Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Detox Te & Thermoflaske

28 dages udrensningsprogram

Oversigt

Leder du efter en sjov og enkel måde at afvænne din krop på? Så er Detox Tea & Bottle sættet svaret. Den er fremstillet udelukkende med naturlige ingredienser, der er blevet udvalgt for deres fordele for rensning og omsorg af kroppen. Detox Tea udgør et 28 dages program, der er lækkert og sjovt - og da det bare går ud på at drikke te, vil du ikke have nogle problemer med at fuldføre det!

  • Komplet 28 dages teprogram
  • Gør detoxing sjovt og lækkert
  • Kun fremstillet af naturlige ingredienser
  • Dejlig smag og behagelig duft
  • Perfekt til at tage med på farten
  • Flaske egnet til vask i opvaskemaskine

For at gøre din Detox Tea endnu bedre, kombineres dette sæt med Tea Infuser Bottle fra WeightWorld, så du kan tage den med på farten og nyde fordelene hvor end du er. Denne flaske er lavet af materialer af høj kvalitet og nem at rengøre, og den er det perfekte tilbehør til alle teelskere derude.

Detox te

Afgiftning er vigtigt for at slippe af med skadelige toksiner og urenheder der opbygges i kroppen, men de typiske "grønne" smoothies kan smage forfærdelige og saftudrensninger kan være så kedelige og begrænsende at de bliver svære at følge. Denne unikke Detox Tea tilbyder dig et nyt alternativ der er bogstaveligt talt er lige så nemt som at drikke en kop te og den er blevet skabt til at være en sjovere måde at hjælpe med at rense kroppen. Fremstillet med kun de bedste specifikt udvalgte ingredienser, der hver især er valgt for deres sundhedsmæssige egenskaber samt fantastiske aromaer og smagsstoffer, udgør de til sammen et unikt detox program, som du endelig kan nyde!

Hver pakke te er et komplet 28 dages program, der indeholder både en morgen- og en aftente. Dette skyldes at din krop på forskellige tidspunkter kræver forskellige ting, så ved at inkludere begge kan det hjælpe dig med at pleje din krop døgnet rundt. Morgenteen i denne pakke er designet til at være en appetitlig måde at få din dag til at gå godt ved at give en følelse af energi og opfriskning. På den anden side er aftensteen blevet designet til at være mere beroligende for at hjælpe dig med at få en god nats søvn og hjælpe både din krop og sind til at slappe af. Når de kombineres udgør de det perfekte komplette program, og alt hvad der kræves er at du drikker te - så nemt er det!

Tea Infuser Bottle

Tea Infuser Bottle er en bekvem, men samtidig stilfuld termoflaske designet til at du kan drikke lækre teinfusioner på farten. Takket være denne unikke handy flaske har det aldrig været nemmere at drikke te, mens du er ude og i gang. Du behøver ikke længere bekymre dig om at spilde din drik overalt, at opdage at den er blevet kold når du vil drikke den eller gå glip af en god smag.

Den er fremstillet af højkvalitetsmaterialer og er perfekt til at holde temperaturen på varm eller kold te og kan bruges til enhver type du foretrækker, uanset om det er løse blade eller en tepose. Aldrig mere vil du være nødt til at bære rundt på et krus eller bøvle med din infusion; flasken gør det problemfrit at drikke og giver dig også mulighed for nemt at lave din lækre yndlingste!

Brug af Detox Tea and Bottle

For at tilberede Detox Tea, skal du blot tage en tepose og placere den i filteret øverst i infusionsflasken. Tilsæt næsten kogende vand så teposen er dækket og lad den trække i ca. 5 minutter. Vi anbefaler at du ikke lade den blive i længere for at opnå den bedste effekt og smag. Derefter skal du blot fjerne teposen og så er den klar til at drikke! For ekstra smag eller sødme kan du eventuelt tilføje et sundt twist til din te, f.eks. ved at tilsætte citron eller honning.

Når du har nydt din te kan du bare vaske flasken med varmt sæbevand eller, endnu nemmere, bare put den i opvaskemaskinen. Hver dag bør du drikke 1 morgente og hver anden dag 1 aftente. Dette giver et komplet 28 dages forløb. Når du har afsluttet det fulde Detox Tea-program, kan du enten købe flere og fortsætte brugen eller bruge din flaske til at lave mere sjov og lækker te!

Gode råd

Alle produkter fra WeightWorld er lavet i henhold til de højeste standarder og er derfor sikre at bruge. Detox Tea er også lavet af helt naturlige ingredienser, så det er sikkert at indtage uden kendte bivirkninger. Som sædvanligt når man prøver et nyt produkt anbefaler vi dog altid at læse ingredienslisten for eventuelle potentielle allergener. Hvis du tager medicin eller er gravid skal du kontakte din læge inden du begynder at bruge det.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(17)
4 Stjerner
(9)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

86.67% baseret på 29 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Detoxen satte virkelig gang i mit vægttab, og flasken er super smuk og smart!

E Emilie
Bekræftet køb

Flasken gør det så nemt at tage min te med på vejen og er samtidig pæn

M Martine
Bekræftet køb

JEg var ikke så vild med smagen på teen men den virkede som forventet

T Tenna
Bekræftet køb

Jeg drak denne te både morgen og aften og min krop føles mig lettere og fuldkommen udrenset

J Julie
Bekræftet køb

Teen smager godt, og flasken holder den varm længe

L Louise
Bekræftet køb

Fantastisk te til alle der gerne vil udrense deres kroppe helt naturligt og elsker at drikke te

B Britta
Bekræftet køb

jeg er vild med, at flasken kan komme i opvaskemaskinen og har faktisk købt en ekstra, fordi jeg er så glad for den!

J Jacob
Bekræftet køb

Kan uden tvivl anbafales... jeg har flasken med på arbejde hver dag

H Hannah
Bekræftet køb

Yderst tilfreds med både teen og flasken...

D Dennis
Bekræftet køb

Bedste detox te jeg har prøvet! min mave er blevet heælt flad

P Pernille

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide