• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Proto-Col Kollagen til krop og led

90 Kapsler | Til hud, negle, hår og sunde led.

proto-col

289 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Når vi bliver ældre reduceres mængden af kollagen i vores krop. Ved at tage kollagen i form af et kosttilskud, kan du holde dig i bedre form og blive stærkere og sundere. Proto-col rent kollagen kan hjælpe med:
 • At øge den naturlige kollagen produktion i kroppen
 • At styrke og afbelaste knogler og binevævsbesvær
 • Heling og reparation af ledbånd, sener og ligamenter
 • Fremme bedre bruskregeneration og vækst
 • Kan bidrage med at stabilisere kroppens immunforsvar og neutralisere produktionen af unormale molekylære strukturer
 • Let absorbering i kroppen

Proto-col rent kollagen er et naturligt protein, som kun bruger hydrolyseret kollagen, dette bevirker at tilskuddet absorberes hurtigt og effektivt i kroppen. Dette kollagen supplement kan reducere og hele svage knogler og led.

Hvad er Kollagen?

Vi producerer alle kollagen naturligt i vores krop. Kollagen er et naturligt knogleprotein, som faktisk er et af vores mest almindelige kropproteiner, da det udgør omkring 30 % af vores totale kropsprotein. Kollagen forekommer i store mængder i vores muskler, sener og knogler og giver essentiel strukturel støtte. Kollagen fibre er vævet tæt sammen som tråde og former en stærk struktur, hvor nye celler kan vokse.

Læs mere
Type: Kapsel
Indhold: 90
Dosering: 3 kapsler om dagen
Behandlingsvarighed: 30 dage dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvordan kan jeg få gavn af Proto-Col Rent Kollagen?

Efterhånden som vi bliver ældre, begynder mængden af kollagen, vores kroppe producerer, at aftage, og vi begynder at opleve virkningerne af aldring. Proto-Col Rent Kollagen kapsler indeholder rigelige mængder af type 1 og type 2 kollagen, som består af 18 forskellige aminosyrer. Ved at supplere mængden af kollagen i dit system, kan du stoppe aldringsvirkningerne og derme nyde et stærkere og bedre helbred og form. Proto-Col Kollagen kapslerne kan hjælpe med ledbåndsreparation og -regeneration, styrke dine knogler og sørge for mere råmateriale til brusk, så det kan reparere og genopbygge. Kollagen er også kendt for at stabilisere immunforsvaret og neutralisere produktionen af abnorme molekylestrukturer, som kendes for at være en betydelig grund til led problemer.

Hvor hurtigt vil jeg se resultater?

Det varierer selvfølgelig fra person til person, hvor hurtigt man ser resultater. Det er vigtigt at fortsætte med programmet i op til 3 måneder for at give Proto-Col Rent Kollagen kapslerne tid til gradvist at vokse og få de fulde gavnlige virkninger på din krops systemer.

Hvad er de andre fordele ved at tage Proto-Col Rent Kollagen?

Fordi supplerende kollagen kan hjælpe din krop med at bekæmpe aldringstegnene, kan det have gavnlige virkninger på din hud, ved at gøre den fastere og stærkere. Din hud kan blive bedre i stand til at forsvare sig selv mod miljømæssig skade, og du vil muligvis bemærke en synlig reduktion i tilsynekomsten af rynker. Virkningerne er især fordelagtige, hvis du for nylig har tabt dig, og din hud lider med strækmærker og slaphed.

Hvordan skal jeg tage Proto-Col Rent Kollagen kapslerne?

Det er bedst at tage Proto-Col Kollagen kapslerne, før du går i seng, da størstedelen af kroppens reparation og regeneration sker i den første søvnfase. Tag 3 kapsler på tom mave eller mindst halvanden time efter, du har spist dit aftenmåltid.

Tag tabletterne med et stort glas vand og nyd din søvn mens kapslerne langsomt frigiver alle de gavnlige fordele for dine led og knogler. Dette produkt er desværre ikke egnet for vegetarer.

Hvad er ingredienserne i Proto-Col Rent Kollagen kapslerne?

Proto-Col Rent Kollagen indeholder 400 mg of collagenhydrolysat i hver kapsel. Andre ingredienser inkluderer gelatine, glycerin og stearinsyre.