FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Hollywood stjernerne drikker detox te

Hvordan gør de? De kendte Hollywood stjerner? Hvordan holder de sig så slanke? Nu skal du høre… De drikker detox te!

Detox te

Der findes utallige former for slankekurer og udrensningsformer. Slankekure kan være både kedelige og besværlige fordi man kun må spise bestemte råvarer på bestemte tidspunkter. Det nyeste skud på stammen inden for vægttabs og udrensnings kure er detox te. Med detoxificerende te får du en udrensende effekt og opnår dit ønskede vægttab helt uden særlig meget besvær. Detox te har spredt sig verden over utroligt hurtigt og dette værner blot om, at det er noget om snakken og at disse udrensende slanke te virker!

Vægttabs trends blandt de kendte

Detox-te til at udrense kroppen er populært som aldrig før. Selv store stjerner drikker detox-te som en fast del af deres daglige rutine.

Flere og flere kendte henvender sig for tiden til te som deres naturlige vægttabsmiddel. Det er let, hurtigt og bekvemt!

Hvis du undre dig over, hvordan de kendte Hollywood stjerner holder sig slanke og smukke, så er et af svarerne; detox te!

Detox te er utrolig populært blandt de kendte. Mange kendte går på udrensnings kure før et vigtigt photoshoot, event eller catwalk. Inden modeugen møder du nok ingen model der ikke er på en eller anden form for kur, for alle vil vise deres bedste side frem. Den engelske model Kate Moss har international succes og har haft det i mange år. Kate Moss’s ynglings kur er en detox te, fordi det er sundt for kroppen. Inden Playboys 60 års jubilæum var Kate Moss på en detox kur af grønsager og te for at være klar til foto optagelserne. Hun så fantastisk ud!

Du har sikkert også hørt om Kendall Jenner, som er den populære Kim Kardashians lillesøster. Kendall Jenner er på nuværende tidspunkt et af de største navne på modepodiet i verden. Kendall Jenner og hendes familie er blandt andet kendte for reality showet ”Keeping Up With The Kardashians”. Men hvordan holder den kun 18 årige stjerne sig så slank? Til den Amerikanske TV kanal ”E!” fortæller hun, at hun drikker detox te hver dag. Det er det første hun drikker hver morgen og så drikker hun nok cirka 12 kopper om dagen.

Den stigende trend indenfor udrensningste er utrolig. Den populære Britiske model Lucy Watson drikker også detox te. Lucy Watson er kendt fra TV serien ”Made In Chelsea og er en verdens kendt model på kun 23 år. Hun drikker teen hver dag og især når modeugen nærmer sig og hun har vigtige jobs og skal stå skarpt på podiet.

Flere Hollywood a-liste stjerner som Ed Sheeran og Taylor Swift er stor forbrugere af detox te. De har begge udtalt sig på deres Instagram profiler, at naturlige udrensningste er for dem er ønsker en naturlig og sund måde at udrense sin krop.

Sandheden om udrensningste

Selv Hollywood-stjerner drikker detox-te til at udrense kroppen

I virkeligheden er detox te ikke noget nyt. Udrensningste er blandede ingredienser som alle er helt naturlige og gror for det meste i Kina. Te har været brugt i Kina i tusinder af år til at kurere diverse sygdomme såsom hovedpine og kvalme. Detox te har også fordele for dig som gerne vil tabe dig. Ingredienser som Oolong og Ginseng er at finde i detox te og disse ingredienser er hvad der gør, at detox te har en slankende effekt. Ud over at have en detox effekt har teen også rigtig mange andre fordele. Når du udrenser din krop for ophobede affaldsstoffer og toksiner vil du helt naturligt også tabe dig et par kilo.

Andre udrensnings kure

Der findes flere forskellige former for udrensningskure som lige som detox te også har en detoxicifrende effekt. Føler du dig oppustet og forstoppet i maven, så har du nok brug for en mere grundig udrensning. Med en Intensive Colon Cleanse udrensningskur bliver du på 10 dage grundig udrenset. Udrensningskuren indeholder fibre, næringsstoffer og mineraler som hjælper med at forbedre fordøjelses systemet.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med