WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Brain Complex

287 mg 60 Kapsler | Mental Præstation Tilskud WeightWorld

Hvis du leder efter et naturligt tilskud til at bekæmpe træthed og sløvhed, eller blot har brug for et ekstra mentalt løft, er Brain Complex den perfekte mulighed for dig! Det er udviklet med naturligt udvundne ingredienser, og dette mental præstations tilskud hjælper med at forbedre dit mentale fokus, din ydeevne og motivation. Kun 2 kapsler af WeightWorlds Brain Complex om dagen er alt, hvad du har brug for, til at give dig selv et kick-start og tackle dagen!

 • Understøtter mental præstation og fokus
 • Kontrollerer træthed og udmattelse
 • Beriget med vitamin B1, B2, og C
 • Indeholder koffein og aminosyrer
 • Bæredygtigt fremskaffede naturlige ingredienser
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegetarisk
24.84
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Brain Complex?

Brain Complex er et kvalitets tilskud for mental ydeevne, der er specielt formuleret til mennesker, der mangler mental fokus og motivation. Vores premium formel er beriget med flere hjernevitaminer (vitaminer B1, B2, B3 og C) og aminosyrer (L-Taurine, L-Theanine, L-Tyrosine og L-Phenylalanin) sammen med koffein og andre naturlige ingredienser, der er kendt for deres evner til at kontrollere energi, fokus og mental klarhed.

Hvad er det til?

Når du er træt, er træning den sidste ting, du har lyst til. Det er her, Brain Complex kan hjælpe. Produktets unikke formel indeholder en holistisk blanding af 17 naturlige, aktive ingredienser, der ikke kun forbedrer din mentale styrke men også understøtter og kontrollerer træthed og sløvhed. Det er et af de bedste naturlige tilskud til at forbedre hjerne præstationen for at hjælpe folk med at forblive motiverede og opmærksomme, mens de når deres langsigtede mål. Det er yderst gavnligt til at:

 • Støtte mental koncentration og fokus
 • Booste naturlig motivation og energi
 • Bekæmpe træthed og sløvhed

Hvem bør bruge WeightWorld Brain Complex?

Overholder du et ordentligt diæt- og træningsprogram, og er du stadig ikke i stand til at nå din ideelle vægt? Så mangler du muligvis energi, motivation og selvkontrol. Denne unikke formel indeholder en blanding af aktive ingredienser, der fungerer i synergi for at hjælpe folk med at forblive mere fokuserede og motiverede. Dette tilskud til mental præstation er ideelt til dem, der har brug for at være vågne og mindre distraherede, såsom arbejdende fagfolk, studerende, gymnaster og ældre.

Vejledning

Tag blot 2 kapsler om dagen med vand når som helst på dagen. For at få mest muligt ud af produktet, bør de tages samme tid hver dag. WeightWorld Brain Complex er lavet med naturlige premium kvalitets ingredienser og har ingen kendte bivirkninger. Kapslerne anbefales dog ikke til folk under 18 år. De indeholder koffein og er egnede til veganere og vegetarer.

Ingredienser :

DHA, C-vitamin, vitamin B1, vitamin B2, Niacin, vandfri koffein, Panax Ginseng, Ginkgo Biloba ekstrakt, L-Theanine, L-Tyrosine, L-Taurine, L-Phenylalanine, 5-HTP, Co-Q10, gurkemeje pulver, Ashwagandha, Lecithin, Hydroxypropyl Methylcellulose, vegetarisk kapsel og siliciumdioxid og magnesiumstearat som antiklumpningsmidler.

Læs mere
Brain Complex 287 mg 60 Kapsler | Mental Præstation Tilskud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

75.00% baseret på 8 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

det var bare super duper det hele. meget tilfreds

L Lene G
Bekræftet køb

Gode, skal sikkert købe mere

H Hans J
Bekræftet køb

Mine eksamner starter snart, så jeg håber virkelig dette virker!

H Hari
Bekræftet køb

Jeg købte dette til eksamenstid, og jeg tror ikke, jeg vil bruge det hver dag, men det var nyttigt i løbet af dette tidsrum.

K Katherine
Bekræftet køb

super nem at tage, og jeg kan faktisk føle det efter et par dage

N Nathan
Bekræftet køb

Føler jeg bedre kan fokusere nu

T Tim
Bekræftet køb

Jeg er studerende, og jeg har en stor essay der skal laves- håber dette kan hjælpe!

G Gabby
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter