Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Julegave idéer til den der ønsker et liv med sundhed og kropspleje

Så er det december igen og julen nærmer sig hastigt - og derfor også tid til at bryde hovedet med, hvad du skal give dem du holder af i julegave. At finde julegaver kan være stressende og svært, især fordi de bedste gaver i livet ikke kan købes. Hvad er bedre end at sikre, at den du elsker har det godt? Velvære er kilden til en tilværelse med oplevelser, sjove tider og mulighed for at bygge minder med dem man elsker!

Vil du gerne hjælpe den du elsker til at få de mest fantastiske oplevelser fremadrettet? Så kan en julegave, der bidrager til deres kropspleje og sundhed, både fysisk og mentalt, være det helt store hit denne jul. Den, der får gaven, vil forstå præcis hvor meget værd, de er for dig, og at du ønsker at deres liv må være fyldt med sjov og eventyr frem for smerter og udfordringer.

Derfor har vi samlet de bedste forslag til julegaver med dette formål - de er super lette at anvende, giver modtageren en oplevelse af luksus og kan øge deres selvværd. Hvad mere kan man ønske sig?

Til ham eller hende der elsker træning - Abs Kombipakke

WeightWorlds Abs kombipakke er den perfekte gave til ham eller hende, der værdsætter tonede muskler og en stærk krop. Denne kombipakke indeholder en letanvendelig træningsmaskine, der kan hjælpe til at stimulerer musklerne i maveregionen, og derved både tone og styrke kroppen, samt bidrage til en bedre kropsholdning.

Til ham eller hende der elsker mad - Smoothie Kombipakke

Kender du også en der har en forkærlighed for lækkerier? Nu kan du hjælpe dem til at nyde sundere lækkerier! Med denne smoothie Go Blend Pro kan du hjælpe den, du holder af til at få et dagligt indtag af frugt og grøntsager, samt ved hjælp af de medfølgende pulvertilskud hjælpe med at sikre et ekstra boost til deres velvære.

Til ham eller hende der elsker sunde trends - Detox Kombipakke

Der er noget helt særligt over at kunne nyde noget eksklusivt og trendy på en let måde - og lige nu er det detox til at hjælpe kroppen, der trender. Med denne detox kombipakke bliver det næsten ikke nemmere at hjælpe kroppen med at udrense alle de dårlige stoffer vi får indtaget hen over julen - det kræver blot at du drikker denne detox te.

Plejeprodukter der giver dig luksus i hverdagen

Til ham eller hende der elsker selvforkælelse -Vinter pakke

Luksus og selvforkælelse er et “must” for at sikre mentalt velvære hen over vinteren, med de korte og kolde dage vi har. Denne pakke spækket med muligheder for selvforkælelse i form af varm chokolade og matcha, endda samtidigt med at den kan pleje kroppen. Så bliver det ikke mere lækkert at passe på sig selv!

Til ham eller hende der elsker massage - U Neck

Kender du en, der ville gå til massør hver uge, hvis bare tiden og pengene var til det? Nu kan du give dem netop dette i julegave. Med U Neck kan den du holder af nyde godt af en nakkemassage, til at hjælpe dem med at slappe af og håndtere muskelspændinger.

Til ham eller hende der elsker en spa-oplevelser - Derma Roller

Huden er ofte ramt af vinterens kulde udover de sædvanlige udfordringer vi alle hver især kan slås med. Mange bruger cremer, olier og serum til at komme huden til undsætning, men der er andre plejeprodukter der kan hjælpe. Derma Roller er absolut ideel, da den giver dig en spa-oplevelse og kan hjælpe med at foryngre, opstramme og pleje huden på samme tid!

Der findes således massevis af uimodståelige julegaver, hvor du kan hjælpe dem du holder af til at passe på sig selv og nyde tilværelsen. Og mon ikke du fortjener at forkæle dig selv lidt også, så du kan nyde de fremtidige oplevelser med de andre?

Del med