• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Skinny Fiber Extreme

120 Kapsler | Slankepiller
289 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Skinny Fiber er en populær slankekur på markedet med en unik sammensætning af alle fordelene fra de mest populære slankepiller på markedet. Hver ingrediens er speciel og kraftfuld. Sammen går ingredienserne i synergi med din krop, virker effektivt og hjælper dig med at øge dit vægttab.

 • Kan give dig følelsen af mæthed, så du undgår unødvendige måltider
 • Hjælper ved kroppen med at forhindre at lagre fedt
 • Kan øge din fedtforbrænding
 • Virker appetitnedsættende
 • Kan hjælpe dig med at undgå at spise usunde snacks og mellemmåltider
 • Har en detox effekt og udrenser din krop
 • Fremmer din sundhed
 • Hjælper med at øge dit vægttab
 • Effektiv slankekur
 • Indeholder acai bær, konjak glucomannan og koffein
 • Naturlig vægttabs supplement

I år 2015 var Skinny Fiber kåret til ”Årets Favorit Slankekur”.

Skinny Fibers rene og naturlige kosttilskud består af aktive ingredienser fra planter. Det naturlige supplement kan hjælpe dig med at opnå dit ønskede vægttab.

Vi sender til hele Europa.

Læs mere
Type: Kapsel
Indhold: 120
Dosering: 2 kapsler om dagen
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Kan jeg tabe mig med Skinny Fiber slankekur?

Når du begynder at tage Skinny Fiber vil du sandsynligvis føle dig mindre sulten, og din trang til bestemte fødevarer vil ændres. Det betyder, at du både vil spise mindre og sandsynligvis også vil få lyst til at spise mindre fedtholdige og sukkerrige fødevarer.

Gennem vane har mange mennesker tendens til at spise for meget ved at have unødvendigt store portioner ved hvert måltid og føler sig ubehageligt oppustet bagefter – og det er vores kroppe der fortæller os, at vi har spist for meget!

Ved at vælge at spise færre og mere naturlige, sunde måltider - samt mindre portioner, vil dette i høj grad øge dit vægttab og effektivt fungere som en slankekur.

Hvornår og hvordan tager jeg Skinny Fiber?

Som hovedregel vil vi råde dig til, at tage to Skinny Fiber slankekur tabletter om dagen, tag supplementet sammen med to af dine hovedmåltider. Alt efter hvilke spisevaner du har, så tag tabletten sammen med dine to vigtigste hovedmåltider. Produktet er ikke egnet til vegetarer og veganerer, da kapselskallen er lavet af gelatine.

Ingredienserne i Skinny Fiber slankekur

Caralluma Fimbriata
Caralluma Fimbriata er en form for kaktus plante som vokser i Afghanistan, Afrika og Sydeuropa. Planten har været brugt i århundrede i Indien til at undertrykke appetitten. Den blev brugt når Inderne gik på jagt i flere dage ad gangen uden mad Kaktussen er kendt for at kunne undertrykke appetitten, reducere kalorier og fedtindtag og fungerer derved som en slankekur. Det hjælper med at forbrænde overskydende fedt og kan øge din energi og regulere dit blodsukker.
Konjak Glucomannan
Glucomannan er et naturligt og opløseligt slankekur kostfiber, der kommer fra roden af konjac planten. Planten stammer fra det tropiske østen. Det opløselige fiber virker appetitnedsættende, idet det voluminøse fiber udvider sig mere end 50 gange sin størrelse nede i maven. Det naturlige fiber hjælper med at regulerer dit blodsukker og virker appetitnedsættende.
Koffein
Koffein findes naturligt i kaffebønner, te blade og chokolade. Det dyrkes hovedsageligt i Sydamerika og Afrika. Koffein ses ofte i mange former for vægttabs supplementer og slankekure og virker fedtforbrændende. Koffein er dog mest kendt for at øge kroppens stofskifte!
Acai bær
Acai bær indeholder et væld af sundhedsmæssige fordele; er rig på antioxidanter og vitaminer og virker fordøjelsesfremmende. Antioxidanterne bidrager som en bremseklods og bremser processen af celle degeneration og aldring, samt beskytter mod cellernes beskadigelse.
Cha de Bugre
Denne plante vokser i Brasilien og andre tropiske regnskove. Den har en rød/brun frugt, som ligner en kaffebønne. Frugten er kendt for at virke fedtforbrændende, slankende og har et væld af fordele relateret til sundhed. Cha de Bugre indeholder koffein og kalium som sammen hjælper dig gennem din slankekur og øger dit vægttab.