Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

Abdominal Toning Belt

Med EMS-teknologi
399 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Leder du efter en simpel måde at tone dine mavemuskler? Med Abdominal Toning Belt kan du nu tone din mave, mens du blot læner dig tilbage og slapper af! Bæltet er designet ved hjælp af avanceret elektrisk muskelstimulations-teknologi, hvilket hjælper dig med at opnå de muskler, som du altid har drømt om.

 • Abdominal Toning Belt med EMS-teknologi
 • Justerbar med 6 programmer og 30 intensitetsniveauer
 • Stimulerer det abdominale område
 • Brug den i dit eget hjem
 • For både mænd og kvinder
 • Praktisk rejsetaske

Ab Gym Belt bruger en muskeltonende øvelse kaldet Faradism (eller elektrisk muskelstimulation), der er kendt for at hjælpe med at stimulere og tone dine mavemuskler. Det gør den ved at få dem til at spænde op og slappe af på en smertefri måde. Når dette kombineres med bæltet, bliver det til et produkt, som du kan bruge til at tone din mave, mens du stadig har energi og motivation til at udføre resten af din træningsrutine.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Abdominal Toning Belt

Som navnet antyder, er Abdominal Toning Belt en muskeltoner, som er specielt designet til brug omkring maveregionen (de skrå og lige mavemuskler). Det bruger elektrisk muskelstimulation (EMS)-teknologi, som også er kendt som Faradism for at hjælpe med at tone mavemusklerne. Denne øvelse virker ved at levere en lav og sikker strøm ind i musklerne, som stimulerer nerveenderne, hvilket skaber en muskelsammentrækning. Musklerne spænder derefter op med jævne mellemrum, mens strømmen også får musklerne til at slappe af og stopper trætheden.

Abdominal Toning Belt gør brug af denne teknologi, og gør det nemt og enkelt at bruge i form af et bælte. Det er lavet med materialer af høj kvalitet, såsom multi-spandex og holdbart neopren. Det er også justerbart, så det passer til både mænd og kvinder, og der følger en fjernbetjening med for øget brugervenlighed. Derudover kan det tilpasses den enkeltes særlige behov, da det har 6 programmer og 30 intensitetsniveauer. Til sidst følger der også en smart taske med til brug i både hjemmet og på farten.

Brugsanvisning

1Tilslut fjernbetjeningen

Abdominal Toning Belt Step 1

Indsæt batterierne, som er inkluderet, i fjernbetjeningen, og fastgør bæltet ved hjælp af ledningerne.

2Påfør gel-pads

Abdominal Toning Belt Step 2

Påfør alle seks gel-pads på bæltet. Fjern det hvide beskyttelseslag fra elektroderne og placer 2 i midten og 4 i siderne af bæltet.

3Tag bæltet på

Abdominal Toning Belt Step 3

Tag bæltet på og juster ved hjælp af velcro-stropperne. Kontroller at elektroderne er placeret og fastgjort korrekt.

4Tænd for bæltet

Abdominal Toning Belt Step 4

Tryk på ON-knappen på fjernbetjeningen for at tænde. Det vil vise program 1 og intensitetsniveau 1 i 10 minutter som standard.

5Indstil program

Abdominal Toning Belt Step 5

Tryk på M-program for at vælge programmet. Der er 6 forskellige programmer at vælge imellem.

6Juster intensitet

Abdominal Toning Belt Step 6

Juster intensitetsniveauet mellem 1-30 ved at trykke op med ON-knappen og ned med OFF-knappen.

7Juster tid

Abdominal Toning Belt Step 5

Sæt tiden mellem 1-15 minutter ved at trykke på knappen til venstre, således at TIME vises på displayet.

8Stop program

Abdominal Toning Belt Step 6

Bæltet deaktiveres automatisk, når den når den indstillede tid. Tryk og hold OFF-knappen inde for at stoppe.

Sikker at bruge

Abdominal Toning Belt er lavet ved hjælp af materialer af høj kvalitet og testet EMS-teknologi, så det er sikkert at bruge, og egner sig til både mænd og kvinder. For at undgå overdrevent brug af musklerne, skal du ikke bruge bæltet i mere end 15 minutter og 2 gange om dagen pr. muskelgruppe. Hvis du har spørgsmål vedr. brug eller pleje af dit bælte, foreslår vi, at du læser hele brugsvejledningen, hvor du vil finde detaljerede anvisninger, forholdsregler og en fejlfindingsvejledning. For garanteret sikkerhed er dette bælte også CE- og RoHS-godkendt.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (92.5% baseret på 16 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (84.1% baseret på 947 )

 • * Jeg har brugt mit ab gym belt i en måned nu og det lever op til alle forventninger! Købte det i håb om, at det lige kunne give lidt ekstra til den sædvanlige mavetræning - det har det så sandelig gjort!
 • * Havde lidt problemer med leveringen af produktet, men efter en behagelig samtale med kundeservice, har jeg nu modtaget mit ab gym belt og er helt klar til at komme i gang med at bruge det.
 • * Bestilte mit ab gym belt mandag formiddag og modtog det som lovet den næste dag. Jeg har indtil videre kun positive ting at sige om det, da det er super let at bruge og samtidig meget behageligt! Ser frem til at se virkningerne af bæltet!
 • * Jeg har lige modtaget produktet og er nu meget spændt på at se hvor godt det virker! Har hørt meget godt om det, så jeg er sikker på at det nok skal leve op til mine forventninger.
 • * Lækkert og effektivt produkt, der holder hvad det lover. Kan allerede begynde at se ændringer efter kort tid!
 • * Købte det her bælte, da jeg lige har født og derfor gerne vil have strammet min mave op igen. Da jeg for tiden ikke har tid og overskud til at skulle tage op i fitnesscentret, lød det her som den idelle løsning. Jeg er super tilfreds med ab gym belt og vil i høj grad anbefale det til alle, der måtte være i samme situation som mig!
 • * Lækkert og effektivt produkt, der holder hvad det lover. Kan allerede begynde at se ændringer efter kort tid!
 • * Købte det her bælte til min mand, da jeg syntes at hans mave var begyndt at hænge lidt. Han har nu brugt det i 2 måneder og har allerede igen fået en flot og veltrænet mave. Vil næsten tro, at det er mere effektivt end at tage op i motionscentret!
 • * En af mine venner anbefalde ab gym belt til mig, så jeg var i går inde på hjemmesiden og købe det. Har allerede modtaget det, så nu er det bare med at komme i gang!
 • * Leveringen forløb hurtigt og problemfrit og mit ab gym belt, har allerede efter kort tid resulteret i en stærkere og mere flad mave. Produktet får uden tvivl min anbefaling!
 • * Elsker hvordan jeg med ab gym belt kan sidde foran fjernsynet og se min yndlingsserie, samtidig med at jeg helt automatisk og på afslappet vis kan styrke mine mavemuskler!
 • * Ab gym belt virker super godt til genoptræning af mine muskler ovenpå den skade jeg har haft. Det bedste er uden tvivl, at jeg ikke behøver forlade min lejlighed, nu hvor det er vinter og helt vildt koldt!
 • * Glæder mig til at komme i gang med at bruge ab gym belt! Det ser super smart og simpelt ud.
 • * Jeg havde været lidt sløset med mavetræningen i et stykke tid, da jeg ikke rigtigt kunne finde den rette motivation. Jeg søgte derfor en alternativ løsning til, at få styrket min efterhånden lidt slappe mave. Efter at have browset lidt rundt på forskellige hjemmesider, fandt jeg frem til ab gym belt på weightworld.dk og valgte at prøve lykken - og sikke et HELD at jeg gjorde!
 • * Man kan virkelig mærke at ab gym belt er et kvalitetsprodukt, når man har det på. Desuden stor ros for hurtig og nem levering!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev