Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Tilfredse kunder

    Fremragende kundeanmeldelser

Kan Goji bær forbedre min livskvalitet?

Goji bær er et af de nyeste skud på stammen indenfor superfoods. Bærret er fyldt med sunde næringsstoffer der kan forbedre din livskvalitet og du vil straks føle dig sundere.

Super frugten

Goji bær kan spises rent, som de er – en håndfuld hver dag cirka. De kan også spises som snacks, på din morgenmad, blandes i smoothies eller i salater. Gojibær har mange fordele og er kendt for sit høje indhold af antioxidanter og vitaminer. Det høje indhold af antioxidanter bekæmper og beskytter kroppen mod fri radikaler. Det høje indhold af vitaminer som vitamin C hjælper kroppen beskytte sine celler og holder dem sunde.

Alt om Gojibær

Gojibær vokser på Bukketron og Løvfældende buske på 2-3 meter med lange slanke bueformede grene, som forneden har spredte grentorne. Den kan sprede sig via rodskud og er til dels klatrende ved hjælp af tornene på grenene. Bladene er meget varierende alt efter hvilken sort der er tale om. Bladende er ægge formet og er op til 6 cm. lange og grågrønne. Blomsterne fra Gojibær er lavendel til lilla farvede og blomstre kun fra maj til august. Frugten, altså selve Goji bærret er 1-2 cm aflang og er rød eller orangerød. Når den er tørret ligner den en rosin. Smagen af Gojibær er som en blanding af rosin og tranebær. De kan spises enten friske eller når de er tørrede. Planten gror vildt på i bjergdalene i Himalaya i Tibet, og dyrkes i Kina i stor stil. I den østlige del af verden er de berømte for deres mange næringsrige kvaliteter i Gojibær. Bærrene har i årtusinder været brugt i traditionel Kinesisk medicin.

Godt for dine øjne

Gojibær kan forbedre din livskvalitet idet de mange antioxidanter i bærret kan beskytte dit syn. Bærret indeholder antioxidanter og stoffet Carotenoids og stoffet Zeaxanthin. Hovedformålet for Zeaxanthin er at beskytte nethinden i øjet ved at absorbere blå lys. Indtager du Zeaxanthin blandt andet gennem Gojibær kan du undgå at udvikle aldersrelateret synstab og blindhed.

Immun forsvaret og anti-age

Gojibær indeholder 18 forskellige slags aminosyrer og op til 21 forskellige spormineraler. Gojibær er den rigeste naturlige kilde til karotin. De indeholder mere end 500 gange så meget C-vitamin som den mængde der findes i appelsiner. Gojibær indeholder også polysaccharider, som styrker immunforsvaret. Gojibær styrker immunforsvaret og har en stærk foryngende effekt i den menneskelige krop og sind på grund af det høje indhold af antioxidanter og andre stoffer som man mener at kunne have en stor værdi for både forebyggelse, genoprettelse og reparation af DNA samt over for infektioner og led betændelse.

Energi og blodomløb

Gojibær og det høje indhold af næringsstoffer øger kroppens energi og styrke, specielt når kroppen kæmper mod sygdom. Desuden kan bærret også forbedre din søvn kvalitet Bærret styrker også hjertet og blodomløbet i kroppen og kan medvirke til at blodtrykket falder og holder sig inden for sine normale grænser. Endvidere kan vidunder bærret reducerer kolesterolniveauet og forhindrer aflejring. Gojibær kan hjælpe kroppen til et øget vægttab og til at undgå mellemmåltider og usunde snacks.