WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

100% Organic Fenugreek Kapsler

750 mg 180 Kapsler | Vegansk Superfood Tilskud

Fenugreek har været et vigtigt og kraftfuldt tilskud til folks naturlægemidler i århundreder - da det er en af verdens mest kendte urter, kan det næppe være en overraskelse at mange naturlæger har fundet ud af, at det har bemærkelsesværdige egenskaber! Nu er de videnskabelige eksperter også begyndt at interessere sig for planten! MaxMedix har taget hele urten og presset den ind i veganske kapsler, der er lette at sluge. Pure Fenugreek er klar og venter på at blive en del af din daglige rutine!

  • Ideel som hjælp til vægtstyring
  • Har til formål at afhjælpe de problematiske sukkerniveauer
  • Almindelig bukkehorn er rig på protein, fibre og mineraler
  • Indeholder naturligt, lagdelt vitaminkompleks
  • 1830mg af hele bukkehornsplanten dagligt
  • Velegnet til veganere og vegetarer

Der foregår i skrivende stund en bemærkelsesværdig forskning omkring almindelig bukkehorn - og MaxMedix kunne ikke vente med at give dig fordelene i form af Pure Fenugreek kapslerne! Denne ekspertundersøgelse forbinder almindelig bukkehorn med opnåelsen af ligevægt i glukoseniveauerne i blodet. Planten har også vist sig at besidde 25g protein pr. 100g bukkehorn, foruden at indeholde bemærkelsesværdige mængder af fibre, der målrettet modvirker toksiner. Hvis der er et tilskud til rådighed lige nu, der stræber efter at booste din krop, så er det helt sikkert Pure Fenugreek!

  • Vegansk
  • Organisk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
159
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Betydningen af glukosebalancen

Vi er i stigende grad velinformerede om de farer som sukkerrige madvarer udgør for vores kroppe, lige fra vores vægt til vores hjerte. Men mange af os er overraskende ikke informeret nok om den præcise baggrund for dette. Når eksperter taler om blodsukkerniveau, så mener de i virkeligheden glukose, som det fordøjede resultat af indtagelse af sukker. Når det er blevet behandlet, kommer det ind i vores blod, enten til øjeblikkelig eller senere brug som brændstof. Et korrekt afbalanceret blodsukkerniveau har en altafgørende betydning for vores kroppe, da det har en betydning for reguleringen af de hormoner, der får kroppen til at forbrænde oplagret fedt og øge stofskiftet. De fleste kæmper for at opretholde et optimalt niveau - et for højt niveau kan føre til ophobning af fedt, og et for lavt niveau kan få din krop til at gå i sultetilstand. Desværre kan begge føre til mere vægt! Det er ret klart, at det er yderst vigtigt at opretholde den rette balance - og at en ekstra hjælpende hånd ville være meget værdsat!

Fantastiske bukkehorn

Fantastiske bukkehorn

Denne utrolige plante, også kendt som Methi, er en af de mest kendte og mest udbredte urter rundt om i verden, der benyttes i det sydasiatiske såvel som de egyptiske og tyrkiske køkkener. Ud over sin unikke smagsprofil er den i hver eneste af disse kulturer kendt for sine bemærkelsesværdige fordele for vores kroppe. Traditionelle naturlæger har været fortalere for dens anvendelse til fremme af fordøjelsen, et sundt blodsukkerniveau og håndtering af overgangsalderen; i de senere år er det videnskabelige miljø også begyndt få øjnene op!

En bred vifte af utrolige egenskaber er nu blevet forbundet med bukkehorn. Bukkehorn har vist sig at være rig på det energigivende cholin, et væld af vitaminer og mineraler samt fenol- og flavonoidforbindelser. Den har også 25g protein pr. 100g bukkehorn! De er rige på fibre, især Galactomannan. Dette er den største opløselige fiber i bukkehornsfrø, som dedikeret forskning har forbundet med en sund sukkerbalance i blodet. Desuden er bukkehornsfibre blevet undersøgt for dets forbindelse til en signifikant øget mæthed og kolesterolbalance!

Pure Fenugreek kapsler

Med så mange fantastiske fordele forbundet med denne plante og dens frø, kan det ikke være nogen overraskelse, at virksomheder i hele verden vil udnytte det - men MaxMedix ønskede at gå længere end dem alle! Ved at undgå tilsætning af laktosebaserede fyldstoffer, som kan være hårde for maven og som kan udelukke veganere og dem der lider af intolerance fra at nyde denne superfoods mange fordele, har de taget en all inclusive-tilgang med en vegansk kapsel. Desuden bruger de hele bukkehornsurten, så du kan høste de fordele der er forbundet med hver eneste del af planten. Hvis du ønsker at få glæde af denne utrolige, vellidte plante er Pure Fenugreek den bedste løsning!

Ingredienser:

Kapselindhold: Hele bukkehornsplanten; kapselskal: hydroxypropylmethylcellulose; fyldstof: maltodextrin, antiklumpningsmidddel: magnesium stearat.

Brug af Pure Fenugreek

Med de vegetariske kapsler, der er lette at sluge, er Pure Fenugreek designet til at blive en nem og enkel tilføjelse til din daglige rutine. Du skal blot tage to kapsler hver dag sammen med et stort glas vand, helst før et måltid. Du bør sikre at du tager Pure Fenugreek som en del af en afbalanceret sund kost. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk behandling, skal du kontakte en professionel før du tager midlet.

Læs mere
100% Organic Fenugreek Kapsler 750 mg 180 Kapsler | Vegansk Superfood Tilskud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.08% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har ingen ide hvis product fungerer eller ikke, men jeg er tilfreds med det.

M Marianne
Bekræftet køb

Syntes det er gode produkter

B Bente P
Bekræftet køb

Godt produkt virker godt

M Michael S
Bekræftet køb

Endelig nogen der sælger bukkehorn på god og troværdig vis i Danmark! Jeg havde i lang tid ledt efter det da nogle amerikanske venner tager det jævnligt. Derfor ville jeg også give det et skud mht. bedre sundhed og for at holde vægttabet nede. Har lige fået pakken så det bliver godt at begynde

N Niels
Bekræftet køb

Elsker følelsen af at tage en pille og "wupti, så er jeg sund". Har læst på ingredienserne her og den er godt nok proppet med sundhed så jeg er godt tilfreds

N Ninna
Bekræftet køb

Hvis jeg skal være helt ærlig kendte jeg ikke engang til dette produkt, før Weightworld viste mig en reklame for det. Og det er så fedt :)

K Kasper Ingemann
Bekræftet køb

Min kammerat fortalte mig at bukkehorn skulle være rigtig sundt for kroppen, og det har også vist sig at jeg har fået et lavere blodsukkerniveau - fortalt af min læge...

J Jon E.
Bekræftet køb

Fin levering og kvalitetsprodukt

F Frederica
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide at tage bukkehorn, og jeg kan godt lide denne, da det er god værdi og en god styrke

S Shaleene
Bekræftet køb

Fremragende produkt

O Owen
Bekræftet køb

Super god

F Fred
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter