Vegansk Omega-3

60 Kapsler | Innovativ vegansk kilde til Omega-3

Oversigt

Omega-3 fra maxmedix er det perfekte veganske wellness-tilskud, der giver dit generelle helbred et tiltrængt boost. Med en kraftig levering af 1250 mg Omega-3 sammen med EPA , DHA & DPA pr. portion kan disse kapsler hjælpe med at styre kolesterol-niveauer, understøtte hjernekraft og også hjælpe med at håndtere vægten. For at gøre det endnu bedre er vores Omega-3 lavet ved hjælp af Algeolie, det ideelle veganske, bæredygtige og miljøvenlige alternativ til fiskeolie.

  • Etisk fremstillet, vegansk Omega-3
  • EPA , DHA & DPA til normal hjerne- og hjertefunktion
  • Stærkt 1250 mg Omega-3 pr. portion
  • Hjælper med at opretholde normalt blodtryk
  • Ingen konserveringsmidler, kemikalier eller forurenende stoffer
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegetarisk

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Hvad er maxmedix Omega 3?

Disse bløde gelé-kapsler er en vegansk kilde til Omega 3, der indeholder 1250 mg af hjerne-boostende algeolie - meget mere end andre lignende tilskud tilgængelige på markedet. Vores potente, veganske ikke-GMO Omega 3-kapsler er også proppet med de fordelagtige fedtsyrer EPA, DHA og DPA. Omega 3-kapsler, der er baseret på fiskeolie udgør en potentiel fare for havforurening. Maxmedix Omega 3™ mindsker disse eksterne risikofaktorer og giver dig et organisk og bæredygtigt alternativ

Hvad er det til?

Omega 3 er en familie af essentielle fedtsyrer, der bliver mere og mere populære i sundhedsindustrien, især for deres velvære og vægtstyringsegenskaber. Vores Omega 3 kapsler leverer en potent servering af eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA), der er kendt for at have talrige sundhedsmæssige fordele, blandt andet bidrager de til et sundt blodtryk og kolesterol-niveauer og til at opretholde normal hjerne- og øjnefunktion.

Hvem bør bruge maxmedix Omega 3?

Selvom det opmuntres af flere ernæringseksperter og sundhedseksperter er det svært at få en optimal Omega-3-rig diæt på grund af vores hektiske livsstil og lette madmuligheder, som sjældent giver os de vigtige næringsstoffer. For at gøre det mindst besværligt for dig, og så du ikke skal ændre din rutine, kan vores veganske Omega-3-tilskud til veganere hjælpe dem, der ønsker at forstærke deres diæt, understøtte den generelle kondition og øge den kropslige sundhed. Plus, da det er afledt fra fiskens mad og ikke fra fisken selv, er dette innovative tilskud velegnet til dem, der leder efter et alternativ til fisketilskud.

Anvisning

Tag 2 kapsel to gange dagligt før et måltid og helst med et fuldt glas vand.Hver kapsel er lavet med naturlige ingredienser, er sikre at tage og har ingen kendte bivirkninger. Hvis du er gravid, ammer eller lider af medicinske tilstande, bør du konsultere en læge før brug. Det er egnet til veganere og vegetarer og er gluten- og mejerifri. De anbefales ikke til dem, der er yngre end 18 år.

Ingredienser

Marine algeolie (Schizochytrium sp.), Vegetabilsk glycerol, vådformet majsstivelse, naturlig, ikke-nedbragt tangkarrageenan, naturlig høj, oliisk solsikkeolie, rosmarinekstrakt, natriumcarbonat (fra kelp) og C-vitamin Ester.

Vegansk Omega-3 60 Kapsler | Innovativ vegansk kilde til Omega-3

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.45% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Nogle ulemper ved disse kapsler, kan være, at de har en mild eftersmag som minder meget om fiskeolie, at de skal indtages 2 gange dagligt. Udover det er jeg dog super glad for en nem vegansk alternativ, til omega 3 med EPA og DHA..

M Maria H
Bekræftet køb

Perfect!!!

L Laura J
Bekræftet køb

Som veganer har jeg altid fundet det svært at finde et supplement, jeg rent faktisk kan bruge! Masser af mine venner elsker marine kollagen, så da jeg så dette vidste jeg, at jeg var nødt til at prøve!

W Wendy
Bekræftet køb

Jeg er så glad for, at jeg fandt denne, da jeg ikke vidste, at man kunne få vegansk omega 3 !!

C Corine
Bekræftet køb

Jeg er ikke veganer eller vegetar, men jeg kan ikke lide ideen om kollagen normalt, så jeg kan godt lide dette. Mit hår vokser hurtigere end før, og min hud ser bedre ud. Jeg er ikke sikker på andre dele af mit helbred, da jeg ikke kan se det, men jeg håber, at det også fungerer her

C Charlotte
Bekræftet køb

Jeg synes det er fremragende, at der endelig er et vegansk venligt omega 3-supplement derude. Bravo!

P Priya
Bekræftet køb

Fedt at de er veganske! Mine veganske venner har også købt nu!

E Elisabet
Bekræftet køb

Fantastisk at der endelig findes et vegansk Omega 3 alternativ!

U Ulrik
Bekræftet køb

De gør det nemt og hurtigt at få dækket mit daglige omega 3 behov! Kan klart anbefales til alle

L Line
Bekræftet køb

NEmem at tage og dejligt at undgå ulækker eftersmag af fisk...

K Karen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide