Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Ar & Strækmærke Kombipakke

Med cremer, derma roller & tilskud

Oversigt

Føl dig komfortable i din egen hud med Ar & Strækmærke Kombipakken! Denne unikke pakke supplerer hinanden naturligt til at håndtere udseendet af dine hudproblemer og hjælper dig samtidigt med at sætte din indre skønhed fri. Oplev fordelene og foryng din hud på med 3-i-1 Derma Roller, anvend Skinception Strækmærke Creme og Skinception Dermefface FX7 serum for at opleve en blød og glat hud, og nyd den saftige og forfriskende Marine Kollagen Drik. Lad din hud gløde igen og håndter dine hudproblemer nu med denne nærende Ar & Strækmærke Kombipakke.

  • 3-i-1 Derma Roller
  • Skinception Intensiv Strækmærke Terapi
  • Skinception Dermefface FX7
  • Avanceret Marine Kollagen Drik

Hvad Kan Jeg Finde I Ar & Strækmærke Kombipakken?

Sådan Anvender Du Ar og Strækmærke Kombipakke:

Pour tirer pleinement profit de ce pack, voici les étapes à suivre :

  1. Rul forsigtigt Eco Masters 3-i-1 Derma Roller over det område af huden, du ønsker at behandle. Gør dette 4 gange vertikalt, 4 gange horisontalt, 4 gange diagonalt mod venstre og 4 gange diagonalt mod højre. Det anbefales at du anvender den 2-3 gange om ugen, for at åbne synlige resultater.
  2. Efter anvendelse af Derme Roller, kan du anvende Skinception Intensiv Strækmærke Terapi på det område, du netop har behandlet, og derved tillade aktive ingredienser til at penetrere huden dybt. Husk at påføre en naturlig creme på huden 2 gange om dagen: en gang om morgenen og en gang om aftenen.
  3. Følg op med Skinception Dermefface FX7 Serum. Påfør et tyndt lag serum på den problemramte hud og huden lige omkring. Bliv ved at udjævne serummen forsigtigt indtil den er absorberet helt af huden. Ideelt bør du anvende denne serum 2 gange om dagen: en gang om morgenen og en gang om aftenen, i en langvarig periode.
  4. Færdiggør processen med en forfriskende Avanceret Marine Kollagen Drik. Tag et shot i hånden og ryst det grundigt, før du indtager det. Pres låget udad og væk fra kroppen med tommelfingeren, så det brækker af toppen af flasken. Indtag ikke mere end den anbefalede daglige dosis på 10 ml. Tab blot 1 shot dagligt, enten morgen eller aften. Tager du det om aftenen vil det særligt hjælpe med at faciliterer celle-regenerering, hvorimod det om morgenen særligt vil hjælpe med at beskytte dine celler fra eksterne angreb og frigive din huds naturlige glød, blødhed og elasticitet.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide