• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Hviken kreatin skal jeg vælge?

Kreatin sælges i mange forskellige former. Hvilket en er mest effektive, og hvorfor? Læs med her omkring alle de forskellige typer af kreatin tilskud..

Forskellige former af keratin:

Kreatin er et stof, der findes naturligt i kroppen og i fødevarer som blandt andet rødt kød. Det er måske den mest forsket molekyle i verden indenfor sport kosttilskud. Supplering med kreatin kan hjælpe dig med at opbygge muskler og forbedre din styrkeevne, udholdenhed og reducere muskelskader og restitutionstid efter træningen.

Netop på grund af de fordelagtige egenskaber, er kreatin utroligt populært. Men der findes et hav af forskellige mærker og produkttyper på markedet, så hvorfor en skal man vælge?

Kreatin monohydrat

Kreatinmonohydrat er den form, der anvendes i langt de fleste undersøgelser og er en gennemprøvet vinder.

Keratin monohydrat er en af de mest populære kosttilskud af folk, der ønsker at opbygge muskelmasse, maksimere ydeevnen og øge deres styrke- og præstationsevne. Ifølge undersøgelse fra National Collegiate Athletic Association (NCAA) viste det sig, at over 40% af deres atleter rapporterede, at de har brugt kreatin i forbindelse med deres træning.

Kreatincitrat

Dette er kreatin bundet til citronsyre, og forskning viser, at det er synderligt anderledes end kreatin monohydrat og effektivitet. Der er beviser for, at kreatin citrat er mere vandopløselige end monohydrat, men det spiller ingen rolle i muskel absorption eller effektivitet – udelukkende er det kun smagen der er til forskel.

Creatin-ethylester

Markedsføres som havende en bedre absorption end monohydrat. Imidlertid har ingen fagligt evaluerede undersøgelser dukket op på kreatin ethyl ester, som endegyldigt bevise disse påstande.

Kre-Alkalyn

Bufret kreatin monohydrat (varemærkeregistreret som Kre-Alkalyn) hævdes at forstærke effekten af kreatin ved at fremme af fastholdelse og større tilpasninger.

Kreatin nitrat

Dette er en yderst vandopløselig form af kreatin der kan være mere drikkeligt og lettere for maven at fordøje, men ingen forskning har endnu angivet, at det er mere effektivt end monohydratformen.

Pufret kreatin

Dette er en form for kreatin som er blevet udråbt til at udkonkurrerer monohydrat på grund af en højere pH-niveau.

Kreatin hydrochlorid

Er kreatin bundet med saltsyre. Ligesom andre former for kreatin, kan kreatin HCL være mere vandopløselige end monohydrat, derfor er den anbefalede dosis mindre.

Kreatin malat

Er en forbindelse indeholdende tre creatinmonohydrat molekyler bundet til et molekyle af æblesyre. Kreatinmonohydrat støtter produktionen af ATP, musklernes primære energikilde i kroppen. Æblesyre spiller en birolle som et mellemliggende stof, der tilskynder energitransport til musklerne under fysisk aktivitet.

Kreatin gluconat

Kreatin gluconat er en form af creatin, hvor molekylet er bundet til gluconsyre

Mikroniseret kreatin

Mikronisering indebærer reducere størrelsen af kreatin partikler til mellem 0,36 og 9,08 um i diameter. Påståede fordele ved disse produkter omfatter lettere blanding i væske og hurtigere absorption af creatin i blodbanen. Samtidig reducere partikelstørrelsen kan gøre pulveriseret kreatin lettere at opløse i vand.