Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Brain Complex

287 mg 180 Kapsler | Naturlig støtte til energi, motivation & fokus

Oversigt

Brain Complex er et naturligt kosttilskud med ingredienser som C- og B-vitamin, essentielle aminosyrer, ginkgo biloba, ginseng samt koffein til træthed, motivation og sløvhed. Forkæl velværet med et naturligt tilskud til en velsmurt hjerne ved at tage 1 kapsler Brain Complex dagligt for at give kroppen de nødvendige byggesten til at støtte et mentalt løft samt fokus.

 • Til præstation, fokus, træthed og udmattelse
 • Beriget med B1, B2 og C-vitamin
 • Indeholder 40mg koffein per daglige dosis
 • Rig på essentielle aminosyrer
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegansk
 • Ekspertlavet ingrediensliste

Brain Complex - hvad er det?

Brain Complex er et kvalitetstilskud til mental ydeevne, der er specielt udviklet til personer, der mangler mental fokus og motivation. Tilskuddet er beriget med flere hjernevitaminer (B1-, B2-, B3- og C-vitamin), aminosyrer (L-taurin, L-theanin, L-tyrosine og L-phenylalanin), koffein og andre naturlige ingredienser, der er kendt for at støtte energi, fokus og mental klarhed.

Et naturligt tilskud til energi, fokus og mental klarhed

Når man er træt og udmattet, er træning det sidste, man har lyst til. Brain Complex-kapslerne indeholder en kombination af 17 naturlige, aktive ingredienser, der ikke kun giver din krop den nødvendige støtte til mental fokus men også afhjælpe træthed og sløvhed. Er velegnet til at støtte motivationen og opmærksomheden, og kan blandt andet give kroppen de nødvendige byggesten til at støtte:

 • Mental koncentration og fokus
 • Naturlig motivation og energi
 • Afhjælpe træthed og sløvhed

Hvem kan få gavn af at tage Brain Complex?

Er du på slankekur og træner meget, men er stadig ikke i stand til at nå din idealvægt? Så kan det være, at du mangler energi, motivation og selvkontrol. Tilskuddet er lavet på baggrund af en unik kombination af aktive ingredienser, der i samspil hjælper med at holde fokus og motivation. Dette tilskud til mental præstation er ideelt til dem, der har brug for energi og motivation, såsom studerende, ældre, fitness-entisuaster eller folk i koncentrationstunge fag.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 1 kapsel dagligt med et stort glas vand. For at få mest muligt ud af tilskuddet bør det tages samme tid hver dag. Brain Complex er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Er velegnet til vegetarer. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Anbefalinger

Tag ikke dette tilskud hvis du tager antidepressiver. Overstig ikke den daglige anbefalede mængde. Kosttilskud kan ikke tage som erstatning for en varieret og balanceret diæt eller sund livsstil. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller går til læge jævnligt, skal du tale med din læge før du tager dette tilskud. Hvis du oplever uønskede reaktioner skal du stoppe at bruge det med det samme.

Ingrediensliste

DHA (Docosahexaensyre) (Vegetarisk kilde), C-vitamin (askorbinsyre), B1-vitamin (som thiamin-HCL), B2-vitamin (som riboflavin), Koffein, Panax Ginseng med 80% ginsenosider, Ginkgo Biloba-ekstrakt, L-theanin, L-Tyrosin, Niacin (som Niacinamid), L-Taurin, L-Phenylalanin, 5-HTP (Griffonia 8: 1), Gurkemeje (Curcuma Longa), Ashwagandha (Withania Somnifera), Vegetarisk kapselskal: Hypromellose (HPMC), Fyldstof: Dicalciumphosphat.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

78.18% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

det var bare super duper det hele. meget tilfreds

L Lene G
Bekræftet køb

Gode, skal sikkert købe mere

H Hans J
Bekræftet køb

Mine eksamner starter snart, så jeg håber virkelig dette virker!

H Hari
Bekræftet køb

Jeg købte dette til eksamenstid, og jeg tror ikke, jeg vil bruge det hver dag, men det var nyttigt i løbet af dette tidsrum.

K Katherine
Bekræftet køb

super nem at tage, og jeg kan faktisk føle det efter et par dage

N Nathan
Bekræftet køb

Føler jeg bedre kan fokusere nu

T Tim
Bekræftet køb

Jeg er studerende, og jeg har en stor essay der skal laves- håber dette kan hjælpe!

G Gabby
Bekræftet køb

JEg er lige startet på nyt job og havde brug for støtte til at kunne præstere og holde fokus... Det virker!

V Victor
Bekræftet køb

Efter sygdom havde jeg brug for et boost til min hjerne. jeg er rigtig glad for dette kosttilskud

S Sandra
Bekræftet køb

Med alderen er min hukommelse blevet værre men jeg føler en forbedring efter at have taget pillerne i cirka 3 måneder....

G Grete

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide