Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Water Away Vanddrivende Piller

180 Kapsler | Naturligt vanddrivende kosttilskud

Oversigt

Oprethold vandbalancen med Water Away kapslerne og opdag en helt ny naturlig måde at forstærke dine slankerutiner! Water Away kan hjælpe kroppen med at opretholde vandbalancen, samtidig med at den støtter op om genopfyldningen af flere vitaminer og mineraler.

  • Vanddrivende kosttilskud der er 100% naturligt
  • Hjælper med at udrense overskydende vand og toksiner
  • Støtter normal nyrefunktion
  • Kan reducere oppustethed
  • Med tranebær, vandmelon og mælkebøtte
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • Laktosefri

Hvad er tilbageholdelse af vand?

Dette er, når der er et overskud af væske i kredsløbet, kropsvæv eller hulrum i kroppen og kan bedst ses i ansigtet, hænderne, benene eller fødderne. Selvom 70 % af kroppen består af vand, så er det muligt for den at tilbageholde for meget af det. Dette resulterer i svulster, oppustethed og stivhed og kan føre til ubehag. Det kan også resultere i forøgelse af vægten, eftersom kroppen kan opbevare ekstra væske. Der kan være mange årsager til tilbageholdelse af overskudsvand i kroppen, herunder for meget salt, en underaktiv livsstil, hormoner og særlig medicin (medicin for blodtryk og antidepressiva). Således kan det være vigtigt at reducere vandindholdet i kroppen og en af de bedste muligheder at gøre det er med et naturligt vanddrivende kosttilskud.

Hvad er naturligt vanddrivende?

Vanddrivende eller "vand-piller” kan hjælpe med at reducere tilbageholdelsen af vand ved at presse nyrerne til at ekskludere vand, salt og andre uønskede toksiner ud af kroppen gennem dit urin. Vanddrivende midler bruges ofte af personer, hvis krops vand ikke kan regulere af sig selv eller af personer, der lider af svulster og oppustethed på grund af overskudsvæske. Vanddrivende midler kan også fås på recept hos lægen, hvis det drejer sig om en alvorlig lidelse, men de kan ofte have nogen alvorlige bivirkning, der skal tages i betragtning. For dem der lider af oppustethed, kan et naturligt vanddrivende kosttilskud være en sikker og enkel løsning.

Der er mange ingredienser såsom mælkebøtte og vitamin B6 som ofte anvendes som ingredienser i naturligt vanddrivende kosttilskud, der kan hjælpe med at udrense overskudsvandet fra kroppen. Når du leder efter et naturligt kosttilskud, er det bedst at vælge et med et udvalg af vanddrivende ingredienser såvel som plantebaserede ingredienser, der kan hjælpe med at genopbygge og give kroppen næring tilbage efter det overskydende vand er blevet udrenset. Det er også anbefalet, at du vælger et produkt, der er består af naturlige ingredienser uden kunstige fyldstoffer for at reducere risikoen for uønskede bivirkninger.

Water Away

Med dens unikke kombination af 11 botaniske ingredienser, vitaminer og mineraler, så er dette et kosttilskud af høj kvalitet anvendt til at hjælpe med at udrense kroppen for overskudsvæske. Water Away er også fremstillet for at forbedre kroppens funktionalitet ved at tilføje kroppen vitaminer og mineraler, der ellers ville tabt. Dette hjælper på generel sundhed, mens den kan udrense overskudsvæske samt kan hjælpe på at undgå dehydrering. Water Away er lavet i Storbritannien efter de højeste GMP-standarder for at forsikre dig den bedst mulige kvalitet.

Hvad gør Water Away?

Ingredienser

Aktive ingredienser: Vitamin B6 (som pyridoxine hcl), potassium (som Potassium Chloride), buchu bladekstrakt 10:1, dandelion rodekstrakt 5:1 (3 % flavonoids), grøn teekstrakt 10:1 (40 % polyphenols), tranebærekstrakt 36:1, enebærekstrakt 2:1, æblecider ingefær (37 % organisk syre), vindruefrøekstrakt 10:1 (95% Proanthocyanidins), Capsicum ekstrakt 8:1, vandmelonsjuicepulver.

Andre ingredienser: kapselskal - Hydroxy Propyl Methyl Cellulose, anti-klumpningsmidler - sillikone dioxid og magnesium stearate.

Vejledning

Tabletterne fra Water Away er blevet fremstillet så de nemme at tage brug til din daglige rutine. Enkelt som det kan være så tag 1 til 2 kapsler mindst en halv time (30 minutter) før et måltid sammen med et glas vand. Vi anbefaler ikke at overforbruge den anbefalede dosis. Hver bøtte indeholder 60 kapsler totalt, hvilket svarer til mindst 30 portioner.

Gode råd

Water Away er et højkvalitets kosttilskud med naturlige urte, som ikke har nogen kendte bivirkninger og dermed er sikre at indtage. Vi anbefaler altid at tjekke listen af ingredienser, hvis du har nogen personlig allergi, inden du tager et hvilken som helst kosttilskud. Dette produkt bør ikke indtages af gravide, ammende kvinder eller af børn under 18 år. Du bør heller ikke indtage produkt, hvis du har problemer med at tisse eller er på dit tredje trimester. Hvis du er usikker om at indtage dette kosttilskud, så tal venligst med egen læge eller en anden professionel.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(17)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.60% baseret på 24 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Er først lige startet på Water Away så kommer med en anmeldelse senere

H Helle G
Bekræftet køb

Håber på lidt mere virkning end jeg har opnået til nu.

G Gyda S
Bekræftet køb

Fjerner litt vann i kroppen

H Heidi K
Bekræftet køb

Dette produkt, som jeg tager 2 caps dagl. Synes det har nogen effekt på ødemerne i benene. Synes dog det er et dyrt præparat, selvom der er rabat ved større køb.

H Hanne K
Bekræftet køb

Virker som det skal. Allerede efter at have taget den første pille slap jeg af med væsken i kroppen.

H Hanne N
Bekræftet køb

God seriive Hurtig levering

F Frank H
Bekræftet køb

Har benyttet i ca 1 år, forsøgt at holde pause (syntes det er lidt dyrt), men fingre og fødder hæver hurtigt igen. Sååå jeg har stor gavn af water away

I Ingelise
Bekræftet køb

Virker rigtig godt..

O Ordre
Bekræftet køb

Rigtig god. Elsker den.

A Ah
Bekræftet køb

Super produkt der hjalp mig meget med at reducere vandet som jeg har i mine ben. Vil helt sikkert købe nogle flere af dem da det var gode resultater

H Hanne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide