Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Kollagen

Julegaveønsker: De bedste (og sundeste) julegaveidéer 2023


Julen står for døren, og de fleste har en lang liste af julegaveønsker, som vi håber ligger klar til os under juletræet 24. december.

Men her hos WeightWorld er vi af den overbevisning, at de bedste julegaveideer ikke nødvendigvis er dem, der står nedskrevet på en ønskeliste. I stedet er gode julegaver dem, som man giver med omtanke og kærlighed.

Og hvad er mere kærligt end at give lidt ekstra sundhed til sit livs kærlighed, mor, far, moster eller et andet familiemedlem?

Det er netop med sundhed i tankerne, at vi her kommer med vores bud på de 6 bedste (og sundeste!) julegaver i 2023.

Så læs med og lad dig inspirere. Hvem ved, måske kan du finde de perfekte gaver til jul, som med garanti falder i god jord?

Gode julegaver gives med hjertet og med fokus på modtagerens behov

Cirkulationstræner - til bedre blodomløb

Et bedre blodomløb lyder som den perfekte julegaveidé, ikke sandt? Hvis du kender en, der har dårligt blodomløb, kolde fødder, ømme eller uro i benene, kan WeightWorlds cirkulatonstræner være en af de julegaveønsker, som personen ikke har tænkt over, men som alligevel ville blive påskønnet.

En cirkulationstræner bruger nemlig EMS- og TENS-teknologi til at fremme blodomløbet i ben og fødder, og skal blot bruges 30 minutter dagligt. Cirkulationstræneren kan tages i brug med det samme, og kan bruges, mens man sidder i sofaen, så man kan se børnene eller børnebørnene pakke deres gaver op juleaften Køb cirkulationstræner til bedre blodomløb her.

Vibrationstræner - alsidig træningsmaskine

Efter jul venter nytår, og her har mange en tendens til at have et nytårsforsæt om at komme i bedre form og tabe sig i januar. Ofte mister man dog motivationen til at hoppe i træningstøjet for at løbe en tur eller at tage i fitnesscentret.

Men hvad hvis vi siger, at du kan komme i form og træne derhjemme med en af de mest effektive træningsmetoder til vægttab og helkropstræning? Lyder det interessant? Så kan WeightWorlds vibrationstræner være en af de absolut bedste julegaveønsker til en, du holder af, og som du gerne vil hjælpe med at komme i mål med sit nytårsforsæt!

En vibrationstræner er en af de mest populære træningsmaskiner til hjemmetræning, som kan hjælpe med at styrke coremuskler og forbedre din fitness ved blot at bruge den 15 minutter om dagen. Vibrationstræneren laver nemlig vibrationer, som får alle kroppens muskler til at trække sig sammen ved hver vibration.

Og det er netop disse vibrationer i kombination med de træningsøvelser, som man udfører på træningsmaskinen, der kan hjælpe med at forbedre balanceevnen, kropsholdning, forbedre blodomløbet, øge fleksibiliteten og meget mere. Køb vibrationstræner med 100% tilfredshedsgaranti her.

TENS-knæbind - lindrer knæsmerter

Knæsmerter, knæskader og slidgigt i knæet er nærmest folkesygdomme i Danmark. Derfor kan lindring af knæsmerter være en af de bedste julegaveidéer i 2023, og det er netop det, som du får med et TENS-knæbind!

WeightWorld TENS-knæbind bruger, som navnet antyder, TENS-teknologi, som sender små elektriske impulser ud i nervebanerne, som stopper smertesignalet fra det smertende område op til hjernen. Derudover bidrager de elektriske impulser også til, at kroppen udskiller flere endorfiner, hvilket giver en ekstra smertelindring.

Og det er faktisk ret genialt! For på den måde kan du få smertelindring af smerter i knæene uden at tage medicin, uanset om dine knæsmerter skyldes slidgigt, vrid i knæ efter håndbold eller noget helt tredje. Køb TENS-knæbind til lindring af knæsmerter her.

EMS-muskelstimulator - få din drømme-sixpack

Selvom vi skriver december i kalenderen, og vi skal nyde den lækre julemad, er det ikke for tidligt allerede nu så småt at begynde at tænke på, hvordan man bedst muligt kommer i mål med sommerkroppen.

Og hjælp til at få sommerkroppen kan være en af de bedste gaver til jul, især hvis du er på julegave med en, som du ved gerne vil have tonede mavemuskler.

Netop tonede mavemuskler kan du give som julegave i 2023 i form af en EMS-muskelstimulator, som giver målrettet EMS-træning til mavemuskler, biceps og triceps.

EMS-træning bruger elektriske impulser til at stimulere musklerne, som tvinges til at trække sig sammen, og dermed kan du få mere tonede mavemuskler, biceps eller triceps, mens du ser fjernsyn, vasker op, støvsuger eller læser morgenavisen. Køb EMS-muskelstimulatur til træning af mavemuskler her.

D-vitamin - til de kolde vintermåneder

Selvom D-vitaminer ikke ligefrem er en af de mest almindelige julegaver, så kan det være en af de mest betænksomme og gode julegaver for 2023. Lyder det mærkeligt? Tjoh, men der er faktisk en ret logisk forklaring på, at vi vil anbefale D-vitamin som en af de bedste idéer til julegaveønsker.

Sundhedsstyrelsen vurderer nemlig, at 50% af alle danskere lider af D-vitaminmangel, som især er udpræget i de kolde vintermåneder. Årsagen til D-vitaminmangel i Danmark skyldes, at kroppen selv danner D-vitamin, når man udsættes for sollys.

Men eftersom vi i Danmark har nogle lange, mørke og kolde vintermåneder, er stort set alle danskere i risiko for at komme til at lide af D-vitaminmangel. Det er også årsagen til, at Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle voksne danskere tager et dagligt tilskud D-vitamin i hele vinterhalvåret (oktober til april) for at få dækket sit behov for D-vitamin, som bidrager til at reducere træthed og udmattelse, styrke knoglerne, holde blodtrykket i skak og booste immunforsvaret. Køb D-vitamin til over ét års forbrug her.

Mymi-slankeplastre - perfekt til nytårsforsættet

I julen har man en tendens til at spise fed mad og ikke bevæge sig så meget. Og det kan ofte ses på badevægten. Derfor er det heller ikke unormalt, at man gerne vil tabe sig efter nytår for at få smidt de overflødige jule-kilo.

En god metode til at tabe sig er at booste sit stofskifte og fedtforbrænding, som kan give dit vægttab et skub i den rigtige retning. Men nu spørger du nok dig selv, hvordan man gør det?

Her kan et Mymi-slankeplaster være den perfekte løsning! Plastrene skal sættes direkte på maven, og herefter trænger de aktive ingredienser som capsaicin, catechiner og koffein direkte ind i kroppen, hvilket bidrager til at booste stofskiftet og fedtforbrændingen. Med andre ord er slankeplastre en god julegave til en, som du ved skal på en vægttabsrejse i det nye år. Køb Mymi-slankeplastre til maven her.

Giv gode julegaver til dem, du holder af

Vi tilbyder hurtig levering af julegaver 2023

Vi kender det alle sammen. Julen venter lige om hjørnet, og man mangler de sidste julegaver, og er derfor afhængig af hurtig levering.

Bare rolig! Hos WeightWorld tilbyder vi flere forskellige former for levering, så du kan få dine julegaver for 2023 leveret hurtigt og sikkert.

På alle ordrer over 499 kroner tilbyder vi gratis 4-6 dages levering til valgfri GLS-pakkeshop, mens vi ved ordrer over 700 kroner tilbyder gratis levering til din hjemmeadresse indenfor 2-5 hverdage.

Hvis du er lidt sent ude, kan du også få express-levering, hvor vi garanterer levering inden for 48 timer, hvis du bestiller før klokken 13:00 på hverdage.

Andre interessante artikler