Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Acai Super Pakke

Acai Kapsler & Pulver

Oversigt

Fra de rigeste dybder af Amazonas' regnskov bringer vi dig acai-bærrene bragt til dig som nu Acai Super Pakke; en pakke med både Pure Acai og Acai Bær Pulver for at give dig begge produkter for den bedste effekt. Det er traditionelt set kendt og indtaget af indfødte sydamerikanere mange år tilbage, som nogen måske kan huske, og nu har man indset at acai er rigt på anthocyaniner, vitaminer og mineraler. Begge produkter kan indtages skiftevis for at høste regnskovens gaver.

 • Acai bær, frysetørret efter høst
 • Rig på beskyttende & reparerende anthocyaniner
 • Fyldt op med essentielle, boostende vitaminer
 • Kapsler giver op til 1500 mg om dagen
 • Pulver ideelt til smoothies og juice
 • Både egnet til vegetarer og veganere

For at bringe dig de ultimative fordele, leveres acai bærene til dig i to perfekt fremstillede former, der sammen med Acai Super Pakke, sigter mod at støtte dig i at opnå en sund krop. Med Acai Bær Pulver kan du tilsætte et lækkert kosttilskud med din daglige kost ved at blande det i smoothies og juice. Og sammen med Pure Acai kapslerne kan du nemt og bekvemt opfylde dit daglige behov. Ved at købe dem sammen, behøver du ikke at vælge, hvad der passer bedst til dig og din livsstil – det kan du finde ud af hen ad vejen!

Gavnlige bær

Fundet dybt inde i den rige, frugtbare og usædvanligt biodiverse Amazonas regnskov, vokser acai palmetræerne langs flodsletterne og sumpene i 25m højde. De er omgivet af den største samling af nulevende dyr- og plantearter i verden, og har længe været en basisfødevare for de indfødte, skovboende mennesker. Med tiden har disse dejlige bær fundet deres vej ind i den populære brasilianske kultur i mange velkendte retter, herunder ”acai i en skål”, Açaí na tigela. Disse vidunderlige bær, som har en fyldig smag, både jord-chocoladeagtig og rødvins lignende, har opnået et renomme som et af Brasiliens mest trendy velværeprodukter.

Fantastiske Acai

Kaldet "frugten, der græder" pga. deres intense fugtgivende natur, er disse små bær spækket med forbløffende mængder af sundhedsgivende stoffer. Et meget højt niveau af anthocyaniner er årsagen til ikke blot deres sjældne mørke lilla farve, men også deres kraftigt beskyttende, reparerende kvaliteter. Oxidativ stress, som kan bidrage til for tidlig aldring og andre følger ved at ødelægge vores krops celler, er en uundgåelig konsekvens af fysisk anstrengelse og en travl livsstil. Anthocyaniner er kendt for at afhjælpe dette, sigtende efter at beskytte celler mod stress. Selv sammenlignet med populært konsumerede frugter, såsom hindbær og brombær, har acai et særdeles højt indhold af disse stærke sammensætninger. Oxygen Radical Absorbanskapacitet (ORAC) måler nøjagtigt oxidativt beskyttende levnedsmidler; du kan kigge på diagrammet til højre og se, hvor kraftige acai bær er sammenlignet med andre frugter.

Med kapslerne og acai pulveret får du endnu flere vidunderlige næringsstoffer. Vitaminer, herunder B, C og E, som naturligt forekommer i acai bær, er kendt for at afhjælpe træthed og og udmattelse, understøtter et energifremmende stofskifte og immunsystem, samt beskytter cellerne mod oxidativ stress. Omega 3, 6 og 9 udgør sammen 70% af acai bærenes sunde fedtstoffer, som har beroligende, genoprettende virkninger. Høje fiber-mængder bidrager til at opretholde et sundt fordøjelsessystem. Kalk, jern- og kalium mineraler er kendt for at bistå dine muskler, blodtryk, knogler og hjerner. Sidst, men slet ikke mindst, er over 7% af acai bærs frugtkød dannet af proteiners byggesten: aminosyrer. Ved at indeholde så mange utrolige gode næringsstoffer, kan vi så være overraskede over at de er så elsket af Amazonas' indfødte folk?

 • Rige på anthocyaniner
 • Jern, calcium og kalium
 • Rig på vitaminerne A, B, C og E
 • 70% af fedtstofferne er omega 3, 6 og 9
 • 7,59% aminosyrer
 • Høj fiber-profil

En superpakke med kærlighed til acai

Man kan ikke benægte acais vidunderlige kvaliteter - men de færreste af os kan smutte til Brasilien for at nyde dem friske, og at transportere dem over oceaner kan degenerere deres næringsværdier! I de udvalgte produkter, fundet i Super Pakke, er deres næringsværdi indfanget vha. lynfrysning umiddelbart efter høsten og fugtigheden ekstraheres via vakuum, hvilket producerer et pulver, der herefter overføres til vegansk-venlig kapsler eller forseglet i den form, for din nydelses skyld. Under alle omstændigheder har du mulighed for at høste regnskovens gaver hver dag på en måde, der nemt forenes med din daglige rutine.

Ingrediensliste

Kapsler - Acai Bær Ekstrakt, Kapsel Skal (Hydroxypropylmethylcellulose), Fyldemiddel (Rismel), Antiklumpningsmiddel (Magnesiumstearat), Flydemiddel (Siliciumdioxid)

Pulver - Acai Bær Ekstrakt

Brug af Acai Pulver & Kapsler

Vi foreslår en afbalanceret tilgang med at erstatte kapsler og pulver med hinanden fra dag til dag. Selvom begge produkter har hver deres anbefalede maksimale doser, vil vi ikke råde til at tage det maksimale af begge, da din krop kun kan fordøje og udnytte en vis mængde.

Når du indtager acai pulveret, skal du bruge ca. en teskefuld per portion, op til tre om dagen. Med Rene Acai kapsler anbefaler vi maksimalt to kapsler dagligt, taget med et fuldt glas vand før et måltid. Vi anbefaler at bruge disse kosttilskud i mindst tre måneder, og for at få det bedste ud af acai bærene, at investere i et langvarigt brug.

Gode råd

Vi lægger stor vægt på at sælge produkter som vi har tiltro til og kan stå inde for, hvilket er naturlige kosttilskud der er frie for skadelige tilsætningsstoffer og fyldstoffer. Ligesom acai pulveret, er kapslernes indhold helt naturlige og har dermed ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog at læse grundigt den fulde ingrediensliste i tilfælde af allergener. Henvis dig venligst til en læge før indtagelse, hvis du tager medicin. Disse kosttilskud anbefales ikke til brug af unge under 18 år.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(15)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.70% baseret på 22 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fedt med begge produkter, tak :)

J Jens T.
Bekræftet køb

Jeg har nydt acai lige fra dag 1

T Thomas N.
Bekræftet køb

Jeg har lige været i Brasilien i 1 måned, hvor jeg hørte et oplæg om acai. Foredragsholderen sagde, at acai er utrolig sundt for kroppen på grund af de mange vitaminer og den høje ORAC value. Med det sagt er det fedt I sælger begge produkter på en gang..

M Mads E.
Bekræftet køb

Acai is amazing!!

B Becki
Bekræftet køb

The powder is my favourite just because it has a better taste but I still really like the capsules as I use them on busy days when I don't have time to make a smoothie with the powder

J Jen
Bekræftet køb

good value for money and good quality as well

S Steffen
Bekræftet køb

Very pleased with this purchase, really good value for money , and very helpful to have the superfood in different forms to take.

A Andy
Bekræftet køb

very helpful that you provide lots of information on the page, so i know all the benefits before purchasing!

A Annonym
Bekræftet køb

very good! one of the strongest mg intakes i have found for acai. the combopack makes it really easy to add to all parts of your diet!

A Annonym
Bekræftet køb

love being able to choose between powder and pills, i add the acai to my protein shake for an extra boost! really like the taste and it definitely gives me energy!

A Amy

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide