WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Circulator Patch

30 Plaster | Naturligt Hamp Plaster WeightWorld

Circulator Patch er en enkel og nem måde at hjælpe med cirkulation i kroppen, fordi det indeholder hampfrø olie, så det kan naturligvis hjælpe med at berolige hævelse. Plasteret er diskret og kan bæres under tøj, hvilket gør det til en bedre metode end cremer og monotone piller. Med hurtig direkte tilførsel af ingredienser til blodbanen er dette plaster fantastisk til dem, der leder efter en hurtig effekt mod muskelsmerter.

  • Premium cirkulations plaster
  • Med naturlig hampefrøolie
  • Sikker til brug på hudens overflade
  • Indholdet tilføres direkte til blodet
  • Brug 1 til 2 hver dag
  • Diskret og problemfri
  • Certificeret høj kvalitet
24.84
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Circulator Patch?

WeightWorlds cirkulations plaster er designet til at hjælpe dig med at forbedre dårlig cirkulation i kroppen på en bekvem og enkel måde. Plastrene kan bæres diskret under tøj, mens de arbejder på at støtte blodcirkulationen i kroppen naturligt. Hvert plaster tilfører indholdet hurtigt og direkte til din blodbane, så du får mest ud af dette højkvalitets hamp. Dit blodomløb kan blive forbedre takket være disse super gavnlige og sikre plastre uden kendte bivirkninger.

Hvordan kan hamp hjælpe din cirkulation?

Hamp olie kan hjælpe dem, der oplever smerter og hævelser i deres led. Koldpresset hampefrøolie er velkendt for at hjælpe med blodcirkulationen, og det kan også tynde blodet, hvilket hjælper med åreknuder. Denne vigtige og naturlige hjælper med at øge cirkulationen i fødder og forbedre omsætningen i hænderne, da den har stærke evner, der i sidste ende fremmer sund cirkulation, og det kan støtte dig i at forbedre blodgennemstrømningen til dine blodkar.

Anvendelse

Sørg for at din hud er ren, tør og fri for irritation. Anvend cirkulations plastret direkte på et hvilket som helst hårfrit område af kroppen, så ansigts- og kønsområdet undgås. Udskift plastret hver 24 timer, vælg et nyt område hver gang. Der må ikke bruges mere end fem plastre om dagen. Hvert plaster kan kun bruges én gang, og for at opnå de bedste resultater skal du lade plastret være i 4-8 timer og derefter forsigtigt tage den af. Hvis du får medicin for et helbredsproblem, skal du søge tilsyn fra din læge før brug.

Ingredienser

Acrylates-Copolymer, Aqua (Vand), Polysorbat 20, Hampfrø Olie, Vanillyl Butyl Ether, Phenoxyethanol.

Læs mere
Circulator Patch 30 Plaster | Naturligt Hamp Plaster

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

82.86% baseret på 7 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Kan ikke tro, hvor meget bedre dette får mine ben til at føle sig !!

A Aaron
Bekræftet køb

Disse er virkelig lette at anvende, og du glemmer, at du bruger den. Jeg foretrækker dem virkelig frem for piller.

R Rosalinde
Bekræftet køb

Let at anvende og tager overhovedet ikke tid. Det er dog lidt irriterende at skulle huske at tage dem af, men når du først er vant til det, er det okay.

K Kripa
Bekræftet køb

nemt at bruge, og jeg kan godt lide, at det er lille, men ikke så lille, at det bliver svært at sætte på

S Sonia
Bekræftet køb

Vidste ikke at man kunne få plastre af disse typer produkter, og jeg må sige, nu at jeg har prøvet det, bliver jeg ved. Det er så let

H Harriet
Bekræftet køb

Så nemme at bruge

W Warren
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter