Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Glucomannan Konjak

Glucomannan Konjac er en superfood, der er særligt anderkendt for sit rige indhold af fiber og bidrager til en større mæthedsfornemmelse. Denne superfod er let opløselig og vil derfor være let optageligt for din krop, hvilket er særligt gavnligt for at få en hurtig optagelse af det. Glucomannan Konjac er samtidig utrolig kaloriefattig og bidrager til at bekæmpe optagelsen af fedt og sukker, og således er særligt gavnligt til at booste et vægttab. Det er endda blevet anerkendt af EFSA (European Food Safety Authority), der på vegne af Europa-Kommsionen videnskabeligt har konkluderet, at det bidrager til øget vægttab samt et sundt kolesteroltal og blodsukkerniveau. Denne superfood er således det ideelle valg til at tilføje dine daglige rutiner, for at understøtte en vægttabsrejse.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Intet resultat
De valgte filtre passer ikke til nogle af vores produkter. Prøv at fjerne filtrene og modificer din søgning derefter.

EFSA (European Food Safety Authority) har på vegne af Europa-Kommsionen udarbejdet en videnskabelig rapport, der konkluderer, at Glucomannan Konjak kan føre til et øget vægttab og hjælpe med at bibeholde et sundt kolesteroltal og blodsukkerniveau. Rapporten på 27 sider kan læses ved at trykke her . Desuden kan der findes flere informationer bag publikationen på denne side: https://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/1798.

Hvad er Konjac Glucomannan?

Med nye vægttabs kosttilskud på markedet hele tiden, er det svært at vide, hvilke der virkelig virker og hvilke der ikke gør. Hvor kommer Glucomannan Konjac (et naturligt appetitnedsættende middel) ind i billedet? Ifølge undersøgelser og nogle læger som blandt andet Dr. Oz det er "en af de bedste måder at styre din sult", "og en af de bedste appetitnedsættende kosttilskud."

For at finde ud af, om det så lever op til dets rygte, har vi taget et nærmere kig på det såkaldte mirakel supplement. Her er hvad du behøver at vide:

Hvordan fungerer det?

Dette ekstrakt er et naturligt, vandopløselig kostfiber udvundet fra rødderne af konjak planten. Glucomannan er oprindeligt fra Sydøstasien, hvor det har en årelang historie, og har været anvendt som en populær ingrediens i krydderurteblandinger, tofu, nudler og konjak gele. Ingrediensen er kendt for sine mættende og fortykkende egenskaber i lækre retter.

Glucomannan Konjac har en helt enestående evne til at absorbere vand og er en af de mest effektive kostfibre på markedet. Det absorberer så meget væske, at hvis du tømmer en kapsel i et glas vand, vil alt vandet omdannes til en tyk gele. Denne egenskab er det, der gør Glucomannan Konjac til et af verdens bedste slanketilskud.

Hvordan virker det mod vægttab?

Med et yderst lavt kalorie indhold skaber Glucomannan Konjac en følelse af mæthed ved at absorbere vand i maven og derefter udvide sig og danne et voluminøst fiber i din mave.

Når disse fibrene spreder sig gennem fordøjelseskanalen vil dette reducere absorptionen af kulhydrater og kolesterol, og dermed støtte vægttab. Dette supplement gør også, at du føler dig mæt uden at efterlade dig oppustet.

Det voluminøse fiber bliver derefter bortvist fra kroppen via naturens side. Dine tarme efterlades rensede og derfor siges det, at hjælpe med et væld af medicinske problemer såsom at reducere kolesterol, hjælper med at kontrollere blodsukkeret hos personer med type 2-diabetes, og forstoppelse.

Kort of godt om Glucomannan konjac:

 • Stort set intet kalorieindhold
 • Det optager plads i maven, så du føler dig mæt, hvilket resulterer i mindre madindtag
 • Det forsinker tømning af maven, som atter bidrager til en større mæthedsfølelse
 • Ligesom andre opløselige fibre, vil Glucomannan Konjac også reducere absorberingen af fedt

Fordele

 • Fremmer dit vægttab
 • Fibrene i glucomannan konjac kan nedbryde fedtstoffer og kulhydrater i kroppen samt øge stofskiftet. Desuden fremmes ens energiniveau, hvilket i højere grad motiverer en til at dyrke motion. Endvidere er der nærmest ingen kalorier i konjakrodens gavnlige ekstrakt.

 • Appetitreducerende
 • Idet glucomannan konjak binder sig til vores indtagede mad og sænker vores fordøjelse af fedtstoffer, resulterer det i en længerevarende og naturlig mæthedsfornemmelse.

 • Bedre blodsukker
 • Glucomannan kan fremme vores krops blodsukker- og kolesterolniveau, så det kan forblive på et sundt og balanceret niveau. Dette kan medføre færre humørsvingninger og en bedre lipidprofil. Folk med diabetes kan endvidere opleve et reduceret glukoseniveau.

 • Undgå forstoppelse
 • Ved at tage dette supplement kan det lette forstoppelse ved både voksne og børn, viser flere undersøgelser. På grund af konjakrodens fiberindhold og gavnlige bakterieflora kan det nemlig også fungere som en fortrinlig udrensningskur. Derudover kan det forebygge og behandle oppustet mave samt fremme en stigning i de vigtige probiotika, som holder vores tarmsystem og hele kroppen sund og i balance.

 • Udsætter aldring
 • Der er blevet lavet en undersøgelse på rotter, som blev fodret med glucomannan konjak i 18 måneder, hvilket viste, at det kan forsinke forringelse af hjernens funktioner, åreforkalkning og ældning af cellerne. Konjak tilskud og dets indhold af vitaminer og mineraler kan endvidere reducere inflammation, akne og andre hudproblemer.

Virker det virkelig?

Dette kosttilskud er fremstillet i takt med hvad der er sundt for kroppen og er dermed et godkendt kosttilskud. Det flydende og homøopatiske kosttilskud er godkendt af farmaceutiske anlæg under tilsyn af kvalificerede farmaceuter.

I en undersøgelse fra 2007 offentliggjort i British Journal of Nutrition, tog en gruppe deltagere Glucomannan Konjac gennem 6 uger og tabte sig i gennemsnittet 4,5 kg. Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.