Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Somatox Scrub Coconut & Rose Blødgørende body scrub med kokosolie og kaffe

Af: Somatox

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Somatox Scrub Coconut & Rose er en 100% naturlig fugtgivende body scrub velegnet til hele kroppen og ansigtet. Denne body scrub er baseret på kaffebønner, råsukker, havsalt og æteriske olier, som kan hjælpe dig med at gøre huden ren og blød samt give huden en pæn naturlig glød. Body scrubben er specielt udviklet til at pleje din hud og krop, der giver dig en større følelse af renhed og velvære, der virker fugtgivende og udrensende. Det har aldrig været nemmere og hurtigere at få en lækker hud nu med Somatox Scrub Coconut & Rose.

 • 100% naturlig body scrub
 • Hydrerer og blødgører huden
 • Kan reducere cellulite og strækmærker
 • Kan lindre eksem og psoriasis
 • Kan reducere akne og åreknuder
 • Indeholder naturlige æteriske olier
 • Kan forynge og give fin og glat hud
 • Kan eksfoliere huden
 • Til alle hudtyper

Somatox Scrub Coconut & Rose er en eksklusiv body scrub, som består blandt andre af kaffebønner, som er kendt for at kunne stimulere blodcirkulationen og kan hjælpe med at reducere forekomsten af cellulite og strækmærker. Denne eksfoliering kan også hjælper med at lindre eksem og psoriasis. Kombineret med råsukker og havsalt opnås en særlig effektivt eksfoliering, som vil forbedre hudens struktur, så man kan opnå en fin og glat hudoverflade. Æteriske olier i Somatox Scrub Coconut & Rose kan bidrage til at opnå en ung og frisk hud.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvem er Somatox?

"Soma" er en indisk ord, som i hinduismen betyder at producere en drik, der skulle give udødelighed ved indtagelse. "Tox" kommer simpelthen fra ordet detox som tager sigte på at tage sig af kroppens sundhud og velvære. Produkter såsom Somatox Scrub Coconut & Rose er designet til at give unikke fordele fra naturlige ingredienser baseret på urter og planter. Før Somatox udviklede sine produkter, undersøgte man de naturlige ingredienser, der vil give de bedste resultater og deres fordele for både krop og sjæl. Somatox startede først med at lave naturlig detox te, men nu tilbyder Somatox selv denne 100% naturlige fugtgivende body scrub for både krop og ansigt.

Somatox Scrub Coconut & Rose - Blødgørende body scrub

Somatox Scrub Coconut & Rose er en ansigtsbehandling og body scrub, der vil tage sig af din hud og gå helt i dybden. Denne body scrub har til formål at gøre det bedste for din krop og indeholder derfor kun naturlige ingredienser. Body scrubben bidrager til at kunne bekæmpe cellulite, akne og strækmærker, men også eksem og psoriasis samt særlig effektiv til at holde huden ren og blød. Med en eksklusiv blanding af kaffebønner, havsalt, råsukker og æterisk olie giver denne body scrub en lækker hud som aldrig før.

De rene kaffebønner stimulerer blodcirkulationen, hvilket kan reducere forekomsten af cellulite, strækmærker, eksem, åreknuder, psoriasis og akne. Kombineret med råsukker og havsalt forynges og eksfolieres kroppen, mens det blødgører og renser huden i dybden. Den økologisk kokosolie i body scrubben hjælper også med at holde huden fugtig, blød og skinnende uden at virke fedtet. Alle ingredienser i Somatox Scrub er naturlige samlet i en enkel og effektiv måde at pleje og styrke din hud på.

Afrikanske kaffebønner
Med oprindelse i Afrika er kaffebønnerne i Somatox body scrub er en meget kraftig sort med mange sunde egenskaber. Kaffebønnerne er kendt for at bekæmpe frie radikaler og arbejder direkte på rynker, cellulite og solskader. Denne ingrediens hjælper også til at stimulere blodcirkulationen og reducerer mørke rander og poser under øjnene.
Rosenolie
Denne olie i Somatox er kendt for at kunne lindre hudirritation. Rosenolie er ofte anvendt i kosmetik og bruges ofte i behandlinger for akne på grund af dets anti-inflammatoriske egenskaber. Denne olie i Somatox Scrub blødgør også huden, mens det kan hjælpe med at udglatte huden og lindre problemer med hudlæsioner, psoriasis og eksem.
Havsalt
En body scrub med havsalt anbefales stærkt til dem, der ønsker ekstra pleje af deres hud. Havsalt er kendt for at være en stærk detergent, der kan stimulere blodcirkulationen og dermed blødgør og forynger huden i dybden. Saltholdigheden af Somatox Scrub er også perfekt til at tilføje mineraler og vitaminer i huden og fjerne affaldsstoffer og toksiner i huden.
Råsukker
Dette er en ideel ingrediens til en blød og silkeagtig strålende hud. Ud over at give en behagelig følelse af velvære, beroliger råsukker hudproblemer og øger cellefornyelsen for en yngre og fastere hud. Råsukkeret i Somatox Scrub Mandarin & Mandel hjælper dig med at opnå en fastere og glattere hud end du tidligere har oplevet med andre hudpleje produkter.
Mandelolie
Olien er kendt for at holde huden sund og ren. Den lindrer eksem med sine beroligende egenskaber til at reducere kløe og inflammation i huden. Den søde mandelolie i denne body scrub giver en behagelig fugtighed, der hjælper med at bekæmpe tør og beskadiget hud. Mandelolie indeholder E-vitamin, som beskytter fedtstoffer i huden mod at forharske. E-vitamin beskytter desuden kroppens celler mod nedbrydelse fra skadelige stoffer.
Kokosnødolie
Denne olie har en lækker duft og indeholder stærke anti-dehydrering egenskaber, som reducerer tør, beskadiget eller revnet hud. Kokosolien i Somatox Scrub Coconut & Rose er rig på vitamin A og E, der hjælper til at lindre rødme, ar og solskader i huden.
Jojobaolie
Jojoba er kendt for sine fugtgivende egenskaber. Det trænger dybt ind i huden uden at efterlade en fedtet overflade, samtidig med at olien gør huden blød, glat, smidig og fastere. Jojobaolie i Somatox Scrub Coconut & Rose styrker hudens immunforsvar herunder kulde og UV-stråling og hjælper samtidig til at bremse den naturlige aldring ved at bekæmpe frie radikaler.

Hvordan bruger man Somatox Scrub Coconut & Rose?

Anvendelsen af den fugtgivende body scrub fra Somatox er meget enkel og nem. Du skal blot fugte din krop under bruseren og anvende cirka 1 håndfuld af body scrubben til ansigtet og 2-3 til kroppen. Du anvender det ved at masserer det i en cirkulær bevægelse på din hud. Fokuser på de områder du især ønsker behandles. Gentag indtil din krop er dækket ,og når scrubben er godt fordelt skal du vente 5-10 minutter før du skylder body scrubben væk for bedste resultat. Pakken indeholder 10-12 behandlinger for hele kroppen og ansigtet.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (88% baseret på 5 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 731 )

 • * Min appelsinhud på mine lår ser ud til at syne meget mindre.
 • * Fantastisk god!!! Meget vanedannende og en vigtig spiller i min badrutine
 • * Har prøvet forskellige body scrubs efterhånden og må sige at det er det bedste hidtil
 • * Virkelig god til hovedet. Min hud bliver så blød og man kan mærke at al urenhederne forsvinder især omkring næsen. synes dog at prisen er lidt høj
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev