2 for 1

KetoWorld Keto Collagen Advanced

90 Kapsler | Keto-venligt marine-kollagen-tilskud

Oversigt

Hvis du er på en keto-diæt eller overvejer at begynde, så ved du sikkert, hvor svært det kan være at få den rette mængde næring fra en sådan livsstil. Derfor har Weightworld™ skabt den nye KetoWorld Keto Collagen Advanced, der er særligt fremstillet til dem, der vil have fordelene ved et rent kollagen-tilskud uden at gå på kompromis med deres vægtmål. Produktet er lavet af den bedste type 1 marine-kollagen og er beriget med hyaluronsyre, vitamin c og Co-Q10 for at give dine knogler, led og hud det boost, de har brug for.

 • Type 1 NatiCol® marine-kollagen
 • Ideel til keto- & low carb-diæter
 • Beriget med hyaluronsyre & Co-Q10
 • Perfekt til led, hud og knogler
 • 90 kapsler der er lette at sluge
 • Høj styrke, lavt sukkerindhold
 • Certificeret høj kvalitet
 • Keto Diet
 • Køb 1 $30.26
 • Køb 2 $54.46 $60.52 Du sparer 10%
 • Køb 3 $72.63 $90.78 Du sparer 20%

Hvad er Keto Collagen Advanced fra WeightWorld™?

Vores eksklusive Keto Collagen Advanced er del af vores linje af KetoWorld-produkter fremstillet til at hjælpe dem, der ønsker en ketogen eller low-carb diæt. NatiCol®, KetoWorld Keto Collagen Advanced er en ekstra garanti for dem, der gerne vil tage et rent kollagen-supplement, der er nøje udvalgt. Der er et lavt indhold af kulhydrater, og det er også GMP og halal-venligt for at gøre det lettere at tilpasse til forskellige diæt behov.

Hvordan virker det?

Vægttab, mental klarhed, øgede energi-niveauer og mange andre fordele synes at være grundene til, at ketogen-kuren er blevet trendy. Formlen bruger type 1 marine-kollagen, der har et højt indhold af peptider og lavt sukkerindhold - ideel til at give den rette mængde energi for at holde ketogen-kuren. Produktet er beriget med hyaluronsyre, vitamin C & CO-Q10, så Keto Collagen Advanced hjælper naturligt med at passe på dine led, knogler og hud hver dag.

Hvem er det til?

Uanset om du er afhængig af fitness, er en atlet, der skal præstere ekstra, eller bare har en travl hverdag og gerne vil passe på vægten, så er produktet her den perfekte tilføjelse til din keto-diæt. Den er ideel, hvis du vil booste kroppen med et naturligt kollagen-tilskud, uden at det påvirker dine vægtmål. Med kun 2 kapsler om dagen har Weightworld™gjort det let for dig på rejsen mod en mere strålende og stærkere krop.

Hvordan får jeg det bedste resultat?

Tag blot 3 kapsler med et glas vand omkring 1 time efter aftensmad. For det bedste resultat bør du tage kapslerne samme cirka samme tid hver aften. Keto-tilskuddet er lavet af naturlige kvalitets ingredienser og har derfor ingen kendte bivirkninger. Læs altid hele ingredienslisten for at undgå personlige allergener. Det indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer, farver, sødemidler eller smage. Det er ikke egnet for personer under 18 år

Fuld ingrediensliste

Aktive ingredienser - Marine-kollagen, Aloe Vera 200:1 (svarende til 18,000 mg of 100% ren Aloe Vera blad-gele), CO-Q10, (som Ubiquinone), Hyaluronsyre, Vitamin C (som Calcium Ascorbate), Zinc (som Zinc Gluconate).

Andre ingredienser - Kapselskal - HydroxyPropyl Methylcellulose, anti-klumpningsmiddel - Maltodextrin, Magnesium Stearate og Silicon Dioxide.

KetoWorld Keto Collagen Advanced 90 Kapsler | Keto-venligt marine-kollagen-tilskud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Dette er det bedste keto produkt, jeg har fundet! 5 stjerner!

R Rayna
Bekræftet køb

Jeg er kun lige begyndt med keto, og det er vanskeligt, men synes det hjælper, og min hud og hår er også bedre

D Debbie
Bekræftet køb

God til prisen, min krop elsker den

K Kari
Bekræftet køb

Jeg er virkelig glad for, at jeg besluttede at købe den. Min ven anbefalede den til mig efter at have sagt, hvor meget hun elskede den, og da jeg for nylig er begyndt med keto, syntes jeg, at jeg kunne bruge noget hjælp. Min hud ser nu meget sundere ud, og de er også lette at sluge, hvilket er en bonus. De er dog lidt dyre.

C Coralee
Bekræftet køb

Fremragende!

C Catherine
Bekræftet køb

god kvalitet, og det er godt, at det er keto

A Alexander
Bekræftet køb

Det perfekte supplement til min keto kur

K Karin
Bekræftet køb

Jeg har tabt mig en masse med keto og manglede et kollagen tilskud til at give mig et ekstra boost. Kan klart anbefales

J Jette

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide