Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Water Away Kapsler 60 Kapsler | Vanddrivende piller

Af: maxmedix™

299 kr.
349 kr.
Du sparer:  50 kr.


Se mere

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

MaxMedix™ Water Away er innovative vanddrivende piller, som er produceret med det formål at hjælpe mod vand i kroppen, så du undgår ødemer og væskeophobninger. Disse vanddrivende piller består udelukkende af naturlige ingredienser, hvilket sikrer dig mod uønskede bivirkninger. De vanddrivende piller er fremstillet af det anerkendte firma, MaxMedix™, som i forvejen har en stor portefølje af anerkendte produkter inden for sundhed og velvære. De vanddrivende piller, som der her er tale om, kan effektivt supplere kroppen i dens kamp mod de uønskede væskemængder og på den måde hjælpe til at opretholde kroppens balance af elektrolytter og naturlige mineraler.

  • Kan hjælpe med at fjerne uønsket vand fra ben ol.
  • Kan forebygge og behandle væskeophobninger
  • Vanddrivende naturmedicin
  • Kan hjælpe til markering af muskler
  • 100% naturlige ingredienser

MaxMedix™ Water Away er en revolutionerende vanddrivende naturmedicin, som med simple, naturlige midler, hjælper kroppen med at udskille ophobede væskemængder, så du undgår hævelser og ødemer. Dette sker på baggrund af den unikke sammensætning af vitaminer og naturlige næringsstoffer, som MaxMedix™ Water Away indeholder. Udover at fjerne vandbaserede hævelser kan de vanddrivende piller også føre til vægttab og en øget markering af dine muskler.

Læs mere
Brand: MaxMedix
Type: Kapsel
Indhold: 60
Behandlingsvarighed: 30 dage dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er MaxMedix™ Water Away?

MaxMedix™ Water Away er en helt igennem unik vanddrivende naturmedicin, som har til formål at behandle de symptomer, som opstår på baggrund af ophobning af væske. Det kan være ophobning af væske på ben, hænder og arme, som kan resultere i ømhed, ødemer og oppustethed. De vanddrivende piller indeholder en kombination af 11 mineraler og vitaminer, der alle bidrager til kroppens evne til at lede vand og væske ud af kroppen.

Almindelig, receptpligtig vanddrivende naturmedicin har ofte den bivirkning, at man kan opleve dehydrering som følge af indtaget. Dette risikerer du ikke med MaxMedix™ Water Away, da disse vanddrivende piller støtter nyrefunktionen på en blid måde og udelukkende består af naturlige ingredienser. Hvis du lider af hævelser på kroppen, kan MaxMedix™ Water Away være den optimale løsning for dig.

Anvendelse

MaxMedix™ Water Away er let anvendeligt. Indtag blot 1-2 vanddrivende piller dagligt med et glas vand.

For de bedste resultater anbefales det at indtage pillerne 30 minutter før et måltid.

Ingredienser

Ingredienserne i MaxMedix™ Water Away er en unik kombination af naturlige mineraler og vitaminer, som sammen skaber det måske bedste vanddrivende middel.

Juniperbær: Olien, der er blevet fundet i disse bær, har tidligere været brugt til bekæmpelse af urinvejsinfektioner som f.eks. blærebetændelse. Nye studier har dog påvist, at olien ligeledes kan have en lindrende effekt på ødemer.
Mælkebøtte: Selvom folk tit forbinder mælkebøtten med behandling af nyresygdomme, har man i nyere tid anvendt den til behandling af hævelser i ansigt, ben, hænder og fødder, da den bidrager med en stabil kaliumforsyning.
Vandmelon: Vandmelonen er tilføjet som ingrediens grundet dens høje niveau af citrullin, som øger vandladningen og på den måde renser kroppen for øget væskeindhold. Desuden kan en vandmelon være med til at stabilisere forholdet mellem syre og base i kroppen, hvilket er særligt vigtigt i forebyggelsen af blæreproblemer.
Æblecidereddike: Æblecidereddike er en af de absolutte hovedingredienser i MaxMedix™ Water Away’s vanddrivende piller, da dens effekter er blandt de vigtigste og mest essentielle i vanddrivende naturmedicin. Denne type eddike har nemlig evnen til at stabilisere niveauet af kalium i kroppen samt at rense kroppen for overskydende væske.
Buchublade: Buchublade går langt tilbage som vanddrivende middel. Afrikanerne fik først øjnene op for buchubladenes virkning på kroniske sygdomme. Senere har man opdaget, at bladene også kan detoxe kroppen for toksiner og frigive overskydende vand.
B6-vitamin: Dette meget gavnlige vitamin støtter kroppens nyrefunktion til at frigive ophobet vand. Af denne grund er B6-vitamin ideel som ingrediens i vanddrivende naturmedicin.
Grøn te: Den grønne te stammer oprindeligt fra Asien, hvor den længe har været et anvendt middel til udrensning af kroppen. Den grønne te er med til at øge forbrændingsevnen og optimere stofskiftet, hvilket kan medføre en hurtig og effektiv behandling af ødemer.

Resultater

Den unikke kombination af ingredienser i MaxMedix™ Water Away’s vanddrivende piller, kan allerede efter få uger få dig til at opleve et vægttab, da vandet så småt begynder at blive uddrevet af kroppen. Ydermere forsvinder følelsen af oppustethed og hævelserne vil aftage. For at opnå den optimale effekt af det vanddrivende middel anbefaler MaxMedix™ at indtage de vanddrivende piller i minimum 2 måneder. Du kan dog med fordel fortsætte din behandling, da dette vil kunne forebygge fremtidige ødeme-udbrud. Hvis du blot ønsker at smide de kilo, der udgøres af vand, kan en enkelt måneds behandling med de vanddrivende piller være nok. Naturligvis under den forudsætning, at du spiser og drikker sundt.

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor variere.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 2 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 734 )

  • * Super produkt der hjalp mig meget med at reducere vandet som jeg har i mine ben. Vil helt sikkert købe nogle flere af dem da det var gode resultater
  • * Rigtig fint produkt som hjalp min far, der døjer med vand i benene. Han var tilfreds og sagde at det mindskede det lidt men det er ikke helt væk endnu
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev