• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Kan Goji bær forbedre min livskvalitet?

Goji bær er et af de nyeste skud på stammen indenfor superfoods. Bærret er fyldt med sunde næringsstoffer der kan forbedre din livskvalitet og du vil straks føle dig sundere.

Super frugten

Goji bær kan spises rent, som de er – en håndfuld hver dag cirka. De kan også spises som snacks, på din morgenmad, blandes i smoothies eller i salater. Gojibær har mange fordele og er kendt for sit høje indhold af antioxidanter og vitaminer. Det høje indhold af antioxidanter bekæmper og beskytter kroppen mod fri radikaler. Det høje indhold af vitaminer som vitamin C hjælper kroppen beskytte sine celler og holder dem sunde.

Alt om Gojibær

Gojibær vokser på Bukketron og Løvfældende buske med en højde på 2 til 3 meter, ofte med lange tynde bueformede grene, som hare nogle spredte grentorne forneden. Den spreder sig via sine rodskud og den er til dels klatrende på grund af sine torne. Bladene varierer meget alt efter hvilken sort der er tale om. Bladende er ægge formet og er har en længde op til 6 cm. og er grågrønne. Blomsterne fra Gojibær har en lavendel - lilla farve og blomstrer kun mellem maj og august. Frugten, altså selve Goji bærret, er mellem 1 & 2 cm aflang og har en rød - orangerød farve. Når den bliver tørret minder den mere om en rødlig rosin. Gojibær smager af noget lignende en blanding mellem tranebær og rosin. De kan både spises når de er friske og når de har været tørret. Planten gror for det meste i bjergdalene på Himalayabjerget i landet Tibet, og dyrkesi stor stil i Kina. Den østlige del af verden er de berømte for deres mange næringsrige kvaliteter i Gojibær. Bærrene har være brugt i årtusinder som traditionel medicin af kineserne.

Godt for dine øjne

Gojibær kan forbedre din livskvalitet idet de mange antioxidanter i bærret kan beskytte dit syn. Bærret indeholder antioxidanter og stoffet Carotenoids og stoffet Zeaxanthin. Hovedformålet for Zeaxanthin er at beskytte nethinden i øjet ved at absorbere blå lys. Indtager du Zeaxanthin blandt andet gennem Gojibær kan du undgå at udvikle aldersrelateret synstab og blindhed.

Immun forsvaret og anti-age

Gojibæret indeholder hele 18 forskellige typer af aminosyrer og op til 22 forskellige spormineraler. Gojibær er den rigeste kendte naturlige kilde til stoffet karotin. Frugten indeholder mere end 500 gange så meget C-vitamin som den mængde der findes i frugten appelsiner. Gojibær indeholder derudover polysaccharider, hvilket styrker immunforsvaret. Gojibær kan styrke immunforsvaret og kan have en stærk foryngrende effekt på det menneskelige sind og krop. På grund af et højt naturligt indhold af sunde antioxidanter og andre gode stoffer, som man mener at kunne have en stor værdi for både forebyggelse, genoprettelse og reparation af DNA, samt over for infektioner og led betændelse, er Goji-bær blevet utroligt populært.

Energi og blodomløb

Gojibær og det høje indhold af næringsstoffer øger kroppens styrke og energiniveau, specielt i situationer hvor kroppen kæmper mod sygdom. Desuden kan bærret også forbedre din søvn kvalitet Bærret styrker også hjertet og blodomløbet i kroppen og kan medvirke til et blodtrykket som falder og holder sig inden for de fastsatte normale grænser. Endvidere kan vidunder bærret reducere kolesterolniveauet og modvirker aflejring. Gojibær kan hjælpe kroppen til et øget vægttab og ved f. eks. at undgå mellemmåltider og usunde snacks.