• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Få mest ud af Goji bær

Der findes mange fordele ved Goji bær. Læs med her for alle tips og tricks for at få mest ud af dit Goji bær kosttilskud.

Kært barn har mange navne

Det siges jo, at kært barn har mange navne… Og ja, gojibær har! Det lille røde bær der let kunne forveksles med en ganske almindelig rosin er et vidunder. Bærret kaldes blandt andet for Wolfberry, røde diamanter og udødelighedens frugt. Det er dog ikke for ingenting, at Gojibær er blevet så populære over de sensete 10 år. Gojibær er fyldt med vitaminer, mineraler, omega olier og et utal af antioxidanter der er gode for dig og din krop. Næringsstofferne i bærret hjælper med at forbedre dit immun forsvar. Du kan af bærrets relativt høje indhold af beta-carotene også få en sund og glødende hud. Det siges også, at få et forbedret syn af stoffet i bærret kaldet zeaxanthin.

Udrens din krop før start

Så føler du dig kontant oppustet og forstoppet? Din mave er et følsomt apparat og hvis dit fordøjelses system er i dårlig form kan det let påvirke din energi, vægt og hud i en negativ retning. For at give din krop den bedste mulige fordele for at kickstarte dit vægttab, er det vigtigt at udrense kroppen. Der findes utallige af fri radikaler, både i den mad vi spiser og i luften vi indånder. De fri radikaler og de mange toksiner det danner i kroppen er giftige og påvirker din krop negativt. Før du starter på din superfood kosttilskud burde du derfor anvende en udrensningskur for at opnå de bedste resultater. Udrens derfor din krop med blandt andet Digestive Science Intensive Colon CleanseDenne udrensning, hvilket er en 10-dags kur og kan hjælpe dig til at større vægttab. Digestive Science indeholder mineraler, fibre og næringsstoffer der kan lette arbejdet i dit fordøjelses system. Du tager blot to piller tre gange om dagen sammen med et stort glas vand i 10 sammenhængende dage. Herefter er din krop klar på en frisk start og du kan nu få absolut mest ud af dit Gojibær kosttilskud.

Klar, parat, start…

Efter en god udrensning af kroppen er du nu klar til at få 100% gavn af dit Gojibær kosttilskud. Gojibær er fyldt med antioxidanter, vitaminer og mineraler der er gode for dig og din krop. Gojibær ekstrakt hos Weight World indeholder 500mg ren gojibær og er derfor yderst koncentreret. Ekstrakten fra bærret indeholder en stor mængde beta-caroten, som også findes i gulerødder og som er dét stof der giver guleroden sin orange farve. Stoffet er kendt for at reducere risikoen for hjertesygdomme og beskytte huden mod langvarig solskade. Gojibær er som sagt rig på antioxidanter, inklusiv C-vitamin og zink, som kan beskytte dig mod skadelige frie radikaler, der kan få din krop til synligt at ældres hurtigt. Goji bær vil give dig mere energi til hverdagen og mere overskud til fokusere på dit vægttab.

Glem ikke…

Husk altid, at sammen med dit kosttilskud skal du motionere regelmæssigt og spise sundt og varieret. Det er vigtigt at være opmærksom på at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger.