Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Konjac Sponge for the BODY Kropssvamp

Diet-Food

109 kr.

:


Farve

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Konjac Sponge til kroppen er god og effektiv hjælp til dehydreret hud! Denne fantastiske svamp, er helt specielt udviklet til uren, tør og knoppet hud på kroppen. Med Konjak svamp bliver din krop eksfolieret, fugtet og renset på én og samme tid. Se og mærk resultaterne efter blot få ganges brug.

 • Naturlig rensesvamp baseret på konjak
 • Hjælp til dehydreret hud
 • Renser huden i dybden
 • Ideel til Keratosis Pilaris, taglknopper eller bakterier på kroppen
 • Velegnet til sensitiv, tør og uren hud
 • Velegnet til både babyer, mænd og kvinder
 • Konjac Sponge til kroppen består af 100% naturlige vegetabilske fibre fra Konjac planten
 • Indeholder vitaminer og mineraler
 • Svampen er udformet perfekt til brug i badet

Konjac Sponge til kroppen giver dig en dyb eksfoliering og giver dig hjælp til dehydreret hud. Denne svamp er helt ideel, hvis du føler din krop mangler ekstra pleje om omsorg. Køb Konjac Sponge svamp og rens din hud på en naturlige måde.

Læs mere
Type: Svamp
Indhold: 1
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Konjac Sponge til kroppen?

Konjak planten stammer fra en kartoffel lignende plante i Asien som er dyrket og vokser vildt i bjergene. Japanerne har i mere end 1500 år anvendt Konjak til utallige skønhedsbehandlinger. Konjac svampen er lavet af vegetabilske fibre fra Konjac planten sammen med ler og bambus. Som resultat vil du få hjælp til dehydreret hud med den blide og skånsomme rensning.

Hvordan virker Konjak til hjælp til dehydreret hud?

Køb Konjac Sponge svamp og få en blid eksolieret krop ved at fjerne de døde hudceller på den mest skånsomme måde. Den bløde tekstur fra svampen betyder, at det er okay at bruge på alle kroppens dele og endda på småbørn også! Konjac Sponge til kroppen er super let at tage med i badet og vil eksfoliere og blødgøre din hud på kun få minutter.

Hvordan anvender jeg Konjac Sponge til kroppen?

Når du første gang modtager din naturlige Konjac Svamp vil den være tør og hård. Derfor er det nødvendigt, at du fugter den med varmt vand indtil den er helt gennemblødt og blød. Når den er våd og oppustet skal du blot massere din hud i cirkulære bevægelser med den bølgede side ind mod kroppen. På denne måde fjerne du skidt og snavs, eksfoliere huden og får hjælp til dehydreret hud. Din hud vil blive fornyet og blive stimuleret.

Køb Konjac Sponge svamp – men husk at gør den ren!

Hvis du gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra, så kan du også bruge en lækker sæbe sammen med din Konjac Sponge til kroppen. Det er dog ikke nødvendigt, da alle ingredienserne nok skal forkæle din krop rigeligt. Faktisk kan det ske, at sæben kan forkorte din svamps ”levetid”. Derfor er det vigtigt, at du husker at rense svampen med vand efter hvert brug og lader den tørre.

Lige som alle gode ting, så kommer de altid til en ende – og din svamp vil med god behandling holde i cirka 3 måneder. Derfor skal du sikre, at svampen tørre ud mellem brug og du aldrig må vride din svamp som en karklud. For at passe endnu bedre på din Konjac Sponge til kroppen kan du også desinficere den ved at komme den i kogende vand i et par minutter cirka hver anden uge.

Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (92% baseret på 5 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (0% baseret på 0 )

 • * Helt fint ingen problemer!
 • * Den bedste svamp jeg nogensinde har haft. Så nemt at bruge
 • * døjer meget med virkelig tør hud og har brugt en del penge efterhånden på adskellige produkter, men intet har rigtigt virket. Faktisk gjort det værre med alle de kemikaler. Min veninde foreslog denne og jeg har på intet tidspunkt fortrudt købet. Tværtimod! Jeg elsker virkelig svampen. Den er naturlig, skåner min hud og ikke mindst er der stor forskel efter 1 uges brug af den. Min hud er ikke så irriteret mere som den plejer at være. Tak for dette gode produkt Weight World.
 • * Jeg har haft ru hud siden jeg var ung knægt. Men efter dette køb (min kones ide) , er der ingen tvivl om at min hud har det meget bedre og jeg føler at den skallet hud er blevet meget bedre. Min kone har den også, og bruger den til både i ansigt og kroppen
 • * Hurtig levering. Valgte post danmark 5-7 hverdage, men fik pakken allerede efter 2 dage
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev