Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Talje Kombipakke

Med shapewear & fedtforbrændingspiller

Oversigt

Er du en af de mange, mange mennesker fra verden bekymret om udseendet af din overkrop? Hvis du er en af de personer der prikker, anspore andre eller suger maven ind, så er Silhoutte Combo fremstillet for din skyld. Denne pakker inkluderer både Waist Trainer og Belly XS kapsler og målretter både det eksterne udseende og de interne funktioner. Du kan nu finde pakke med dobbelt effekt for din bekymringer og usikkerheder.

  • Indeholder Waist Trainer & Belly XS
  • Målretter specifikt maveområdet
  • Sculpturer udseendet af taljen
  • Behagelig og diskret at bære
  • Lavet med naturlige ingredienser
  • Med koffein, guarana & zink

Uanset hvor hårdt du arbejder eller tiden vi lægger i at opbygge udseendet, så vil nogen af os altid kæmpe om at få en flad mave som vi ser hos popstjerner og skuespillere i al almindelighed. Silhouette Dobbeltpakken addresserer bekrymringerne så du kan tage en helt ny innovative metode i brug. Hverdagskapsler og en beklædningsgenstand for taljen kan være nøglen til selvtillid i din form.

Waist Trainer

Vores liv bliver mere travlt for hver dag, og det er et resultat af at det bliver hårdere at træne hver dag og opretholde vores krop efter ønske. For dem der leder efter en mere kortsigtet løsning og umiddelbart opnå udseendet af en mere tonet timeglasfigur, så er Waist Trainer det perfekt valg. Den skulpturer udseendet af taljen og maven i det øjeblik den bæres og er behagelig og diskret at have på, hvilket gør den perfekt for en bestemt begivenhed eller egentlig blot til brug på en almindelig dag.

Waist Trainer er blevet fremstillet for at efterleve enhvers individuelle kropstype og at komplimentere for deres naturlige kurver takket være dens materialer af høj kvalitet. Der medfølger et fint stykke metal som er forsigtigt vævet i stoffet og med ekstra pudebetræk for mere komfort for også at vedligeholde dens struktur. Tilsammen hjælper dette på at slanke og trimme taljetræerens udseende, men på samme tid gøre den letvægtig og fleksibel at bruge.

Belly XS

Hvis du har ønsket om at fjerne dit mavefedt i lang tid er det på tide at komme hård træning med en god kost. Dette kan være en forenklet teori, som for mange af os kan være svær at overholde. Belly XS er et kosttilskud af høj kvalitet specifikt fremstillet til dig, der ønsker et ekstra skub når det kommer til at træne din mave.

Den indeholder en unik blanding af 13 aktive ingredienser, og Belly XS rummer en supplering på 360 grader der sigter efter at hjælpe på alle aspekter af vægtkontrol i maveområdet. Dette inkluderer energi for at holde dig i gang, kontrol over appetitten for at undgå trøstespisning, en balance i fedt- og sukkerindholdet, beskytte og styrke din dag, samtidig med at give dig energi for at hjælpe dig med at bedre række ud efter de daglige mål.

Ingredienser

Aktive ingredienser: Koffein anhydrous, citron bioflavorider (60 % flavonider), tyrosine, guarana frøekstrakt (22 % koffein), æblecider, garcinia cambogia, 5-HTP (fra griffoniafrø), gurkemejeekstrakt (95 % curcuminoider), vitamin B3 (niacin), zink (zinc glycinate), kopper (copper glycinate), chromium (chromium picolinate).

Andre ingredienser: kapselskal - vegetarisk cellulose. Antiklumpningsmiddel - sillikone dioxid, magnesium stearate.

Vejledning

Waist Trainer:

Waist Trainer Size Guide

Start med at sørg for den rigtige størrelse for Waist Trainer for din krop. Mål din taljelinje ved at gå ca. 2 cm ovenover navlen for at få det mest nøjagtige mål. Hvis det er tilfældet at du er mellem 2 forskellige størrelser, anbefaler vi at du begynder med den største og ellers rykker ned til den mindre.

For at putte og bære din Waist Trainer, bør du omvikle den omkring din talje og sørg for at den øverste del af korset er lige under brystelinjen, og så lyn stropperne op. Waist Trainer kommer i 3 niveauer af lynlåser, så du nemt og behageligt kan skræddersy den til dig og din krop. Det er helt op til dig hvilken tid på dagen du bærer korset, men vi anbefaler at bære den 1-2 timer om dagen og efterfølgende opbyg tiden indtil du når det maksimale af 6 timer.

Belly XS:

Dette naturlige kosttilskud er blevet forsigtet fremstillet for at være et nemt supplement til din daglige rutine. Helt enkelt bør du tage 2 kapsler om dagen med vand. Tiden du tager dem er helt op til dig, men vi anbefaler at være konsistent. Hver bøtte indeholder 60 kapsler så derfor vil det svare til 30 dage eller omkring en måned.

Gode råd

Både Waist Trainer og Belly XS der udgør Silhoutte Combo er lavet efter høje standarder og derfor er de trygge at bruge. Hvis du ikke har taget Belly XS før, anbefaler vi at læse ingredienserne igennem så du kan tjekke for nogen personlig allergi. Hvis du er gravid, ammer eller er på medicin, venligst tal med egen læge inden brug. Hvis du ikke har prøvet Waist Trainer før, så brug den i sessioner og opbyg tid og sørg for den ikke er for stram.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(41)
4 Stjerner
(21)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.99% baseret på 68 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Alletiders alternativ til at trimme maven👍🏻

K Kunde
Bekræftet køb

God service som altid for min familie

C Casper
Bekræftet køb

Jeg ønskede en mindre talje, og det har jeg fået.

J Johanne
Bekræftet køb

Virkelig god kombi der gør præcis hvad de skal...

K Katrine
Bekræftet køb

Jeg fik virkelig god service og hurtig levering :)

M Malene
Bekræftet køb

Er overdreven glad for min nye waist trainer.. Har tænkt på at købe en længe og er mega glad for mit køb

M Maria
Bekræftet køb

Fedt at kunne forbedre min mave både indefra og udefra på same tid

T Tine
Bekræftet køb

Min talje er blevet SÅ fin efter at have brugt de to produkter sammen... Mega nice pakke

J Janni
Bekræftet køb

Bliver nødt til at købe flere belly xs når jeg ikke har flere tilbage :D

L Lee
Bekræftet køb

Synes min waist trainer er lidt ubehagleig at have på i længer etid af gangen...

S Simone

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide