stofskiftehormonet T5 og en kombination af energigivende naturlige ingredienser – alt sammen i én kapsel. Dette kosttilskud kan hjælpe dig med steder på kroppen, hvor det kan være fysisk svært at træne det uønskede fedt væk.

Læs mere
Type: Kapsel
Indhold: 60
Dosering: 2 kapsler om dagen
Behandlingsvarighed: 30 dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Active T5 Plus+

Active T5 Plus+ fedtforbrændende kapsler indeholder en unik kombination af naturlige ingredienser, som kan dæmpe din appetit. Ved at nedsætte din appetit, kan du slippe for den søde tand og undgå at småspise imellem hovedmåltiderne.

Koffein: kan effektivt øge dit stofskifte og dæmpe din appetit, samtidig med at være en naturlig energibooster.

L-Tyrosin: en aminosyre, som kan støtte skjoldbruskkirtlens hormonproduktion, hvilket kan hjælpe med at regulere og øge stofskiftet.

Naringin: en antioxidant som findes naturligt i grapefrugt. Det er kendt for at kunne forlænge og øge effekten af koffein, når de to ingredienser kombineres.

Grøn te: kan give din krop et boost af antioxidanter og alle de øvrige gode egenskaber fra grøn te. Det kan hjælpe dig med at sætte gang i fedtforbrændingen og giver dig mere energi.

Capsium: er stoffet fra chili. Capsium kan sætte gang i fedtforbrændingen

Active T5 Plus+ fedtforbrændende kapsler har en høj, men sikker, koncentration af koffein. Det betyder, at du kan opnå øget energi samtidig med, at du kan øge dit stofskifte. T5-hormonet, som indgår i formlen, findes naturligt i vores krop og arbejder også på at stimulere stofskiftet og giver dig en højere fedtforbrænding.

Guide til koffeinindholdet i Active T5 Plus+

Styrke 1 indeholder en lille mængde koffein, hvilket er specielt egnet til førstegangsbrugere eller folk som er følsomme overfor koffein. Styrke 2 klassificeres som middelstyrke og er egnet til de fleste brugere samt førstegangsbrugere. Det er specielt egnet til dig som flittigt motionerer og vil forbedre din muskeldefinition eller tabe et par overflødige kilo. Styrke 3 har et højt indhold af koffein, og det anbefales, at man starter med en lavere dosis, før man arbejder sig op til denne styrke. Active T5 Plus+ er styrke 3 og kan effektivt hjælpe dig med at målrette problemområder såsom lår, mave og baller.

Hvordan tager jeg dem?

Det er meget simpelt at indføre Active T5 Plus+ ind i din daglige rutine. Tag bare 2 kapsler om dagen inden et måltid eller inden træning. Du kan f.eks. tage slankepillerne inden morgenmaden, frokost eller aftensmad. Men vær forsigtigt med ikke at tage dem for tæt på sengetid, da det høje koffeinindhold kan forstyrre din søvn. Vi anbefaler minimum 3 måneders forbrug for de bedste resultater. Kroppen kan blive mere modtagelig overfor næringsstofferne med tiden, hvorved den tilvænnes det daglige indtag. Derfor bliver resultaterne kun bedre med tiden, hvilket især er gældende i perioden efter 3 måneders forbrug.

Find linket nederst på siden for at læse mere om vores betingelser for pengene tibage garanti.

Er du gravid, ammende eller overfølsom overfor koffein bør du ikke tage dette kosttilskud. Skulle du være i tvivl om du har allergi overfor noget af indholdet eller om du kan tage det, bør du konsultere din læge inden brug. Kapselskallen indeholder IKKE gelatine, hvilket gør produktet velegnet for vegetarer. Derimod er den lavet af hydroxypropylmethylcellulose.

*Resultater kan variere fra person til person

Vores kroppe reagerer forskelligt på naturlige ingredienser, og derfor varierer resultater. Overstående resultater er opnået på 3-4 måneder.

Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.85% baseret på 26 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 734 )

 • * Kan man virkelig tabe sig ved hjælp af slankepiller? Det er nok naturligt hvis man er lidt skeptisk. I har i hvert fald mit ord for, at de rent faktisk duer!
 • * WeigthWorld plejer at være mit go-to-place, når jeg skal bruge lidt ekstra til slankekuren, træningen osv. De her piller er ingen undtagelse - de virker super godt!
 • * Så tilfældigvis en reklame for dem i et blad, der lå oppe i mit lokale fitnesscenter. Blev ret hurtigt overbevist om, at de var et forsøg værd efter at have læst produktbeskrivelsen. Modtog pillerne i dag, så nu krydser jeg fingre for at de virker!
 • * Super service, hurtig levering og altid produkter af høj kvalitet! WeigthWorld.dk er helt sikkert en hjemmeside, der er værd at anbefale til ens omgangskreds. Jeg har kun haft positive oplevelser i hvert fald.
 • * God hjemmeside, der er nem at finde ud af. Leveringen af mit produkt skete også hurtigt som lovet. Er meget tilfreds indtil videre.
 • * Jeg blev anbefalet af min læge at købe nogle slankepiller på nettet, da jeg har haft problemer med at holde min kur. Det var egentlig lidt tilfældigt, at jeg faldt over de her på WeigthWorld. Det lød alt sammen meget godt, så valgte at købe produktet. Jeg er imponeret over effekten af dem og kommer nok til at købe dem igen!
 • * Købte det her produkt i håb om, at jeg så kunne få noget mere energi i hverdagen og samtidig have mindre trang til slik ol. Pakken kom som lovet ret hurtigt efter, at jeg havde bestilt den, og nu har jeg taget pillerne i snart en måned. Jeg har allerede været inde og købe en omgang mere, da de har fungeret super godt indtil videre!
 • * Fik pillerne i går og er lige begyndt på dem i dag. Har fået dem anbefalet af en veninde, så jeg er spændt på om de lever op til forventningerne.
 • * Active T5 Plus+ extreme har været en god løsning til en som mig, der har en lidt sød tand, da det er med til at dæmpe ens appetit. Jeg har godt nok kun taget slankepillerne i en uge, men jeg har slet ikke den samme lyst eller trang til usundt mad.
 • * Synes de her slankepiller har været helt vildt lette, at tilsætte min daglige kost og rutine. Har prøvet andre lignende produkter førhen, men de her har uden tvivl virket bedst indtil videre!
 • * Med de her slankepillers høje koffeinindhold, føler jeg ikke længere, at jeg behøver kaffe om morgenen. Efter at have taget dem i nogle uger, kan jeg allerede se stor forskel på min krop!
 • * Fik produktet ligeså hurtigt som forventet og er nu klar til at begynde på det. Synes anmeldelserne er positive, så tror nok det skal blive en succes!
 • * WeightWorlds Active T5 Plus+ extreme er lige hvad jeg manglede i hverdagen, så jeg kunne få den nødvendige ekstra engergi!
 • * Det her produkt virker meget effektivt og i et godt sammenspil med kosten under ens slankekur. Jeg er bestemt tilfreds og vil uden tvivl anbefale netop de her slankepiller.
 • * Har nu bestilt produktet flere gange og jeg er tilfreds med det
 • * Godt produkt der rent faktisk hjalp mig med at tabe ekstra kilo
 • * Nok det kraftigste slanke produkt jeg har prøvet!!
 • * Jeg er meget glad for produktet Active T5 Pluds extreme - det virker
 • * Den indeholder utolig meget koffein, som jeg sagtens kan mærke på kroppen. Jeg undgår at drikke kaffe, da min krop simpelthen bliver for påvirket af det ellers. Men det virker. Jeg har tabt mig 3 kilo indtil videre. (på under 1 måned)
 • * Nem hjemmeside , og meget hurtig levering.
 • * Har handlet flere gange forskellige slags- Goji bær, Cambojia- både pure og plus, green coffee og sidst - T5. De virker. Ingen bivirkninger. Og hvis man også droppe dårlige spisevaner og blive lidt mere motiveret til et aktivt liv, så bedre varer til formålet, findes ikke.
 • * Jeg var lidt skeptisk i starten om koffeinen var for meget, men jeg har ingen problemer haft og jeg tabte mig!! Virkelig godt produkt!
 • * Virkelig godt produkt!
 • * de er simple og bruge jeg kan virkelig godt lide dem. jeg føler mig meget sundere
 • * jeg er meget imponeret indtil videre!!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev