Keto Nootropics Complex

300 g Pulver | Mental Energi & Motivation Kosttilskud

Overview

Det kan være hårdt at følge en keto diæt, så giv dig selv et boost med vores Keto Nootropics Complex! Formlen indeholder en unik blanding af vitaminer, mineraler og botanik, og dette nootropics kosttilskud er specifikt designet til at hjælpe dem, der følger en keto diæt. Du kan opnå et forbedret fokus, en bedre hukommelse og ny motivation. Hver servering indeholder kun 88 kalorier, og den specifikke fordeling af fedt, protein og kulhydrater er perfekt tilpasset en ketogen diæt. Derudover er det smagløst, så det er nemt at tilføje til din daglige rutine!

 • Hjerne-boostende vitaminer, mineraler og botaniker
 • Komplementerer den ketogene diæt
 • Støtter fokus, motivation og kognitiv funktion
 • Med MCT Olie, Kollagen & Cholin
 • Kun 88 kalorier per servering
 • Halal
 • Keto Diet
 • ISO
 • Køb 1 - $6.03
 • Køb 2 - $10.79 $12.07 Du sparer 10%
 • Køb 3 - $14.44 $18.10 Du sparer 20%

Hvad er Keto Nootropics Complex?

Hvis du leder efter et boost til din keto diæt, så er Keto Nootropics Complex det perfekte valg! Dette premium, naturlige kosttilskud er designet til at forbedre din kognitive funktion, herunder hukommelse, fokus og motivation, samtidig med, det er egnet til dem, der følger en ketogen diæt. Du kan støtte din hjerne og opnå et vægttab på samme tid, da kosttilskuddet kun indeholder 88 kalorier per servering, der er nøje fordelt på fedt, protein og kulhydrater. Det er en nem tilføjelse til din normale keto diæt rutine, da pulveret er uden smag og dermed bare kan blandes med vand eller i din yndlings keto-opskrift!

Hvordan virker det?

Keto Nootropics Complex bruger dets unikke blanding af vitaminer, mineraler og botaniker til at at give energi til din krop og dit sind. Det indeholder eksogene ketoner og MCT’er, der giver energi og fokus samt aminosyrer og lipider, der gør dig super koncentreret og opmærksom. Derudover gør alle vitaminerne og mineralerne dig i stand til at præstere bedre mentalt og forbedrer din psykologiske funktion. Når du sammensætter alle disse ingredienser, så samarbejder de i perfekt harmoni for at give din krop præcis, hvad den har brug for, så den kan forblive stærk og kraftfuld under en ketogen diæt.

Hvem er det til?

Hvis du følger en ketogen diæt og ønsker at give din hjerne et boost, så er Keto Nootropics Complex lige noget for dig! Med dets nøje sammensatte makro værdier og lave kalorieindhold, er det også perfekt til dem, der gerne vil have støtte under deres vægttab. Så hvis du gerne vil forbedre din kognitive funktion, motivation og energi på en måde, der er versatil og bekvem, så er Keto Nootropics Complex det bedste valg!

Brugsanvisning

Du skal bare tage én teske af Keto Nootropic Complex én gang dagligt med 250-300 ml vand eller juice efter eget valg. Hvis du føler dig mere eventyrlysten, kan du også tilføje det til dine smoothies eller shakes, eller måske endda til din bulletproof kaffe om morgenen!

Dette kosttilskud er udelukkende lavet på naturlige ingredienser, så det er sikkert at bruge, og der er ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler, at du læser hele ingredienslisten, så du kan tjekke for personlige allergener inden første brug. Hvis du er gravid, ammer eller på anden medicin, skal du kontakte din læge inden brug.

Fuld ingrediensliste

Mellemkædede Triglycerider (MCT) Pulver (fra Kokosnødder), MCT, Glukosesirup (Majsstivelse), Mælkeprotein (Kvæg), Citronsyreestere af mono og diglycerider af fedtsyrer, Kvæg Kollagen, Kakaopulver (Theobroma Cocoa), Syreregulerende: Kaliumcarbonat, Natriumchlorid, L-Cholin Bitartrate (Choline Bitartrate), Antiklumpningsmiddel: Silikonedioxid, DHA Pulver (DHA Oil) bærer: Modificeret Stivelse, Antioxidanter (Tocoferol, L-Ascorbyl Palmitate, Natriumascorbat, Citronsyre), Carriers (Maltodextrin (Majs), Saccharose), Antiklumpningsmiddel: Tricalcium fosfat) Tomentosa Pulver, Grøn Te Ekstrakt, Avena Sativa Ekstrakt (Havre halm), Bærer: Maltodextrin (Majs), L-Theanin, Alpha-Liponsyre, Ginkgo Biloba Ekstrakt, Fosfatidylserin Pulver (Fosfatidyl), Antiklumpningsmiddel: Silikonedioxid, D-Biotin, Vitamin B12 Prep (Maltodextrin, Methylcobalamin), Nicotinamide, Calcium D-Pantothenate, Thiamin Hydrochlorid, Riboflavin, Sødemiddel (Steviol Glycosider).

Læs mere
Keto Nootropics Complex 300 g Pulver | Mental Energi & Motivation Kosttilskud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.82% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Skønt at starte dagen på! Jeg har for tiden taget dem under min eksamensforberedelse til universitet. Jeg plejede altid at opleve at jeg blev træt midt på dagen når jeg studerede, men siden jeg er begyndt at tage det, så er jeg mindre distraheret og er mere fokuseret.

C Charlotte
Bekræftet køb

Holder mig i godt humør. Vil bestille det igen!

A Anton
Bekræftet køb

Jeg arbejder lange dage, min søvn er ofte begrænset til omtrent 4 timer og mit arbejde er mentalt udmattende. Siden jeg er begyndt at tage dette, så føler jeg mig mere skarp og fokuseret, men nu må tiden vise. Jeg kan dog mærke, at jeg føler mig bedre tilpas.

M Mai
Bekræftet køb

Jeg arbejder lange dage, min søvn er ofte begrænset til omtrent 4 timer og mit arbejde er mentalt udmattende. Siden jeg er begyndt at tage dette, så føler jeg mig mere skarp og fokuseret, men nu må tiden vise. Jeg kan dog mærke, at jeg føler mig bedre tilpas.

M Mai
Bekræftet køb

Synes tit jeg følte mig træt og udmattet på min keto kur men dette har virkelig hjulpet

S Steffanie
Bekræftet køb

Pulveret har virkelig reddet min keto kur. jeg var ved at opgive fordi jeg følte mig så træt

R Rikke
Bekræftet køb

Det er fedt at pulveret ikke smager af noget så jeg bare kan komme det i min smoothie eller proteinshake

L Louie
Bekræftet køb

Jeg tager det hver morgen og elsker det!

M Mette
Bekræftet køb

Begyndte på det inden min eksamensperiode for at give min hjerne et ekstra boost. Det hjalp!

H Hannah
Bekræftet køb

Super godt pulver.. Jeg hader at tage piller så dette er meget bedre

C Casper

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide