WeightWorld Slankeplastre

Til appetit og sukkertrang

Oversigt

 • Slankeplastre med superfoods til vægtkontrol
 • Ideelt til sukkertrang og appetitkontrol
 • Beriget med acaibær, tebusk og hoodia gordonii
 • 30 plastre - nok til 30 dages forbrug
 • 100% tilfredhedsgaranti

Slankeplastre fra WeightWorld er et innovativt slankeprodukt, der med en transdermal teknologi giver dig alle fordelene ved superfoods som blæretang, acaibær og hoodia gordonii til vægtkontrol uden at skulle tage piller eller kosttilskud.

Plastrene er diskrete at have på, og du kan have et slankeplaster på ud over dit tøj, uden nogen ser det, mens du er på arbejde, på studiet eller til familiefest. Brug blot 1 plaster om dagen for at nyde godt af de mange superfoods, der kan bidrage til at give dit vægttab et skub i den rigtige retning.

 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Vegetarisk
 • TIL ALLE HUDTYPER
 • Mænd & kvinder

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Vegetarisk
 • TIL ALLE HUDTYPER
 • Mænd & kvinder

Transdermal plasterteknologi

Transdermal leveringsteknologi blev oprindeligt udviklet til at være et alternativ til piller og cremer, og er en innovativ måde, så du kan bruge plastre til at få fordelene af aktive ingredienser. Når du tager en pille, skal den igennem fordøjelsesprocessen, hvor den potentielt kan miste noget af sin effekt, hvilket betyder, at du ikke får 100% gavn af de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som du indtager. Med med transdermal hudplasterteknologi absorberes de aktive ingredienser direkte ind i huden og ind i blodet. På den måde får du det optimale ud af de aktive ingredienser, og plastre kan give dig en konstant og præcis dosis næringsstoffer i løbet af dagen.

Vigtigste ingredienser i slankeplastre fra WeightWorld

Brugsvejledning

Sørg for, at huden er ren, tør og fri for hår. Sæt herefter et slankeplaster på armen, låret, skulderen eller hvad du finder mest praktisk. Skift plaster efter 24 timers brug. Det nye plaster skal ikke sættes samme sted som det forrige. Vi anbefaler, at du bruger slankeplastre dagligt i minimum 3 måneder for at få de bedste resultater.

Anbefalinger

Slankeplastrene er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige bivirkninger. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Acrylater Copolymer, Vand, Phenoxyethanol, Hoodia Gordonii-ekstrakt, Glycerin, Blæretangsekstrakt, Ethylhexylglycerin, Tebuskeskrakt, Acaibærekstrakt, Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, Citronsyre.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Guarana Slankeplastre
Guarana Slankeplastre

60 Patch | Til stofskifte og energi

145 kr.

+
Mymi Slankeplastre til maven
Mymi Slankeplastre til maven

5 Plastrer | Til forbrænding af mavefedtet

135 kr.

1 Vare

145 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(66)
4 Stjerner
(46)
3 Stjerner
(16)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.13% baseret på 128 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det virker.

A Anna G
Bekræftet køb

Disse holder sig godt fast og foretrækker dem over pillerne. Jeg har tabt et par kg siden startet dem, så vil selvfølgelig fortsætte.

O Olivia
Bekræftet køb

Jeg er ikke 100% sikker på, hvor meget dette fungerer, da jeg har brugt det med min nye diæt og træning, men jeg tror at det bidrager til mit vægttab.

R Ravina
Bekræftet køb

Ved ikke om de virker endnu

A Adam
Bekræftet køb

super nemme at bruge og føles som et plaster. De klæber rigtig godt og kommer ikke af i bruser. De efterlader lidt af et mærke, men det går normalt hurtigt væk, så ikke rigtig et problem.

E Emma
Bekræftet køb

Jeg vil virkelig gerne tabe mig noget, men kan ikke lide piller, og jeg altid har problemer med at huske at tage dem. Dette har været perfekt, da du bare klistrer den på en gang om dagen, og du er færdig. Det gør ikke ondt eller klør, og jeg glemmer at jeg har det på.

H Harry
Bekræftet køb

Virkelig behagelige at have på og kan ikke ses gennem tøjet, hvilket er et klart plus!

L Louise
Bekræftet køb

Jeg har brugt dem på min mave især og har fået en meget pænere og fladere mave efter kort tid..

J Julia
Bekræftet køb

Rigtig gode plastre, der virker meget bedre end slankepiller. Dejligt at jeg kan sætte dem på der hvor jeg har mest brug for det (lår og mave)

H Heidi
Bekræftet køb

Tip top! Ikke meget mere at sige end det.

L Louise

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Autumn Scratcher Game // Royal Slider Start // Royal Slider End