• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Body Wrap – Gør det selv!

Hvad består et gør det selv body wrap egentlig af? Læs om ingredienserne her og find ud af om du skal forsøge at lave din helt egen gør det selv body wrap.

Udrensende kropsindpakninger er ikke længere noget man kan få gjort sig på en luksus spa-behandling. Faktisk kan body wraps gør det selv kit, være lige så effektive som dem på salonerne – og så er de også noget lettere for tegnebogen! Find ud af hvilke ingredienser i Body wrap som kan give dig en udrensning, opstamning og et ønsket tab på maven, ben og lår.

Salt og Ler

De to vigtigste komponenter i en gør det selv Body Wrap er salt og ler. Det naturlige havsalt der udvindes i området af ’Det Døde Hav’ er rige på mineraler og afgiftende egenskaber, som netop er derfor denne salt er egnet til at udrense kroppen. Leeret i disse kit er Bentonitler, som har vist sig at være fantastiske til at drive toksiner ud af kroppen igennem huden.

Æteriske olier

Æteriske olier er ofte brugt i gør det selv kit. Ved at tilføje leeret et par dråber af æteriske olie vil det fremme body wrappen afgiftende evner. Udover oliens afgiftende egenskaber vil dens aroma også kunne hjælpe dig med at slappe af efter du er pakket ind i wrappen.

Æterisk olie af enebær anvendes for sine udrensende kvaliteter, for at kunne opstramme begyndende til svær appelsinhud og for sine berolige energier.

Citron og grapefrugt æteriske olier bruges til at afgifte leveren, stimulere sanserne og bringe klarhed til sindet.

Laurbærolie er nyttig til lymfesystemet.

Hav-alger / plante ekstrakt

Hav eller sø alger og plante ekstrakter er også en vigtig ingrediens i gør det selv body wrap kit. Ved at kombinere plante ekstakter fra havet, vil wrappen berige din hud og krop med skønne næringsstoffer, vitaminer og antioxidanter. Disse ekstrakter vil absorberes igennem huden og trække ind i blodbanerne, fremme cirkulationen og reducere appelsinhud, eksem og strækmærker.

Væske (vand)

Alle de tørre ingredienser skal kombineres med en form for væske. Hyppigst er vand et godt bud, men alternativt kan du erstatte vandet med æble cider eddike, mælkepulver, hav vand eller glycerin. De naturlige ingredienser i mælken vil efterlade huden blød og gennemfugtet. Æble cider eddike er nyttig for sin evne til at støtte afgiftningsprocessen. Naturlig glycerin hjælper huden i øge sin fugtbalance og at holde på fugten i længere tid.

Kan jeg lave min egen blanding?

Ja i princippet kan du sagtens lave din egen blanding af de førnævnte ingredienser. Mange af ingredienserne skal købes i specialbutikker, hvilket hurtigt kan løbe økonomisk op – og blive en dyr forestilling. Alternativt kan du købe et samlet body wrap kit, hvor ingredienserne allerede er samlet og klar til at bruges.

Hvis du ønsker at lave din gør det selv body wrap fra bunden:

Start med at bringe 1/5 L. vand / eller anden væske i kog. Når væsken koger så fjern panden fra komfuret.

Tilføj alle dine valgte ingredienser til vandet:

 • 1 halv kop salt
 • 2 kopper ler
 • 4-5 dråber olie
 • 1 kop have plante ekstrakt

Rør og lad blandingen stå i 10 til 15 minutter, så den bliver afkølet. I mellemtiden kan finde et afslappende og opvarmet rum, hvor du kan være helt privat og dig selvmens du pakker dig ind.

Dernæst dyppe nogle bandager i blandingen, én ad gangen. Begynd med at pakke dig ind, der hvor du ønsker at opstrammes eller udrenses. Når du har pakket alle de ønskede områder på din krop, lig dig ned og slap af i 45-60 mins tid.

Når du er færdig skyl dig grundigt i brusebad eller badekaret. Sørg for at drikke masser af vand før og efter din gør det selv body wrap behandling. Dette vil hjælpe kroppen med at udrense alle de ophobede giftstoffer fra kroppen og hjælpe dig med at få de mest optimale resultater med denne body wrap udrensningskur.