Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Sweat Belt Bælte Bælte | Slankebælte

Af: maxmedix™

299 kr.

:


:


Farve
Størrelse

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Uanset om du tit går i fitness og derved efterspørger et produkt til at få det meste ud af dine træningspas, eller om du blot lige er startet på dit vægttab og derved har brug for et motivationsboost, så kan MaxMedix Slim Belt være noget for dig.

 • Assisterer din træning på fortrinlig vis
 • Kan fremskynde vægttab effektivt
 • Kan øge stofskiftet
 • Både til mænd og kvinder
 • Hjælper på kropsholdningen
 • Støtter de nederste rygmuskler
 • Øger kroppens kernetemperatur
 • Kan tone dine mavemuskler ved stram påføring
 • Lavet af holdbart, komfortabelt og let materiale
 • Fordele ved alt fra gåture til styrketræning med høj intensitet

Slankebæltet fra MaxMedix™ er designet til at være en naturlig del af din styrketræning og anden motion for at hjælpe med at øge intensiteten af træningen og øge din kernetemperatur samt svedmængden. Dette hjælper med at reducere overflødigt vægt fra maveområdet og alt i alt bidrage til et naturligt og effektivt vægttab.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

MaxMedix™ Slim Belt – Effektivt slankebælte

Maxmedix™ Slim Belt er et komfortabelt slankebælte, som er designet til at have på under din træning. Et slankebælte er også kendt under mange andre navne som eksempelvis neopren bælte, rygstøttebælte, sauna bælte, waist trimmer, slim belt, sauna belt, fitness belt, fitness bælte, tummy belt mv. Bæltet virker ved at have en saunaagtig effekt, hvilket vil sige, at når du brugere det under din træning, så øger det din krops kernetemperatur med et naturligt vægttab til følge. Ved en øget kernetemperatur (til et naturligt, sikkert og ikke-overdrevent niveau) tilskynder det kroppen og i særdeleshed maveområdet, som også kaldes det abdominale område, til at svede mere. Normalvis frigiver kroppen det overskydende varme gennem sved, men dette saunabælte hjælper med at bibeholde varmen i kroppen for at hjælpe med at udtrække uønsket og tilbageholdt vandvægt fra maveområdet, hvor bæltet er påført.

Slankebæltet tilskynder også et sundt vægttab ved at hjælpe med at øge kroppens interne temperatur under træning, og denne ekstra varme kan bidrage til at øge stofskiftet. Ved at forbedre kroppens stofskiftehastighed kan du øge hastigheden, hvor kroppen konverterer mad til energi i stedet for at lagre det som fedt. Dette betyder altså, at jo hårdere du træner, jo mere vil du svede, og derved vil du forbrænde flere kalorier. I sagens natur vil en intens træning brænde flere kalorier, men med hjælpen af det her slankebælte kan det bidrage til at brænde endnu flere kalorier ved samme træningsintensitet!

Eftersom dette slankebælte er iført stramt mod maven kan det også hjælpe dig med at holde din mave stram og spændt under træning, hvilket kan bidrage til mere tonede mavemuskler. Det kan også hjælpe med ens kropsholdning samt støtte de nederste muskler i ryggen under træning. Det her fitness bælte kan bidrage med alle disse fordele under enhver form for træning – alt fra gåture til styrketræning med høj intensitet. Dog skal det naturligvis understreges, at jo hårdere træning, jo flere fordele af slankebæltet kan blive maksimeret.

Anvendelse af MaxMedix™ Slim Belt

Fjern alt tøj fra overkroppen så bæltet kan blive påført til maveområdet på korrekt vis.

Påfør slankebæltet rundt om din mave og stram det ind med velcrobåndet så det sidder stramt men stadig komfortabelt. Den tykke del bør være på din ryg.

Påfør hvilket som helst tøj over dit bælte og træn som normalt. Ved slutningen af din træning skal du blot fjerne bæltet ved at løsne velcrobæltet.

For at vaske dit slim belt anbefaler vi at vaske det i hånden efter at være brugt to til tre gange. Dog kan det vaskes efter dit eget behov.

Størrelsesguide

For at finde den korrekte størrelse skal du kende dit taljemål, som du finder ved at lokalisere den øvre del af din hofteknogle og den nederste kant af dine ribben - taljemålet findes mellem disse to punkter.

En hurtig metode kan også være at gå cirka to centimeter over navlen for at fastlægge dit taljemål.

Dog skal det understreges, at navlen kan flytte sig med maveskindet, og ved nogle er den placeret forholdsvis langt nede på maven.

I tilfælde af at taljemålet er mellem to størrelser, anbefaler vi at vælge den største størrelse af de to.

Sikkert og naturligt

MaxMedix™ Slim Belt er sikkert og nemt at anvende. Det anbefales dog ikke at påføre det alt for stramt, så det er ukomfortabelt og smertefuldt at have på. Derfor er det vigtigt, at du holder dig selv hydreret under træningen, og generelt når du har bæltet på.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 734 )

 • * Super slankebælte! Meget behageligt at have på og endda til en ganske overkommelig pris
 • * rigtig dejligt produkt i et godt materiale hvilket er vigtigt for mig da jeg altid bruger det under min styrketræning
 • * Jeg købte det her bælte til min kæreste som synes det bidrog rigtig godt til hendes styrketræning. For sjov sagde hun at jeg skulle prøve det så det gjorde jeg... OG jeg vil bare lige informere alle fyrene derude at man ikke kan se det når man har det indenunder træningstøjet og det assisterede mig super godt under mine squats og dødløft! Det hjalp virkelig på at opretholde holdningen godt og nu slås min kæreste og jeg altid om bæltet haha
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev