Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Brain Complex

287 mg 180 Kapsler | Støtte til energi, motivation & fokus

Oversigt

Hvis du leder efter et naturligt tilskud til at bekæmpe træthed og sløvhed, eller blot har brug for et ekstra mentalt løft, er Brain Complex den perfekte mulighed for dig! Det er udviklet med naturligt udvundne ingredienser, og dette mental præstations tilskud hjælper med at forbedre dit mentale fokus, din ydeevne og motivation. Kun 2 kapsler af WeightWorlds Brain Complex om dagen er alt, hvad du har brug for, til at give dig selv et kick-start og tackle dagen!

 • Understøtter mental præstation og fokus
 • Kontrollerer træthed og udmattelse
 • Beriget med vitamin B1, B2, og C
 • Indeholder 40 mg koffein per servering og aminosyrer
 • Bæredygtigt fremskaffede naturlige ingredienser
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegansk
 • ISO

Hvad er Brain Complex?

Brain Complex er et kvalitets tilskud for mental ydeevne, der er specielt formuleret til mennesker, der mangler mental fokus og motivation. Vores premium formel er beriget med flere hjernevitaminer (vitaminer B1, B2, B3 og C) og aminosyrer (L-Taurine, L-Theanine, L-Tyrosine og L-Phenylalanin) sammen med koffein og andre naturlige ingredienser, der er kendt for deres evner til at kontrollere energi, fokus og mental klarhed.

Hvad er det til?

Når du er træt, er træning den sidste ting, du har lyst til. Det er her, Brain Complex kan hjælpe. Produktets unikke formel indeholder en holistisk blanding af 17 naturlige, aktive ingredienser, der ikke kun forbedrer din mentale styrke men også understøtter og kontrollerer træthed og sløvhed. Det er et af de bedste naturlige tilskud til at forbedre hjerne præstationen for at hjælpe folk med at forblive motiverede og opmærksomme, mens de når deres langsigtede mål. Det er yderst gavnligt til at:

 • Støtte mental koncentration og fokus
 • Booste naturlig motivation og energi
 • Bekæmpe træthed og sløvhed

Hvem bør bruge WeightWorld Brain Complex?

Overholder du et ordentligt diæt- og træningsprogram, og er du stadig ikke i stand til at nå din ideelle vægt? Så mangler du muligvis energi, motivation og selvkontrol. Denne unikke formel indeholder en blanding af aktive ingredienser, der fungerer i synergi for at hjælpe folk med at forblive mere fokuserede og motiverede. Dette tilskud til mental præstation er ideelt til dem, der har brug for at være vågne og mindre distraherede, såsom arbejdende fagfolk, studerende, gymnaster og ældre.

Vejledning

Tag blot 1 kapsel om dagen med vand når som helst på dagen. For at få mest muligt ud af produktet, bør de tages samme tid hver dag. WeightWorld Brain Complex er lavet med naturlige premium kvalitets ingredienser og har ingen kendte bivirkninger. Kapslerne anbefales dog ikke til folk under 18 år. De indeholder koffein og er egnede til vegetarer.

Advarsel: Tag ikke dette tilskud hvis du tager antidepressiver. Overstig ikke den daglige anbefalede mængde. Kosttilskud kan ikke tage som erstatning for en varieret og balanceret diæt eller sund livsstil. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller går til læge jævnligt, skal du tale med din læge før du tager dette tilskud. Hvis du oplever nogen uønskede reaktioner skal du stoppe brugen med det samme. Dette produkt er ikke tiltænkt individer under 18 år. Produktet indeholder 40 mg koffein per servering.

Fuld ingrediensliste

DHA (Docosahexaensyre) (Vegetarisk kilde=, C-vitamin (askorbinsyre), B1-vitamin (som thiamin-HCL), B2-vitamin (som riboflavin), Caffeine Anhydrous, Panax Ginseng med 80% ginsenosider, Ginkgo Biloba-ekstrakt, L-theanin, L-Tyrosin, Niacin (som Niacinamid), L-Taurin, L-Phenylalanin, 5-HTP (Griffonia Seed Extract 8: 1), Gurkemeje (Curcuma Longa) Pulver, Ashwagandha (Withania Somnifera), Vegetarisk kapselskall: Hypromellose (HPMC), Fyldstof: Dicalciumphosphat.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

78.18% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

det var bare super duper det hele. meget tilfreds

L Lene G
Bekræftet køb

Gode, skal sikkert købe mere

H Hans J
Bekræftet køb

Mine eksamner starter snart, så jeg håber virkelig dette virker!

H Hari
Bekræftet køb

Jeg købte dette til eksamenstid, og jeg tror ikke, jeg vil bruge det hver dag, men det var nyttigt i løbet af dette tidsrum.

K Katherine
Bekræftet køb

super nem at tage, og jeg kan faktisk føle det efter et par dage

N Nathan
Bekræftet køb

Føler jeg bedre kan fokusere nu

T Tim
Bekræftet køb

Jeg er studerende, og jeg har en stor essay der skal laves- håber dette kan hjælpe!

G Gabby
Bekræftet køb

JEg er lige startet på nyt job og havde brug for støtte til at kunne præstere og holde fokus... Det virker!

V Victor
Bekræftet køb

Efter sygdom havde jeg brug for et boost til min hjerne. jeg er rigtig glad for dette kosttilskud

S Sandra
Bekræftet køb

Med alderen er min hukommelse blevet værre men jeg føler en forbedring efter at have taget pillerne i cirka 3 måneder....

G Grete

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide