• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Hjemme behandlinger til detox kur

I artiklen kommer vi med forslag til, hvordan man nemt kan foretage en detox kur derhjemme uden det store bøvl og overskud.

Detox er et andet ord for udrensning eller afskaffelse af skadelige toksiner fra kroppen . Vi er udsat for forskellige kemiske og biokemiske toksiner fra vores mad, vand og miljø, der er fyldt med tungmetaller og kemikalier. Nogle af de mest almindelige tegn og symptomer på ophobning af disse i kroppen er hovedpine, træthed, fedme, hormonelle forstyrrelser, akne, udslæt, kropslugt, dårlig ånde, overbelastning, problemer med fordøjelsen, muskelsmerter, forværring af inflammatoriske tilstande som gigt og så videre. Kroppen fjerner naturligt disse toksiner for at undgå helbredsproblemer, men nogle hjemme behandlinger sammen med kost og livsstilsændringer kan øge den naturlige afgiftning proces, så kroppen kan blive fuldkommen rask og selvkørende.

De fleste detox kure med formål at udrense kroppen støtter kroppen i at skylde toksiner ud fra fra leveren og galdeblæren. Desuden hjælper de med at give mere energi, øge immunsystemet, formindsker chancen for allergi, forbedrer stofskifte, bekæmpe træthed, bevar pæn og ren hud, stimulere blodcirkulation, støtte fordøjelsen, forbedring af mental klarhed og koncentration og nærer kroppen med sunde næringsstoffer.

Her giver vi nogle bud på hjemme behandlinger til detox kur:

grøn smoothie detox

Grønne smoothies

Dette er den mest almindelige måde at afgifte kroppen på. Det hjælper med at befri kroppen for skadelige giftstoffer, samtidig med at det giver et væld af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Grønne smoothies omfatter en række grønne grøntsager indeholdende klorofyl, som hjælper med afgiftning og udrensning af tungmetaller som dem der findes i pesticider og industrielle forarbejdede fødevarer. Start din dag med denne grønne smoothie for at give kroppen energi og øge stofskiftet. For at gøre dette nemt uden at gå på kompromis med næringsstoffer, så få et indblik i vores økologiske superfoods kosttilskud. Byggræspulver, guarana pulver, chlorella og lignende i pulverform er ideelt til denne slags smoothie.

Hjemmelavet Juice

Rå frugt og grøntsags saft såsom æbler, gulerødder, grapefrugter, spinat, blåbær, appelsiner, agurker og rødbeder er meget gavnlige for til at ernære din krop samt udrensning af skadelige giftstoffer. For bedste absorption af næringsstofferne, drik juicen langsomt frem for at drikke det hele i én tår.

vand med citron detox

Citroner

Citronsaft fungerer som en kraftfuld udrenser. Det er stimulerer desuden også leverens galde produktion og øger mineral indtag samt absorption. Dens høje indhold af antioxidant og C-vitamin styrker også dit immunforsvar. Citroner, især skrællen, indeholder en antioxidant kaldet d-limonene, som har vist sig at aktivere enzymer i leveren, der hjælper med at fjerne giftige forbindelser.

Grøn te

I og med at grøn te er rig på antioxidanter, hjælper det effektivt med at afgifte kroppen for affaldsstoffer og ophobet giftstoffer. Drik to til tre kopper grøn te dagligt i et par uger for at gennemføre en komplet udrensning. Vi har et stort udvalg af detox kur i te form indeholdende grøn te og meget mere for den bedste detox.

Oil pulling

Denne enkle behandling fungerer som en stor naturlig detox. Det bekæmper desuden tandpine, dårlig ånde, og tandkødssygdomme på grund af de antimikrobielle virkninger af kokosolie har. Udover sine detox fordele, så giver det også hvidere tænder. Vi har økologisk oil pulling med kokosolie i fineste kvalitet på hjemmesiden.

Læs flere artikler om detox, og hvordan du undgår at blive udsat for de skadelige toksiner i hver dagen. Se vores bibliotek af artikler herunder omhandlende detox kure for at blive klog på emnet, så du kan skåne din krop mest muligt.