Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Svedbælte til Mænd & Kvinder

Bælte | Målrettet til mavefedtet

Oversigt

Svedbæltet fra WeightWorld er det perfekte sauna bælte som beklædning, der bidrager til at give et ekstra skub i træningen. Dette svedbælte hjælper med at opvarme kroppen under træning, hvilket resulterer i at det bidrager til vægtkontrol. Det er lavet af holdbart materiale; hvilket også gør saunabæltet behageligt at bære, og så fås det i flere forskellige farver og størrelser, så alle kan være med. Takket være dette svedbælte er det muligt at opnå en hårdere træning med mere sved, så du får en ekstra støtte til dine vægttabsmål!

 • Bidrager til at øge kropsvarmen
 • Hjælper med at gøre træningen bedre
 • Målretter mavefedt for en bedre kropsfigur
 • Lavet af holdbart materiale; behagelig at bære
 • Unisex svedbælte i flere farver og størrelser
 • Mænd & kvinder
 • Køb 1 239 kr.
 • Køb 2 430 kr. 478 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 573 kr. 717 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering
:


:


Farve

Størrelse

Sved og stofskifte

Stofskiftet er den kemiske process i kroppen der er ansvarlig for at omdanne den mad, eller kalorier, vi spiser, til energi. Når vores stofskifte er højt, kan vores kroppe nedbryde mere mad, men for dem med lavere stofskifte, er dette mindre effektiv og derfor lagres det overskydende tit som fedt. Der er mange måder at få stofskiftet til at stige, såsom at spise bestemte madvarer og opbygge muskelmasse, men en central måde der siges at være en af de mest populære valg, er at forhøje vores indre temperatur igennem termogenese. Dette kan opnås gennem forskellige metoder, såsom at spise krydret mad, befinde sig i høje temperaturer og ved at træne. Når dette sker, begynder vores krop at svede for at køle os ned.

Hvad er Svedbæltet?

Svedbæltet fra maxmedix er et komfortabelt slankende facon bælte, der er designet til at bære under træning. Det kendetegnes også ved mange andre navne, såsom slankebælte, saunabælte, slankere bælte, fedtbælte, vægttabsbælte, fitnessbælte og taljetrimmer. Svedbæltet arbejder ved at skabe en ”saunalignenede” effekt, så deter ideelt at bære under træning, når kroppens kernetemperatur stiger. Ved at få kroppens kernetemperatur til at stige (til et sikkert og ikke-overdrevent niveau), opmuntrer det kroppen til at svede mere. Normalt udleder kroppen denne overskudsvarme gennem sved, men bæltet hjælper med at bibeholde varmen i kroppen. Dette kan hjælpe din krop med den naturlige proces at hive uønsket vand i kroppen ud, såvel som toksiner fra maveområdet, hvor bæltet bæres.

Derudover, kan det også hjælpe med at holde din mave stram under træning, da Svedbæltet bæres stramt mod maven, hvilket kan hjælpe mavemusklerne. Det kan samtidig også hjælpe på kropsholdningen og støtte de nedre rygmuskler under træning. Dette bælte kan give alle disse fordele under enhver form for træning, fra gang til høj-intensiv træning. Men, nu mere vi træner, nu mere sveder vi, så nu hårdere træningen er, des mere effekt kan Svedbæltet levere.

Vælg dit svedbælte

Når du skal vælge den rigtige størrelse, kan du bruge det nemme størrelsesdiagram, for at finde det rigtige til dig. Husk når du vælger din størrelse, at bæltet kan justeres og er designet til at følge din krops kurver og størrelse. Når du køber dit bælte, anbefaler vi at du er sikker på at størrelsen er rigtig til dig og når du tager det på, at du er sikker på ikke at bære det for stramt, så det bliver ubehageligt.

Anvendelse

Råd

Svedbæltet er sikkert at anvende, da det er designet specifikt til at blive båret under træning for at øge intensiteten og svedniveauerne. Dog anbefaler vi at du kun anvender et bælte der passer til dig og ikke et der er for lille eller bærer det for stramt. Ydermere, da du vil få øget svedproduktion når du træner med bæltet, skal du være sikker på at du holder dig hydreret og drikker omkring 6-8 glas vand om dagen (afhængig af din krop, livsstil og aktivitetsniveau).

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.00% baseret på 15 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har faktisk ikke brugt det endnu , men glæder mig til at prøve det , skal lige ha' smidt et par kg først :-)

U Una F
Bekræftet køb

Elsker det

k kyeremeh F
Bekræftet køb

Have only just recieved, so not tried yet, but, size and quality are perfect

P Patricia H
Bekræftet køb

Kan klart anbefale dette bælte, lever op til det, det skal. Og virker.

T Tenna
Bekræftet køb

Super slankebælte! Meget behageligt at have på og endda til en ganske overkommelig pris

L Louise
Bekræftet køb

rigtig dejligt produkt i et godt materiale hvilket er vigtigt for mig da jeg altid bruger det under min styrketræning

P Pernille
Bekræftet køb

Jeg købte det her bælte til min kæreste som synes det bidrog rigtig godt til hendes styrketræning. For sjov sagde hun at jeg skulle prøve det så det gjorde jeg... OG jeg vil bare lige informere alle fyrene derude at man ikke kan se det når man har det indenunder træningstøjet og det assisterede mig super godt under mine squats og dødløft! Det hjalp virkelig på at opretholde holdningen godt og nu slås min kæreste og jeg altid om bæltet haha

J Jeppe
Bekræftet køb

Tog lidt tid til at få det helt perfekt, men nu har jeg brugt det mange gange, jeg har det til indstilliet til den rigtige størrelse og det er stramt, men stadig behageligt at ha på

C Carolina
Bekræftet køb

Jeg fik den lyserøde - flot farve og stof. Jeg tog det for stramt på til at begynde med, men nu har jeg det perfekt, det er fantastisk.

D Daniella
Bekræftet køb

Materialet er godt og robust, men alligevel behagelig at tage på. Jeg kan godt lide farven (jeg fik den lyserøde farve) og den føles stram, når jeg bærer den, men ikke ubehagelig.

I Irma

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide