Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

AbGym Belt - Abdominal Muscle Toner Bælte Bælte | Abdominal Muscle Toner

Af: maxmedix™

399 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Vil du gerne opstramme dine mavemuskler, men ikke gå glip af Friends? Så er det her Beauty Works Ab Gym Belt kommer ind i billedet. Dette bælte kan give dig målrettet muskeltoning indenfor hjemmets fire vægge. Smæk fødderne op og slap af, imens Ab Gym Belt toner og former dine problemområder, ved hjælp af elektronisk muskelstimulation. Ab Gym Belt er kendt for at skabe den samme effekt som en tur i fitness centeret, bare uden det hårde arbejde.

 • Kan tone og forbedre formen af specifikke muskelgrupper.
 • Ab Gym Belt er kendt for at løfte og forme slappe muskler.
 • Kan hjælpe med genoptræning af muskler i forbindelse med sportsskader.
 • Kan hjælpe i forbindelse med efterfødselstræning.
 • Kan bruges af både mænd og kvinder.

Ab Gym Belt bruger en muskel tonings metode kaldet ”faradisme”, hvilket er kendt for at stimulere og tone dine mavemuskler, alt imens du læner dig tilbage og slapper af. Ab Gym Belt kan også hjælpe til genoptræning af muskler i forbindelse med sportsskader og kan hjælpe med at opstramme din mave efter fødsel.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvordan virker Ab Gym Belt?

Ab Gym Belt bruger en elektrisk strøm, som kan få dine mavemuskler til at trække sig sammen og tone dem. Denne muskeltoningsproces, også kaldet faradisk behandling har været meget populær i skønhedssaloner og sportsskadeklinikker. Bæltet har 10 intensitetsindstillinger, hvilket betyder at du kan vælge den styrke og hastighed der passer til dig. Der er også en automatisk sluk-funktion så du ikke overanstrenger dine muskler.

Hvad er Faradisme?

Faradisme er en betegnelse for en type af muskeltoning, hvor en strøm får musklerne til at trække sig sammen. Følelsen fra strømmen afslapper musklerne og kan stoppe muskeltræthed. Sammentrækningen og afslapningen af musklerne kan øge blodcirkulationen, hvilket er kendt for at nære cellerne og hjælpe til at fjerne affaldsstoffer fra muskelvævet.

Hvordan kan Ab Gym Belt hjælpe med at tone mine mavemuskler?

Ab Gym Belt er en slags passiv træning, hvilket sender signaler til dine muskler for at få dem til at trække sig sammen. Ab Gym Belt fokuserer på specifikke muskler for at tone dem, hvilket kan give dig et slankere og fastere udseende, ligesom du ville få ved at gå i fitness centeret.

Hvad består Ab Gym Belt af?

Beauty Works Ab Gym Belt er et trådløst apparat som bruger 2 x AA batterier så du kan bruge det hvor du vil. Det har en LCD skærm, 10 intensitetsindstillinger og en automatisk sluk-funktion.

Er det let at bruge?

Dette bælte er meget let at bruge og kan bruges lige hvor du vil. Det har et justerbart neopren bælte med velco lukning, så det kan tilpasses alle størrelser. Bæltet er batteridrevet så du kan være mobil og bruge det hvor du vil.

Placer bæltet på dine øvre mavemuskler, eller en hvilken som helst kropsdel som du ønsker at tone. Tryk på ON/HI knappen et par gange for forsigtigt at øge intensiteten (maksimum 10). Du vil mærke en kildende fornemmelse inden muskelsammentrækningen. Når musklerne trækker sig sammen vil det føles behageligt og afslappende. Juster intensiteten i forhold til hvad der føles mest behageligt for dig. Du øger intensiteten ved at trykke på ON/HI knappen og sænker den igen ved at trykke på OFF/LO.

Hvem kan bruge Ab Gym Belt?

Bæltet kan bruges af både mænd og kvinder. Det kan bruges både til at genoptræne muskelskader forårsaget af sport samt til efterfødselstræning af mavemuskler (efter efterfødselstjek). Som med alle andre apparater, venligst læs indstruktionsmanualen og sikkerhedsrådene grundigt igennem før brug.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (92.5% baseret på 16 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.18% baseret på 733 )

 • * Købte det her bælte til min mand, da jeg syntes at hans mave var begyndt at hænge lidt. Han har nu brugt det i 2 måneder og har allerede igen fået en flot og veltrænet mave. Vil næsten tro, at det er mere effektivt end at tage op i motionscentret!
 • * En af mine venner anbefalde ab gym belt til mig, så jeg var i går inde på hjemmesiden og købe det. Har allerede modtaget det, så nu er det bare med at komme i gang!
 • * Leveringen forløb hurtigt og problemfrit og mit ab gym belt, har allerede efter kort tid resulteret i en stærkere og mere flad mave. Produktet får uden tvivl min anbefaling!
 • * Elsker hvordan jeg med ab gym belt kan sidde foran fjernsynet og se min yndlingsserie, samtidig med at jeg helt automatisk og på afslappet vis kan styrke mine mavemuskler!
 • * Ab gym belt virker super godt til genoptræning af mine muskler ovenpå den skade jeg har haft. Det bedste er uden tvivl, at jeg ikke behøver forlade min lejlighed, nu hvor det er vinter og helt vildt koldt!
 • * Glæder mig til at komme i gang med at bruge ab gym belt! Det ser super smart og simpelt ud.
 • * Jeg havde været lidt sløset med mavetræningen i et stykke tid, da jeg ikke rigtigt kunne finde den rette motivation. Jeg søgte derfor en alternativ løsning til, at få styrket min efterhånden lidt slappe mave. Efter at have browset lidt rundt på forskellige hjemmesider, fandt jeg frem til ab gym belt på weightworld.dk og valgte at prøve lykken - og sikke et HELD at jeg gjorde!
 • * Man kan virkelig mærke at ab gym belt er et kvalitetsprodukt, når man har det på. Desuden stor ros for hurtig og nem levering!
 • * Jeg har brugt mit ab gym belt i en måned nu og det lever op til alle forventninger! Købte det i håb om, at det lige kunne give lidt ekstra til den sædvanlige mavetræning - det har det så sandelig gjort!
 • * Havde lidt problemer med leveringen af produktet, men efter en behagelig samtale med kundeservice, har jeg nu modtaget mit ab gym belt og er helt klar til at komme i gang med at bruge det.
 • * Bestilte mit ab gym belt mandag formiddag og modtog det som lovet den næste dag. Jeg har indtil videre kun positive ting at sige om det, da det er super let at bruge og samtidig meget behageligt! Ser frem til at se virkningerne af bæltet!
 • * Jeg har lige modtaget produktet og er nu meget spændt på at se hvor godt det virker! Har hørt meget godt om det, så jeg er sikker på at det nok skal leve op til mine forventninger.
 • * Lækkert og effektivt produkt, der holder hvad det lover. Kan allerede begynde at se ændringer efter kort tid!
 • * Købte det her bælte, da jeg lige har født og derfor gerne vil have strammet min mave op igen. Da jeg for tiden ikke har tid og overskud til at skulle tage op i fitnesscentret, lød det her som den idelle løsning. Jeg er super tilfreds med ab gym belt og vil i høj grad anbefale det til alle, der måtte være i samme situation som mig!
 • * Lækkert og effektivt produkt, der holder hvad det lover. Kan allerede begynde at se ændringer efter kort tid!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev