Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Cellusmooth with Gel Fjern appelsinhud

399 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Cellu Smooth er et CE certificeret system til hjemmebehandling, som kan hjælpe dig med at fjerne cellulite, også kendt som appelsinhud. Ved hjælp af ultralyd bølger kan Cellu Smooth mobilisere de ophobede fedtdepoter, så man på den måde kan få hjælp til at reducere appelsinhudseffekten forårsaget af cellulite. Denne teknologi har hidtil kun været tilgængelig på skønhedsklinikker.

 • CE certificeret
 • Kan bidrage til at give huden et glattere og fastere udseende
 • Cellu Smooth kan øge blod- og lymfecirkulationen
 • Kan reducere fremkomsten af cellulite
 • Anvender samme teknologi som på skønhedsklinikkerne - men nu til brug i eget hjem
 • Kan bekæmpe, reducere og forebygge forekomsten af appelsinhud
 • Anvender ultralyd bølger som nedbryder fedtdepoterne
 • Absolut smertefri behandling
 • Anti Cellulite behandling

Cellu Smooth kan være med til at hjælpe med at reducere cellulite. Det kan være rigtig pinligt at have cellulite og det kan være svært at få bugt med. Cellu Smooth virker ved at målrette sig fedtdepoterne under huden og hæve kropstemperaturen for at nedbryde dem. Dette kan hjælpe til at nære huden og fremme en hud uden disse fordybninger, som karakteriserer sig ved appelsinhud.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Cellulite?

De fleste kender cellulite under betegnelsen ”appelsinhud”. I medicinsk tale kendes det som Adiposis Edematosa. Det viser sig som små fordybninger på hudens overflade, som skyldes ophobninger af fedtdepoter under huden. Når disse fedtdepoter vokser sig større eller bindevævet trækker sig sammen, kan fedtet begynde at bule ud og resultere i ujævnheder på huden. De fleste oplever cellulite på bagdel og lår og det fremkommer oftere på kvinder end på mænd. Der kan være forskellige faktorer som gør at nogle får det mere end andre. Det kan f.eks. være genetisk eller skyldes hormonelle faktorer eller en fed kost.

Hvad er ultralyd bølger?

Ultralyd er en lyd trykbølge med en højere frekvens end hvad det menneskelige øre kan høre. Ultralyd bølger producerer 1 million vibrationer i minuttet på hudens overflade, hvilket kan trænge dybt ind i vævet for at stimulere og øge oxygen- og blodtilførslen. Dette kan også skabe en vibration inde i cellerne, hvilket er med til at øge kropstemperaturen. Den termiske energi kan trænge op til 6 cm ind under hudens overflade for at øge kapillarrør og lymfecirkulationen, hvilket kan fremme stofskiftet.

Hvad gør Cellu Smooth?

Cellu Smooth benytter ultralyd bølger til at skabe vibrationer mellem cellerne, hvilket kan nedbryde fedtdepoterne ved at øge kropstemperaturen. Dette kan bidrage til at stimulere toksiner og affaldsstoffer til at blive skyllet ud med fedtet via lymfesystemet. Ved brug af Cellu Smooth kan man få hjælp til at skabe en sundere hud med en blødere og glattere udstråling.


før/efter billede med cellu smooth
*Resultater kan variere fra person til person

Er Cellu Smooth nem at bruge?

Cellu Smooth er meget nem at bruge. Man påføre blot en fed gele/creme på det område man ønsker at behandle, vælg den ønskede intensitet, påfør applikatoren på problemområdet og brug enten den roterende eller den strygende indstilling afhængig af området.

Er Cellu Smooth sikker at bruge?

Cellu Smooth er meget sikker at bruge og indeholder en sikkerhedstimer, som vil stoppe apparatet 15 minutter efter det er blevet startet, på denne måde bruger man det ikke mere end hvad der er godt for huden. Ultralyd bølgerne, som Cellu Smooth benytter, er sikre at bruge, da de er blevet testet for deres effekt på celler og funktionen af celler og væv. Derudover er apparatet CE certificeret.

Hvordan kan Cellu Smooth afhjælpe mine smerter?

Samtidig med at reducere cellulite, kan Cellu Smooth også hjælpe til at lette mindre ømheder og smerter. Ultralyd bølgerne kan hjælpe med at skabe en masserende effekt, hvilket kan afslappe dine muskler. Den varmende effekt fra bølgerne kan også hjælpe til at forbedre blodcirkulationen.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 4 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.18% baseret på 733 )

 • * Må sige at jeg er imponeret over leveringstiden. Bestilte igår eftermiddag og fik det allerede her i dag. Havde heldigvis fri, så jeg kunne være hjemme og underskrive for leveringen. Er spændt på at prøve produktet. Giver en melding når jeg har prøvet det
 • * Synes den er behagelig at bruge. Har brugt den i en uge, så har ikke set resultater endnu. Levering var hurtig.
 • * Jeg har brugt den i en måneds tid nu og jeg synes at min hud føles meget glattere. Er rigtig glad for resultatet indtil videre, men fortsætter lidt længere. Er hårdt ramt. ;)
 • * Den er god. Virker godt på min hud. Det tog lidt tid før jeg kunne se resultater, men nu ser jeg endelig en forskel
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev