Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Mood Complex

350 mg 60 Kapsler | Kosttilskud til humøret & velværet

Oversigt

Har du nogensinde tænkt over hvorfor du altid ender med at række ud efter chokoladen når du føler dig trist? Det er ikke bare fordi det er lækkert, det er også fordi der ifølge forskning synes at være en forbindelse mellem trøstespisning og trist humør. For at hjælpe dig med at styre antallet af gange hvor du af følelsesmæssige årsager rækker ud efter Ben and Jerry’s, har WeightWorld skabt Mood Complex som et naturligt tilskud, der hjælper dig med at holde dig i balance og på rette kurs i forhold til dine langsigtede sundhedsmål.

 • Fremstillet til at hjælpe på humør og velvære
 • Indeholder 5HTP, kamille, humle og rhodiola (rosenrod)
 • Ideel til trøstespisere
 • B-vitaminkompleks til at normalisere den mentale tilstand
 • For naturlig energi og motivation
 • 2 veganske kapsler dagligt

Takket være dens stærke blanding af omhyggeligt udvalgte vitaminer, mineraler og urteekstrakter er Mood Complex en blid måde at hjælpe dig med at få det boost du ønsker. Denne naturlige forstærker af velvære indeholder en kombination af ingredienser, der alle kan have fordele som kan hjælpe på humøret, hvilket gør midlet ideelt for folk der oplever svingende humør og dem der søger langsigtet hjælp.

 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegansk
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • GMO Free

Humør og velvære

Vi ved alle hvor svært det er at holde sig til en slankekur og være sund, især når man forsøger at tabe sig. At være vedholdende med sin motion og sunde vaner lyder simpelt, men der er altid noget der kan komme i vejen. Det kan være en stresset dag eller en følelsesmæssig begivenhed, selv noget ubetydeligt kan have indflydelse på vores humør og få os til at vælge en øjeblikkelig tilfredsstillelse og usund overspisning. Dette forårsager en negativ spiral, hvor mange af os oplever svingende vægttab og det får os til at give op i perioder, hvor vi så tager alt det på vi havde tabt. Derfor er det så vigtigt at bevare humøret højt og holde sig i balance, så vi kan tage de rigtige tiltag til at opnå vores sundhedsmål. Hvis man er i det rette humør kan man fastholde den rigtige tankegang for at tabe kiloene og have den rette motivation til at træne og passe godt på sig selv.

Mood Complex

Hver gang vi tyer til trøstespisning kan det medvirke at vores humør får et midlertidig løft, men det kan også give vores vægt en forøgelse som kan være mere langvarig. Efter at have indset denne forbindelse mellem følelser og mad ønskede WeightWorld at skabe et naturligt tilskud, der kunne bidrage til at holde humøret i balance og hjælpe trøstespisere. Efter omfattende undersøgelser af vitaminer, mineraler og urteekstrakter skabte de Mood Complex som er et naturligt kosttilskud, der har til formål at hjælpe humøret. Med blot 2 kapsler, der er lette at sluge, om dagen kan Mood Complex bidrage til at opretholde det rette humør for at hjælpe dig med at overholde dine sundhedsmål og fungere som et fundament for langsigtet succes.

Ingredienser

Mood Complex består af en skræddersyet blanding af ingredienser, der hver især er valgt på grund af deres unikke egenskaber og fordele. Ingredienserne i dette kosttilskud kan opdeles i fire kategorier i henhold til hvordan de virker til gavn for humør og krop.

Hvordan anvendes det

Det er enkelt og bekvemt at tage Mood Complex da de nemt kan passes ind i din daglige rutine. Du skal blot tage 2 kapsler om dagen sammen med mad og vand. Vi anbefaler ikke at overskride den anbefalede daglige dosis. Hver flaske indeholder 60 kapsler, så ved korrekt brug vil den vare i 30 dage. For at få det bedste ud af tilskuddet og for korrekt at kunne vurdere dets effekt, foreslår vi at bruge det i mindst 3 måneder, men det kan også tages over længere tid for at opnå mere langsigtede mål.

Sikker og naturlig blanding

Dette kosttilskud er lavet i Storbritannien under GMP-standarder med brug af naturlige ingredienser, derfor har det ingen kendte bivirkninger. Mood Complex er velegnet til veganer og vegetarer og er også glutenfri. Dette tilskud er ikke beregnet til brug for personer under 18 år. Hvis du tager antidepressiv medicin skal du tale med din læge, før du tager dette kosttilskud.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Mood Complex
Mood Complex

350 mg 60 Kapsler | Kosttilskud til humøret & velværet

183 kr. 229 kr.

+
Coenzym Q10
Coenzym Q10

200 mg 120 Kapsler | Tilskud til immunforsvar & hjerne

239 kr.

+
Brain Complex
Brain Complex

287 mg 180 Kapsler | Naturlig støtte til energi, motivation & fokus

183 kr. 229 kr.

1 Vare

183 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

78.18% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har længe haft problemer med chokolade pga. Mit dårlige humør, det er virkelig formindsket nu

A Anders
Bekræftet køb

I mit tilfælde har de hjulpet mig rigtig godt

J Jane
Bekræftet køb

Mit humør er klart blevet bedre end før jeg startede på pillerne...

N Ninna
Bekræftet køb

Mega fedt tilskud! Jeg plejede at trøstespise hver gang jeg blev ked af det, men jeg har ikke lyst til det mere

A Anne
Bekræftet køb

kan klart anbefales til alle der oplever humørsvingninger...

R Regitze
Bekræftet køb

Jeg er super glad for mood complex! jeg har endelig fået styr på mine overspisninger efter mange år!

J Jeanne
Bekræftet køb

jeg synes ikke de virker så godt. jeg har stadig lyst til choko hele tiden...

A Anna
Bekræftet køb

Man hører ikke så meget om trøstespisning hos mænd men det har altid været et problem for mig... mood complex har virkelig hjulpet mig...

N Niels
Bekræftet køb

Fantastisk produkt! FEM stjerner herfra!

H Hanna
Bekræftet køb

Virkelig god investering... God kvalitet til en god pris..

M Matt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide