• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Fat Binder

1000mg Kapsler | Naturlig Fedtblokker Kosttilskud
Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Der er så mange piller og kapsler på markedet i dag, men det er stadig svært at finde en som hjælper med at se efter din vægt og have det bekræftet af medicinalindustrien. Hvis du er en af de personer der kæmper med at undgå fedtet mad, så er Fat Binder af WeightWorld det rigtige valg for dig. Dette medicinske produkts kapsler er i stand til at binde sig til fedtet i maven og forhindre det i at blive opbevaret, og den er næsten fire gange mere effektiv til netop det end den nuværende markedsleder.

 • Videnskabelig bevist at være mere effektiv end en kost alene
 • 380 % mere effektiv end markedslederen
 • Binder op til 6000 % af dens egen vægt i fedt
 • Unik sammensætning af ingredienser med Lipomyl™ Chitosan
 • Kun 2 kapsler før et hovedmåltid
 • CE-certificeret medicinsk apparat med ingen recept

Det er lavet med det revolutionærende og patenteret ingrediens Lipomyl™ Chitosan; dette kosttilskud kan hjælpe dig med at absorbere fedtindholdet og er blevet bevist at være mere effektiv end en kost alene. Fat Binder af WeightWorld er velegnet for veganere og med kun 2 kapsler i stand til at binde op til 60g fedt, svarende til omkring 540 kalorier! Dette er 380 % mere effektivt end den nuværende markedsleder, hvilket gør den til den mest virksomme på markedet i dag.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegetarisk

Hvad er Fat Binder og hvordan virker den?

Fat Binder er også kendt som en fedtblokker og hjælper med at reducere absorberingen af kosteligt fedt såvel som kalorieindtag. Den arbejder på at binde fedtet og skaber en stor klynge. Denne klynge er for stor til at blive absorberet, så i stedet for bliver det ufordøjet og udskilt naturligt. Hvad der er godt af at bruge denne Fat Binder er at pillerne tillader ikke uønsket overskudsfedt at blive absorberet, men de tillader de fordelagtige vitaminer. På denne måde kan kroppen stadig få hvad den har brug for, men uden at opbevare overskudsfedtet.

1Anvend fedtbinderen

2 kapsler af WeightWorld™ Fat Binder tages 15 minutter før et måltid.

2 Fedtet frigives

Fedtet frigives fra vores mad og kommer ned i maven.

3Store fedtklynger dannes

Fedtet bindes sammen til store fedtklynger vha. WeightWorld™ Fat Binder.

4Fedtopløselige vitaminer frigøres

Fedtbinderen optager ikke de gavnlige fedtopløselige vitaminer.

5Kommer igennem systemet

De store fedtklynger er for store til at blive optaget af tarmen.

6Fedtklyngerne udskilles

Fedtklyngerne udskilles fra kroppen på naturlig og sikker vis.

Endnu en fordel ved at bruge Fat Binder er at den kan kontrollere din appetit. Dette er på grund af at den reducere hastigheden af fordøjelsen af mad fra maven. Den hjælper også med at stoppe for et højt blodsukkerniveau, foruden at tilbageholde maden i maven i længere tid så du føler dig mæt i længere tid. Endvidere er Fat Binder også forslået fremfor fedtforbrændere; selvom de har samme mål at forbedre vægtkontrollen, så er de vidt forskellige. Bindemidler forhindrer fedt fra at blive absorberet af kroppen, mens en forbrænder fungerer ved at fjerne fedt som allerede er der. Dette gør et bindemiddel mere effektivt, fordi fedtet tillades ikke at blive opbevareret først og fremmest.

Fat Binder

Fat Binder er fremstillet af WeightWorld og kapsler sørger for at blokere for fedt med henblik på at reducere absorberingen af fedt. Det naturlige ingrediens Lipomyl™ Chitosan er hvad der gør Fat Binder unik. Med hjælp fra Lipomyl™ er dette apparat CE-certificeret og kan binde op til 60 gange dens vægt, hvilket svarer til ca. 60g fedt for hver 1g Fat Binder, eller nærmere 540 kalorier. Dette gør den 380 % mere effektiv end den nuværende markedsleder, der kun kan binde 15g fedt for hver 1g. Ifølge EFSA (European Food Safety Authority) kan chitosan også hjælpe med kolesterolniveauet. De siger, at ved at indtage 3g chitosan dagligt kan hjælpe på at vedligeholde et normal kolesteroltal.

I forlængelse af det er Fat Binder også enestående på markedet på grund af stringent forsøg og høje standarder. Dette kosttilskud er et CE-mærket medicinsk apparat, hvilket betyder at det blevet gennemtestet på markedet. For at sikre den bedste kvalitet er de også lavet af naturlige ingredienser og ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler er tilsat. Vi stræber efter at give vores kunder de bedste produkter og Fat Binder er ingen undtagelse.

Ingredienser

Hver Fat Binder-kapsel indeholder

 • 500mg Lipomyl™ Chitosan (et naturligt polysaccharid)
 • Magnesium Stearate
 • Silicon Dioxide
 • Kapselskall: Hypromellose & Titanium dioxid

Videnskabeligt forsøg

Et laboratorieforsøg lavet af University of Greenwich viser kapaciteten til fedtbinding af det primære ingrediens Lipomyl™ Chitosan med brug af rapsfrøolie og fedtsyre. Resultatet blev at 1g Lipomyl™ Chitosan var i stand til at binde 14g rapsfrøolie og 60g fedtsyre. Dette demonstrerede, at kapaciteten af ingrediensen bevirker at produktet dermed er 380 % mere effektiv end deres nøgleingredienser. En klinisk undersøgelse var også taget i brug der bidrager til brugen af Lipomyl™ Chitosan ved overskudsfedt og fedme.

Brugsanvisning

Tag 2 kapsler 15 minutter før et hovedmåltid sammen med et stort glas vand. Fat Binder bør tages over en periode på 4 uge, og hvis du føler du stadig ønsker at tabe dig og dermed ønsker at fortsætte, venligst følg vejledningen i folderen. Vi anbefaler, at du bør ikke tage mere end det daglige forbrug af 6 kapsler om dagen, fordi det har ikke nogen bedre effekt. Denne anbefalede dosis er planlagt for at hjælpe de personer med en BMI på 26 eller over, forudsat at de har en balanceret og varieret kost ved siden af. Det er vigtigt at være hydreret når det gælder hvilket som helst kosttilskud ved at drikke 2 liter vand om dagen, hvilket er anbefalet.

Hvad kan bruge den?

Fat Binder af WeightWorld er for alle over 18 år med det formål at kontrollere deres vægt og for dem med en BMI på 26 eller over. Dette kosttilskud er perfekt for dem, der aktivt ønsker at kontrollere deres vægt og der fast besluttet på at blive sundere og gladere for dem selv. Hvis du er i tvivl om dette kosttilskud er for dig, hvorfor så ikke prøv vores BMI-lommeregner:

Beregn din BMI

cm
kg

Gode råd

Resultater af alle naturlige kosttilskud varierer fra person til person, afhængigt af en række faktorer, herunder engagement, livsstil og original vægt og BMI. Dette er ikke et magisk kosttilskud for vægttab. Fat Binder er videnskabelig bevist at være mere effektiv end en almindelig kost alene og kan virkelig reducere absorberingen af fedt, men fungerer bedst sammen med en sund livsstil. Eftersom dette kosttilskud reducerer mængden af fedt absorberet af kroppen, betyder det ikke at du kan overforbruge fedtet mad. Få det bedste ud af produktet ved at skifte til en sund kost og vedligeholde træning.

Fat Binder er et CE-mærket apparat der bruger naturlige ingredienser og er derfor sikker at bruge med ingen kendte bivirkninger. Dette produkt er lavet i Storbritannien efter høje GMP-standarder og kvaliteter og er blevet strengt testet for at sikre dig sikkerhed og efterleve CE-certifikatet. Det er også velegnet for veganere og vegetarer og indeholder ikke laktose, iodine, gluten eller kolesterol så det er velegnet for enhver valg eller forslået kost. Dette kosttilskud indeholder ikke nogen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler og er også velegnet for diabetikere (uden sukkersyge). Venligst henvis til instruktionen i folderen for mere information.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk 5

100% baseret på 5 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Jeg synes den overraskede mig i hvor meget vægt jeg tabte på kun 2 måneder

  NJ Niels Jensen weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Havde hørt om dette produkt for lang tid siden, har bare aldrig købt det selvom jeg er stødt på det på Weightworlds side mange gange nu også. Jeg endte med at bruge fat binder i 3 måneder (købte 2 pakker for en sikkerhedsskyld) og jeg har tabt mig 5 kg. Det var vigtigt for mig også at have en sund kost ved siden af, men jeg har aldrig plejet at tabe så meget så ved at produktet også har haft en indflydelse i mit vægttab :-) :-)

  JM Jens M. Nielsen weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Min mormor havde taget dette produkt og oplevede ikke bivirkninger ved det. Derfor anbefalede hun at jeg skulle købe det fordi ja hvorfor ikke.. jeg købte det på trods af min tomme pengepung. Jeg siger tak til Skat for det!! produktet viste sig at være brugbart i mit ønske om at tabe mere vægt, vejede 97 kg back in the day og nu 88 kg. På 3,5 måneder ja

  TE Thomas Emil Larsen weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Kundeservice på dansk er super god, min kone fra England synes også servicen der er super god. Weightworld i får top stjerner fra os!

  K Karl weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Synes servicen var super god

  G Georg weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

*Resultater kan variere fra person til person